{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob aprillikuu kõige rohkem õnne?

  foto : unsplash / Brooke Cagle    Kevad on taas kätte jõu...

 

foto : unsplash / Brooke Cagle

 

 Kevad on taas kätte jõudnud. Ilusad ilmad ei ole enam kaugel. Aprillikuu tõotab tulla põnev ja sündmusterohke. Jäärade aeg on praegu käimas, sest Päike on Jäära konstellatsioonis. Jäärad soovitavad ka meil olla ettevõtlikumad ja uskuda oma unistustesse. Praegu on õige aeg tegutsemiseks. Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil. Suhtlemise planeet võib kaasa tuua omajagu sekeldusi, olmeprobleeme, viivitusi ja möödarääkimisi. Ent Merkuuri retrograad ei ole ainult halb, sest see toob meile ka häid võimalusi kaasa, aidates meil paremini näha, millist valdkonda elus tuleks paremaks muuta. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob aprillikuu aga kõige rohkem õnne kaasa? 

 

 

 

KALAD

Suuremad muutused on ees ootamas Kalade tähemärgi esindajaid aprillikuus. Ta elu on muutumas paremaks, selle jaoks tuleb tal aga oma mugavustsoonist välja tulla. Kõik planeedid Jäära märgis saadavad talle jõudu ning muudavad teda enesekindlamaks. Tänu sellele hakkab Kalade esindaja nägema häid võimalusi, mida ta varem ei näinud ning leiab vahendid, mille abil oma unistused ellu viia. Kõik, absoluutselt kõik võib tema elus järgmisel kuul muutuda palju paremaks. Praegu on kõige õigem aeg, et tegutseda, uskuda, loota ja teha oma elus uus algus. Planeedid isegi soovitavad tal hüpata vette tundmatus kohas. Tänu sellele paneb Kalade esindaja oma sõna maksma, teeb oma hääle kuuldavaks ja surub oma tahtmise läbi. Ta tunneb oma väärtust ega lepi vähemaga. Ta ei lase endale enam liiga teha. Ta projektid hakkavad vähehaaval liikuma õiges suunas. Tema ideed võtavad konkreetsema kuju. Kõik kahtlused peaksid kaduma. See on uue ajastu algus, mille ajal kõik muutub võimalikuks tingimusel, et ta ise seda tahab. Kalad võivad toetuda Marsile, mis praegu viibib nende märgis. Tänu sellele on Kalade esindaja palju julgem ja enesekindlam. Ta käärib käised üles ja näitab, milleks ta võimeline on.  Kõik see on paljutõotav. Praegusel hetkel on tal väga head väljavaated. Mis puutub rahaasjadesse, siis kõikide märkide järgi saab ta aprillikuu jooksul suurema summa raha. Üks väga ilus üllatus on teda ees ootamas. Kõik tema pingutused saavad tasutud ja palju paremini, kui ta seda oodatagi oskab. 

 

 


SÕNN

Kõik teavad, kui raske Sõnnil on oma mugavustsoonist välja tulla. Ent ka temal võib mõnikord üllatusi varuks olla, vähemalt aprillis. Planeetide seisu vaadates tundub, et Sõnni on ees ootamas suured teod ja ettevõtmised, mis ootavad ellu viimist. Ta haarab kõikidest headest võimalustest kinni. Häid võimalusi peaks aprillikuu talle kaasa tooma aga väga palju. Praegu on kõige õigem aeg, et mõtelda selle peale, mida ta tegelikult tahab, mis teeks teda õnnelikuks? Milliseid plaane ta tahaks ellu viia? Kellega ta tahaks rohkem suhelda? Millist suhet ta endale tahaks? Järgnevatel nädalatel liidavad planeedid oma energia, et toetada Sõnni kõikides ettevõtmistes. Järgnevatel nädalatel võivad planeedid Sõnni ellu tuua palju üllatusi. Terve aprillikuu peaks Sõnni tähemärgi esindaja tundma, nagu saadaks hea õnn teda iga päev. Ta hakkab rohkem iseennast ja oma soove kuulama. Tegema seda, mis teda õnnelikuks teeb. Praegu on õige aeg uute otsuste vastuvõtmiseks. Planeedid toovad talle terve kuu head õnne kaasa. 



Kommentaare ei ole