{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks eesolev nädalavahetus toob meile head õnne kaasa

foto : unsplash / Priscilla Du Preez      Talv on selleks k...

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 

 

 Talv on selleks korraks läbi saamas ja kevad ei olegi enam mägede taga. Kui sul on praegusel hetke raske öelda, kuidas sa end tunned - kord oled reibas ja optimistlik, siis saab väsimus sinu üle võimust ja üldse nagu jõudu pole - siis ära muretse, selles on süüdi planeetide seis. Täpsemalt öeldes Neptuun ja Päike. Nagu igal aastal, kohtuvad need kaks taevalaotuses. Kas see on aga hea uudis? Jah ja ei. Nende kahega peab kõigeks valmis olema. Päike ja Neptuun kohtuvad vaid kaks korda aastas, ent see on alati üsna muljetavaldav. Vahetult enne kevade algust valmistuvad need kaks meid ilusate ilmade saabumiseks ette, tuues meile kaasa head õnne ja toredaid üllatusi. Ning aidates meil näha kaugemale, võib-olla isegi liiga kaugele. Kõik sõltub muidugi sellest, millises tähtkujus sa sündinud oled. 


Päike ja Neptuun on ühes paadis

 

 

Mida nende kahe taevakeha kohtumine peaks kaasa tooma? Kõikide märkide järgi aitab see muuta meie vaatenurka eesoleval nädalavahetusel. Pühapäeval, 17. märtsil, on Päike ja Neptuun mõlemad 27° koos. Päike sümboliseerib elujõudu ja energiat, rõõmu ja loomingut. Neptuun aga sümboliseerib alateadvust, unistusi, vaimsust, uskus ja samuti paranemist. Sellepärast võibki eesolev nädalavahetus tuua kaasa võimalusi oma unistuste täitumiseks ja oma plaanide elluviimiseks. 

Kui sinu jaoks jääb see kõik üsna segaseks ja ähmaseks, siis ära muretse, see on täiesti normaalne, sest selline ongi Neptuuni efekt. Neptuuni tõttu võib praegu jääda arusaamatuks, kust maalt lõppeb reaalsus ja kust algavad unistused. Praegu on tegelikult kõige õigem aeg selleks, et olla avatum, rääkida oma soovidest, uskuda ja loota ning tegutseda õigel hetkel nii pea, kui võimalused selleks avanevad. Loomeinimesed peaksid praegu olema kõige paremas vormis. Seega kui sa pead kodus remonti tegema, siis on selleks kõige õigem aeg, sest seinte värvimine on ka looming. 

 

 


Millist mõju avaldab Neptuuni ja Päikese kohtumine sinu tähemärgile? 

Kõige rohkem puudutab see Kalade ja Lõvi tähemärgi esindajaid. Kalade planeet on Neptuun, Lõvi märki valitseb Päike ise. Tõenäoliselt on kõige suuremad muudatused juhtumas just nende elus sellel nädalavahetusel. Mitmed head ja ootamatud võimalused peaksid tekkima, tänu millele saavad nad juba suuremaid tulevikuplaane hakata tegema. See peaks neile mõlemale andma tagasi hea tuju. 

Ka Vähk ja Skorpion saavad oma osa heast õnnest. Kõikide märkide järgi on neid ees ootamas väga ilus nädalavahetus, täis ootamatuid vahejuhtumeid ja toredaid kokkusattumisi. 

Sõnn ja Kaljukits unustavad mõneks ajaks oma tööasjad ja lasevad kujutlusvõimel end kaasa viia. Nii mõnedki unistused võivad täituda täiesti ootamatul moel. 

 

 

 

Veevalaja peaks tundma, et tuule suund on muutumas. Tänu sellele on tal tuul jälle purjedes ning asjad hakkavad liikuma õiges suunas. 

Jäärale ja Kaaludele toob nädalavahetus võimaluse hinge tagasi tõmmata. Neptuuni ja Päikese kohtumine peaks võtma nende õlgadelt koorma, mis ei lasknud neil oma plaane ellu viia. 

Neitsi, Kaksikud ja Ambur võivad tunda aga suuremat segadust. Kuna kõik kolm tähemärki moodustavad pingelise nurkseisu Kalade märgiga, võivad nad hakata üle dramatiseerima asju, mis pole seda väärt. Kõige parem oleks, kui nad võtaksid lihtsalt aega puhkamiseks ja lõpetaksid muretsemise.

Kommentaare ei ole