{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aasta Sõnn

     Draakoni aastal sündinud Sõnnid on rahulikud, nad ei ole harjunud tormama ega kiirusta järelduste tegemisega. Neile mee...


 

 

 Draakoni aastal sündinud Sõnnid on rahulikud, nad ei ole harjunud tormama ega kiirusta järelduste tegemisega. Neile meeldib mõtelda ja analüüsida ning alles siis tegutseda. Mõnikord võivad ärrituda ja isegi ägestuda ent ei ole harjunud impulsiivselt käituma. Draakoni aastal sündinud Sõnnid on vastupidavad ja sihikindlad. Nad on praktilise mõtlemisega, kahe jalaga kindlalt maa peal ning enesekindlad inimesed. Neile ei meeldi oma energiat niisama raisata.

Draakoni aastal sündinud Sõnn vajab elus kindlustunnet, stabiilsust. Talle ei meeldi ebaselged olukorrad. Talle meeldivad uuendused ja muutused. Ainult tugevad emotsioonid võivad panna teda impulsiivselt tegutsema. Ent ta leiab alati võimaluse, kuidas lahendada probleemid võimalikult rahulikul moel. Mõnikord võib käituda ka täiesti ootamatult nagu kõik Draakonid. Üldiselt peaks ta elu olema õnnelik, täis meeldivaid sündmusi. Draakoni aastal sündinud Sõnn on saatuse lemmik, kellel elus tihti veab. Talle hoiab eemale probleemidest ning kasutab kõik head võimalused ära.

 

 

Paljud hindavad kõrgelt tema usaldusväärsust. Draakoni aastal sündinud Sõnn on enesekindel inimene, kes ei ärata umbusaldust. Mõned leiavad, et ta on liiga tõsine ja võiks olla natuke lõbusam. Tegelikult on ta aga vastutustundlik. Ta on valmis isegi järeleandmisi tegema mõnikord. Nagu kõik Draakonid, on ka tema uhke ja natuke enesekeskne ehkki ta katsub seda mitte välja näidata. Samal ajal on ta väga sõbralik, suhtlemisele avatud ja alati abivalmis. Ta on alati valmis appi minema ja tegutseb omakasupüüdmatult ega oota teistelt tänu vastu. 

Teda köidavad keskkonnaga seotud küsimused. Ta armastab mugavust. Ta ei saa aru neist, kes ei pea tähtsaks korda ja kellel ei ole maitset. Ta katsub elus jõuda kõrgele kohale. Talle meeldib, kui tal on vahendid, mis võimaldavad tal elada oma ärenägemise järgi. Ta on suure kujutlusvõimega ja talle meeldib rääkida erinevatel teemadel. Mõnikord ütleb rohkem, kui mõtleb ja võib unustada mõned olulised pisiasjad. 

 

 


Armastus

Ta on hooliv ja tähelepanelik partner. Ta ei loobi sõnu tuulde : kui ta on oma valiku teinud, siis jääb ta oma sõnale kindlaks ja on truu. Ta ei otsi juhusuhteid ega seiklusi, ta ei vaja vaheldust oma ellu. Kõik, mida ta soovib, on see, et ta kaaslane oleks tema vastu aus. Ta on võimeline armastama ainult ühte inimest kogu elu ehkki mõnikord võib eksida partneri valikul. Ta usaldab liiga palju inimesi, lastes ennast välimusest petta ja peab lõpuks veenduma, et ilusa välimuse taga ei olegi midagi muud. 

Ta on ideaalne pereinimene : truu ja tähelepanelik. Ilma laste ja elukaaslaseta poleks ta elul mõtet. Ta on kõrge moraaliga, tema jaoks on kõige tähtsamal kohal tema pere. Talle meeldib veeta aega kodus, lärmakas meelelahutus ei ole tema rida. Talle meeldib valmistada heameelt oma lähedastele. Ta ei talu ainult kapriise ja pealiskaudsust. 

 

 


Töö

Ta ei raiska oma aega asjatult, ta teab, mida ta tahab ja tal on elus oma kindlad eesmärgid. Ta mõtleb tihti ainult liiga palju probleemide peale, mis nõuavad kiiret tegutsemist. Mõnikord tuleb selline tegutsemine talle aga kasuks. Kui ta on aga mõne vea teinud, teeb ta selle alati heaks, tõestades, et ta on kohusetundlik. Ta teeb oma tööd väsimatult nagu kõik Sõnnid ja saavutab häid tulemusi. Töökaaslased austavad teda, võtavad kuulda tema nõuandeid ja soovitusi. 

Ta on suure kujutusvõimega, ta on hea fantaasia ja hea maitse. Tänu sellele võiks ta tööd teha loomevaldkonnas. Temast saaks hea disainer, artist või siis sobiks ta hästi kinotööstusesse. Ta on väga loominguline, mida raskem töö talle antakse, seda parem. Ehkki see võib teda lõpuks viia emotsionaalse kurnatuseni. Selle tõttu oleks talle endale parem, kui ta vaiks hoopis finantssektori. 



Kommentaare ei ole