{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test : see, mida sa kõige esimesena selle pildi peal näed, aitab sul paremini mõista, mida sa tegelikult vajad oma elus

   Sageli ei olegi nii kerge teada saada seda, mida me tegelikult tahame või vajame selleks, et olla õnnelik. Meid on kogu aeg ümbrit...

 

 Sageli ei olegi nii kerge teada saada seda, mida me tegelikult tahame või vajame selleks, et olla õnnelik. Meid on kogu aeg ümbritsemas suur hulk ahvatlusi, üks ilusam, kui teine. Raske on leida kõige selle sees seda, mis on tegelikult tähtis. See test aitab sul aga selgust saada ja välja selgitada, mida sa tegelikult oma elus vajad. Mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed? 

 


 


 

PÜKSID

Kui sa nägid kõigepealt pükse selle pildi peal, tähendab see, et sa elad üsna kiiret elu praegusel hetkel. Sa pead mõtlema enda peale ja tegema väikese pausi, see on kõik, mida sa praegu vajad. Sa tegeled kogu aeg mitme asjaga korraga ja oled ennast selle tõttu vaimselt ära kurnanud. Sul pole jõudu enam, et kõike teha, eriti seda, mis on sulle südamelähedane. Sa pead oma patareid täis laadima, et oma plaane ellu viia. 

Võta aega hindamiseks, keskendu iseendale, kuula oma keha. Kui sa tunned, et oled vaimselt ja füüsiliselt väsinud, siis on su elu tasakaalust ära. Et seda ära hoida, pead sa võtma aega iseendale. Tee midagi, mis aitab sul pingeid ja stressi maandada ning puhata. 

Sa tunned ennast peale seda palju paremini ja oled valmis oma unistusi ellu viia. See ei ole halb, et sa oled valmis iga hinna eest oma eesmärgid ellu viima. Ainult, et sa kurnad ennast seejuures ära ja ei saa nautida oma võitu sellisena nagu sa seda tahaksid. 

 

 


KINGAD

Kui sa nägid kõigepealt kingi selle pildi peal, pead sa olema kaastundlikum iseenda vastu. Sa oled muutunud liiga kriitiliseks enda ja oma lähedaste vastu. Sa tahad, et kõik oleks võimalikult hästi ja vastaks sinu ootustele. Sama range ja nõudlik oled sa ka oma lähedaste vastu, kes on väsinud ega tunne ennast sinuga suheldes vabana. Hea oleks, kui sa näitaksid välja suuremat kaastunnet ja mõtleksid natukenegi oma käitumise üle järele. 

Katsu natuke vaadelda oma käitumist kõrvalt ja näha, millal sa võid teistele haiget teha. Sa ei pea keskenduma üksnes negatiivsele. Katsu lihtsalt välja selgitada, millised olukorrad sinus stressi tekitavad ja kuidas sinu stress teisi mõjutab. Hea oleks, kui sa keskenduksid ka rohkem sellele, mis on sinu elus tõeliselt vajalik. Ja miks mitte teha sporti, see aitab pingeid maandada ja hoida stressi eemal. Vastasel korral hakkavad teised sinust eemale hoidma varem või hiljem. Ja seda sa ju ei taha. 

Ole kaastundlikum ka iseenda vastu. Õpi ennast paremini kuulama. Õpi märkama, kui sa vajad puhkust ja oled väsinud vaimselt. Sa ei pea olema kogu aeg vormis terve päeva jooksul, mitte keegi pole selleks võimeline. 

 

 


MAANTEE

Praegusel hetkel vajad sa kõige rohkem rahu ja vaikust. Liiga palju segadust valitseb sinu elus praegusel hetkel, sa ei tea enam ise ka õieti, mida sa tegema peaksid. Selleks, et leida rahu, pead sa aga puhkama. 

Sa pead minema loodusesse, et leida tagasi hingerahu ja tunda ennast hästi. Katsu võtta aega selleks. Looduse rüpes saad sa oma emotsionaalsed ja sotsiaalsed patareid täis laadida. Sest, kui sa oled kurnatud, kipud sa teiste peal oma halba tuju välja elama ja muutud närviliseks. 

Peale seda, kui sa oled looduses natuke aega veetnud, oled sa valmis viima oma plaane ellu. Hoolitse rohkem iseenda ja oma vaimse tervise eest. Nii suudad sa ka kõige paremini kontrollida stressi ja organiseerida oma elu just nii nagu vaja.



LOE VEEL

Kommentaare ei ole