{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millises tähtkujus on sündinud sinu parim sõber

        Foto : unsplash / Helena Lopes    Ükskõik, kui väga ...

 

 

 

 

Foto : unsplash / Helena Lopes

 

 Ükskõik, kui väga me ka ei soovi seda, ei sobi me kõikide inimestega. Iseloomude erinevus. Erinevad huvid ja arusaamad elust. Samal ajal, kui teistega tekib ruttu hea klapp ja tunne nagu teaksid sa seda inimest juba kogu elu. Nii see on ja sinna ei saa midagi parata. 

Ka astroloogia võib sul anda natuke aimu sellest, milliste inimestega sa paremini sobid ja millistestega sul võib erimeelsusi ette tulla. 

 

Neitsi

Neitsid on hästi intelligentsed ning taktitundelised. Sellist probleemi ei ole olemas, mida nemad lahendada ei suudaks. Kui sul peaks midagi vaja olema, on nad esimesena kohal ning pakuvad oma abi. Need, kellega tal palju ühist on ning kellega tekiks tugev sõprussuhe, on Skorpionid. Nii nagu Neitsi ise, on Skorpion intelligentne aga natuke teistsugusel moel, kui Neitsi. Neitsi intelligentsus põhineb tema metoodilisel ja analüütilisel mõtlemisel, samal ajal, kui Skorpion keskendub tegevusplaanidele, intuitsioonile ning emotsionaalsele intelligentsile. Koos on nad lahutamatud. 


Skorpion

Skorpionid on ühed sodiaagi salapärasematest märkidest. Isegi, kui nad on hästi emotsionaalsed, ei meeldi neile oma tundeid teiste ees välja näidata. Selle asemel elavad nad oma salajast elu. Aga ära alahinda teda, sest hoolimata oma salapärasest küljest, on ta sõbrana väga hea. Tema parim sõber on sündinud Vähi tähtkujus. Skorpionid tahavad end ümbritseda selliste inimestega, kes on emotsionaalselt intelligentsed. Vähid suudavad mõista ka seda, mida Skorpion teiste eest varjata tahab. Tema on ainus, kes suudab päriselt Skorpionist aru saada. Ja Skorpion kaitseb alati oma sõpru.

 

Kaalud

Kaaludel on kõrgelt välja arenenud ilumeel ning üsna peen maitse. Oma loomult on nad diplomaadid ning arvestavad teiste arvamusega. Kaalud on inimlikud sõna otseses mõttes. Nende parim sõber on sündinud Kaksikute tähtkujus. Kaksikud ja Kaalud samas ruumis juba igavust ei tunne. Neil on sama energia ja rõõmus meel. Neil on alati, millest rääkida. Lisaks sellele annavad Kaksikud Kaaludele enesekindlust lisaks. 

 

 

 

Ambur

Amburid on tuntud oma tulise loomuse, otsekohesuse ning elurõõmu poolest. Kui elu peaks muutuma liiga üksluiseks, siis katsub Ambur end vabastada kõikidest takistustest ja kohustustest ning muuta oma elu põnevamaks. Isegi, kui ta teab, kuidas muuta oma reisimist põnevamaks, on tal kalduvus tihti unustada oma reisi sihtkoht. Tema parim sõber on sündinud Jäära tähtkujus. Amburid on oma loomult seiklejad, Jäärad aga kesktormajad. Amburil on alati taskust võtta tuhat head ideed, mille abil oma ellu põnevust tuua, Jäär lisab aga õli tulle ning annab oma sõbrale Amburile vajalikku enesekindlust, mille abil kõik head ideed ellu viia. Koos muudavad nad võimatu võimalikuks. 

 

Veevalaja

Selle jaoks, miks Veevalajad on kuulsust kogunud oma originaalse ja revolutsioonilise loomuse poolest, on oma põhjus. Veevalajale ei meeldi olla selline nagu kõik teised. See soov aga teistest erineda tuleb tahtmisest muuda maailma paremaks paigaks, selliseks, mis sobiks kõigile. Sest oma südames võitleb Veevalaja alati parema reaalsuse nimel. Tema parim sõber on sündinud Lõvi tähtkujus. Samal ajal, kui Veevalaja pingutab, et inimesed leiaksid omavahel ühist keelt, tuletab Lõvi oma sõbrale Veevalajale meelde, et aeg-ajalt oleks hea mõtelda ka iseenda peale. Lõvi aitab Veevalajal puhata ja hinge tagasi tõmmata. Veevalaja aga näitab Lõvile, kuidas muuta oma pingutusi millekski, mis on võimeline raputama kogu maailma. 

 

Kaljukits

Kaljukitsed teavad saladust, mille abil muuta unistused reaalsuseks. Nad planeerivad oma elu süstemaatiliselt ning organiseerivad kõike. Nad on valmis ohverdama oma heaolu selleks, et minna helgema ja parema tuleviku poole. Ja nende töö eetikat imetlekse alati.  Tema parim sõber on sündinud Sõnni tähtkujus. Ainult Sõnn mõistab Kaljukitse lähenemist tööle. Üheskoos suudavad nad suuri asju korda saata. Sõnn õpetab Kaljukitsele kannatlikkust ning seda, kuidas hinnata ka väikseid edusamme. Kaljukits omalt poolt näitab Sõnnile, kuidas rajada teed edule. 

 

Kalad

Kalad on tundlikud ja hästi loomingulised. Isegi, kui nad tunduvad pealtnäha leebed ja tagasihoidlikud, siis tegelikult on nad hästi targad. Kaladega on hea ja lihtne suhelda, nad on heatahtlikud, kes oskavad teisi inimesi mõista. Mõnikord aga kasutatakse nende headust kurjasti ära. Tema parim sõber on sündinud Neitsi tähtkujus. Kalad on oma loomult rahulikud ja muretud, see võib aga tekitada probleeme, kui on vaja tegeleda elu praktilise küljega. Neitsi aitab Kaladel oma elu paremini organiseerida ning planeerida. Kalad aitavad aga Neitsil vabaneda maapealsetest muredest ning leida paremat kontakti oma sisemise minaga. 

 

 

 

Jäär

Kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus, siis tõenäoliselt usaldad sa alati oma vaistu. Sa oled julge, loominguline, otsekohene ja emotsionaalne. Sa oled kuulus oma ambitsioonikuse poolest. See ambitsioonikus võib mõnikord muutuda aga kannatamatuseks, see tähendab, et sa võid tihti liiga ruttu reageerida teatud teemade puhul. Sinu parim sõber on sündinud Kaalude tähtkujus. Isegi, kui sa oled väljendusrikas, on tähtis, et sul oleks selline sõber, kes suudab sind kontrolli all hoida. Iga kord, kui sa peaksid tegutsema mõtlematult ja võid liiale minna, aitavad Kaalud sind maha rahustada ning maa peale tagasi tuua. Sina aga omalt poolt annad Kaaludele vajalikku julgust otsuseid vastu võtta ning edasi minna.

 

Sõnn

Sõnnid on tuntud oma kangekaelse loomuse poolest. Isegi, kui nende otsusekindlus võib tekitada probleeme teistega suheldes, siis tänu sellele on nad ka kõige paremad töötajad. Sõnni tähtkujus sündinud inimesi on tuntud oma iseloomu tugevuse ja kannatliku meele poolest. Tema parim sõber on sündinud Kalade tähtkujus. Kalad on ühed kõige rahumeelsemad sodiaagimärkide seast, kaastundlikud ja omakasupüüdmatud. Kuna Kalad lähevad alati vooluga kaasa, ei teki neil Sõnniga probleeme. Kalad aitavad Sõnnil näha ka teisi vaatenurki. Ja Sõnn suudab tagada Kaladele vajaliku kindlustunde elus. 

 

 

 

Kaksikud

Kaksikud on hästi intelligentsed, loomingulised ja kaastundlikud. Nad hindavad intellektuaalseid suhteid ning neile meeldib ujuda vastuvoolu. Neile meeldib uusi tutvusi luua ja olla osa seltskonnast. Rohkem, kui midagi muud, vajavad nad oma vabadust ja tahavad olla just sellised nagu nad on. Nende parim sõber on sündinud Veevalaja tähtkujus. Veevalaja ei katsu kunagi Kaksikuid kusagile kinni panna ning piirata nende vabadust. Ka Veevalaja ise hindab kõrgelt iseseisvust ning ehtsust. Neil on alati omavahel huvitav ja lõbus.

 

Vähk

Vähid ei taha olla rambivalguses, nad hindavad rohkem elus väikseid asju, nagu näiteks veeta aega lähedaste ning sõpradega. Isegi, kui Vähk on omal moel ambitsioonikas, siis väärtustab ta kõrgelt headust ning armastust, mitte edu. Ta juhib kõike südamega, mitte oma peaga. Tema parim sõber on sündinud Kaljukitse tähtkujus. Vähk tahab hoolitseda teiste eest ning mõista neid, Kaljukits aga näitab armastust välja läbi otsekohesuse. Vähk võib aidata Kaljukitsel puhata, Kaljukits aga võib omalt poolt õpetada Vähile iseloomutugevust, mis töö juures kasuks tuleb. 

 

Lõvi

Lõvi on sodiaagi domineerivam märk. Lõvi tahab, et teda austataks. Oma sõprade seas on ta tavaliselt alfa-märk, kes võtab juhtimise enese kätte. Ta on tugeva loomusega. Tema parim sõber on sündinud Amburi tähtkujus. Neil juba koos igav ei hakka. Lõvi aitab Amburil loomingulisem olla ning Ambur julgustab Lõvi oma mugavustsoonist välja tulema. 

 

 



 

 

 

 

 

 



 

 



 

 

 




Kommentaare ei ole