{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Lõvi

     Jänese aastal sündinud Lõvi ei ole harjunud teiste käskusi täitma, tema elab oma elu nii nagu tema seda õigeks peab. Ta...


 

 

 Jänese aastal sündinud Lõvi ei ole harjunud teiste käskusi täitma, tema elab oma elu nii nagu tema seda õigeks peab. Ta on saatuse lemmik, ambitsioonikas inimene, kellel ei tule elus suuri raskusi ette. Ta on taktitundeline ja alati viisakas. Talle ei meeldi skandaalid, ta ei katsu mitte kellelegi muljet avaldada. Ta on väga meeldiv inimene, kes jätab endast sümpaatse mulje. Ta meeldib inimestele oma siiruse ja headuse poolest. Temaga koos juba igav ei hakka. 

Tema peale on võimatu pahaseks saada, sellepärast ilmselt andestataksegi talle alati kõik tema iseärasused. Ta võib minna mõnikord natuke liiale ja olla liiga avameelne, ent ta on seejuures nii võluv, et raske on teda vaadates naeratust tagasi hoida. Ta teab, kuidas tõmmata tähelepanu endale, talle meeldib nalja teha ja ta on üldse leidlik. Komplimendid ei jäta teda ükskõikseks, üldiselt on ta teiste seas populaarne. Ta on märkimisväärne inimene, kelles on midagi erilist. Talle meeldib riskida, ta tahab iga hinna eest oma unistusi ellu viia. Sellepärast ei pea ta taunivaks teinekord teha midagi reeglitevastast. 

 

 

Talle meeldivad meelitused, kiitused ja kingitused. Ta on erakordne inimene, kes hindab igasuguseid tähelepanuavaldusi. Ta on hea südamega, valmis alati teisi aitama nõu ja jõuga, kui mitte rahaliselt. Ta on suuremeelne ja helde ent huvitub sageli rohkem iseenese isiksust ja enda heaolust. Talle ei meeldi valetada ehkki vajaduse korral võib ta öelda midagi, mis ei ole tingimata tõde. Tema jaoks on kõige tähtsam tulemus. Kui ta leiab mõne hea võimaluse, kuidas takistustest üle saada, siis ta kasutab seda.

Tema jaoks kuldset keskteed ei ole, ta on just selline nagu ta on. Kui ta on pettunud ja halvas tujus, siis on seda tema näost näha. Kui ta on heas tujus ja õnnelik, siis jagab ta oma rõõmu ka teistega. Teiste tunnete ja tujude vastu ta suuremat huvi ei tunne. Ta võib aga tõsiselt solvuda, kui keegi tema enda tööde ja toimetuste suhtes ükskõikseks jääb. Tavaliselt tal veab elus ja ta ei pea isegi pingutama selleks, et edu saavutada. Ent ta ei jää käed rinnal ootama, kuni hea õnn tema õuele tuleb. Ta on intelligentne ja otsusekindel ning leiab alati vajalikud võimalused ja vahendid, mille abil oma unistused ellu viia. Ta käib alati hästi ja maitsekalt riides ning oskab ennast väärtustada. Ta on seltskonnainimene, kellel on palju häid tutvusi. 



 

Armastus

Ta otsib enda kõrvale särava välimusega kaaslast, kes teeks ta õnnelikuks. Ta ise aga pole eriti püsiv ja vahetab sellepärast tihti kaaslast. Ta lihtsalt otsib oma ideaali, sest ta on kord juba nii nõudlik. Ta ise ei näe selles mitte midagi halba, vastu ootab ta aga oma kaaslaselt pimedat sõnakuulelikkust ja imetlust oma isiku vastu. 

Pereinimesena ei meeldi talle, kui talle vastu räägitakse. Tema on perepea, tema on see, kes otsustab. Kõik tema pereliikmed peavad talle kuuletuma ja täitma tema soove. Ent ta on pühendunud oma perele, kelle jaoks ta on alati olemas - nii päeval, kui öösel. 

 

 


Töö

Ta on ambitsioonikas ja otsib endale töökohta mõnes mainekas firmas. Ta ei lepi vähemaga. Ta valib hoolega endale tulevast töökohta. Kõik tema elus on varakult valmis planeeritud. Tema kolleegid hindavad teda tema töökuse ja tahtejõu poolest. Ta on valmis tegema lisatunde vajaduse korral. Raha ei ole kõige tähtsam tema elus, väikese palga eest ta aga tööl käima pole nõus.

Ta on loominguline inimene, kes ootab oma tähetundi ja on selle nimel valmis palju ohverdama. Ta sobiks hästi lavalaudadele. Talle meeldib olla tähelepanu keskmes, talle meeldib, kui teda kiidetakse ja talle plaksutatakse. Ta järgneb pimesi oma unistustele. Ta on hea veenmisoskusega ja väga hea suhtleja. Tavaliselt ei tule tal takistusi ette.



Kommentaare ei ole