{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi 2024. aasta horoskoop - asjad võtavad lõpuks ometi konkreetsema kuju

  foto : unsplash / Fineas Garde      2024. aastal on palju...

 

foto : unsplash / Fineas Garde

 

 

 2024. aastal on palju häid üllatusi varuks kõikide nende jaoks, kes on sündinud Vähi tähtkujus. Hea edu saadab neid nii töö juures, kui armastuses ja isegi rahaasjades. 

Ja ongi uus aasta uksele koputamas, tänu sellele saavad kõik Vähid rahulikumalt hingata. Viimased ajad ei ole olnud kõige kergemad nende jaoks, uus aasta tõotab tulla palju parem. Hea õnn saadab Vähi tähemärgi esindajaid nii töö juures, kui eraelus. Merkuuri ja Neptuuni kohtumine tõotab Vähi elu muuta lausa imeliseks. Aga üks millega ta peab arvestama on see, et mitte midagi talle kandikul kätte ei tooda, ta peab ise tegutsema ja haarama kõikidest headest võimalustest kinni. Samuti peab ta leidma tasakaalu oma tööasjade ja eraelu vahel ning võtma aega ka iseendale puhkamiseks. Mida uus aasta talle aga konkreetselt kaasa toob? 


ARMASTUS

2024. aastal muutub Vähi suhe veelgi tugevamaks. Kui ta on juba kellegagi koos, siis jaanuari- ja veebruarikuud toovad kaasa mitmeid võimalusi, kuidas muuta oma suhet lähedasemaks ja paremaks. Suvi tõotab tulla romantiline, aasta lõpp aga natuke pingelisem ja sündmusterohkem. Sellest hoolimata ei maksa unustada oma kaaslast. 

Vallalised Vähid, kes otsivad endale alles hingesõpra, võivad kohtuda õige inimesega aasta esimesel poolel. Kuni sügise alguseni saadab neid tegelikult hea õnn kõikides ettevõtmistes, mitmed ilusaid kohtumised võivad aset leida. 

 

 

 


TÖÖ

Uus aasta algab Vähi jaoks väga hästi, tuues talle kohe aasta alguses kaasa paar väga head uudist, mis teda veelgi rohkem motiveerivad. Asjad hakkavad liikuma õiges suunas ja Vähk leiab võimalusi, kuidas karjääri teha. Mai ja augustikuu vahel peab ta panema prioriteedid oma elus paika. Septembrikuu toob talle taas erakordselt häid võimalusi kaasa.

 

RAHA

Hea oleks, kui Vähk hoiaks rohkem silma oma rahaasjadel peal. Vähemalt aasta esimesel poolel oleks targem, kui ta oleks kokkuhoidlikum ja säästlikum. Suvi toob talle aga häid uudiseid kaasa, just suvel on võimalus rikkaks saada kõige suurem. 

 

TERVIS

Tundlik ja emotsionaalne Vähk ei tohi iseennast ära unusta ega muretseda nii palju teiste pärast. Uuel aastal peab ta olema iseenda vastu parem ja kaastundlikum, mõtlema rohkem häid mõtteid ja hoidma stressi eemal, sest stress teeb haigeks. Vähk peab aru saama, et kui ta ise ei võta aega puhkamiseks, ei tee seda keegi teine tema asemel. 

 

HEA ÕNN

Planeedid toetavad suurema aja Vähki kõikides ettevõtmistes. Tänu sellisele toetusele peaksid mitmed tema plaanid õnnestuma. 

 

 

Kodused lood© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole