{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Sõnn

     Tiigri aastal sündinud Sõnni rahulik olemine võib muutuda iga hetkega, sest ta võib olla üsna muutliku tujuga. Ta küll ...


 

 

 Tiigri aastal sündinud Sõnni rahulik olemine võib muutuda iga hetkega, sest ta võib olla üsna muutliku tujuga. Ta küll katsub oma tundeid kontrolli all hoida nii palju, kui võimalik. Ta on liiga tark ja mõistlik selleks, et teha midagi mõtlematut. Kurjus ja ebaõiglus võivad teda aga endast täiesti välja viia. Rahulik ja tõsise ellusuhtumisega Sõnn teab, kuidas taltsutada Tiigri tormakust. Üldiselt on Tiigri aastal sündinud Sõnn rahulik ja tasakaalukas inimene. Ära suru talle oma arvamust peale. Kui ta peaks ärrituma, tuleb Tiigri tõeline loomus alles välja. 

Ta on diskreetne ega hakka tegema midagi impulsiivset, kui selleks pole just mõjuvat põhjust. Ta on rahulik, kannatlik ja hea huumorimeelega. Meeldiv inimene. Ent nagu kõik Tiigrid, võib ta mõnikord ägestuda. Ta on üsna tugeva iseloomuga. Armastab rohkem teha, kui rääkida. Ta ei taha suruda teistele oma tahtmist peale ja võtab inimesi sellistena nagu ta on. Tavaliselt viib ta oma eesmärgid ja plaanid ellu. 

 

 

Ta pöörab oma lähedastele palju tähelepanu. Ta on väga siiras ja paistab silma oma abivalmiduse poolest. Talle meeldib teha lihtsaid asju, mõtelda rahulikult. Ta on kaastundlik inimene, kes ei taha, et teised teda kiidaksid, vaid tahab tõesti ise aidata. Ta on hea ja suure südamega inimene, kes ei otsi teiste tähelepanu. Oma ettevaatliku loomuse tõttu saab ta kõikidest probleemidest üle. Ta ei taha mürgitada oma elu kahtlustega ega kadedusega. Talle ei meeldi oma energiat niisama raisata. Elus läheb tal tavaliselt aga hästi. 

Ta ei ole nii tagasihoidlik nagu seda võiks arvata. Ta on meeldiv inimene, kellele oskab teistega suhelda ja kelle vastu kohe tuntakse poolehoidu. Talle ei meeldi komplimendid, ta ei ole harjunud uhkustama ega rääkima oma saavtustest. Ent ta on ambitsioonikas ja uhke ning tahab jõuda elus kõrgele positsioonile. Ta ei talu labasust, solvanguid ja ebaviisakat käitumist. Ta ei räägi palju oma plaanidest ent teeb kõik, et need ellu viia. Ta ei piirdu üksnes unistamisega. 

 

 


Armastus

Tiigri aastal sündinud Sõnn on viisakas ja tähelepanelik. Üksi ei ole ta peaaegu kunagi, alati on ta kellegagi koos. Talle ei meeldi ainult suured ja lärmakad seltskonnad. Ta otsib enda kõrvale vastutustundlikku inimest, keda ta võib usaldada. Ta on harjunud ainult võtma juhtimise isegi pereringis enda peale ent ta jääb seejuures viisakaks. Ta tahab, et ta partneri süda kuuluks talle. Ta võib muutuda aga armukadedaks, kui peaks nägema mõnda rivaali. 

Tiigri aastal sündinud Sõnn erineb teistest Maamärkidest. Raha teda ei huvita, see jätab ta üsna ükskõikseks, raha ei ole tema elus eesmärk. Ent tavaliselt läheb tal elus hästi, ka töö juures ja sellepärast ei pea ta vaeva nägema selleks, et raha teenida. Raha leiab ise tema juurde tee. Selle tõttu jääb ta rohkem aega oma pere jaoks. Ta muretseb alati oma lähedaste heaolu pärast. Lähedastega on tal usalduslik suhe ja nende pärast on ta valmis isegi oma uhkuse alla neelama. 

 

 


Töö

Ta on sihikinde ja järjepidev, keskendub oma plaanide elluviimisele. Ta tahab teha seda tööd, mis teda köidab. Ta on reserveeritud olemisega ja õiglane, hoiab eemale skandaalidest ega kuritarvita võimu. Tavaliselt saavutab ta edu kõikides ettevõtmistes. Temast saaks väga hea juht, ent sama hästi sobiks ta ka tavaliseks palgatöötajaks. 

Ta ei karda ebaõnnestumisi ja läbikukkumisi. Ta teeb oma tööd, tõestades oma väärtust. Üldiselt on tal õnne kõiges, mida ta teeb. Ta sobiks väga hästi finantsala peale või siis kommertsi. Loometöö sobiks talle hästi. Ta leiab alati võimaluse, kuidas oma andekust ellu rakendada.

Kommentaare ei ole