{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur vanusevahe : mees, 47-aastane, naine 24-aastane "Mu ema on mõistev aga isa ei lepi vist küll mitte kunagi sellega, et me koos oleme!"

foto : unsplash / Alena Plotnikova      Mari on 24-aastane ...

foto : unsplash / Alena Plotnikova

 

 

 Mari on 24-aastane noor naine. Aasta tagasi kohtus ta Markoga, kes võiks vanuse poolest olla talle isa, nimelt on Marko 47-aastane. 

"Me kohtusime töö juures, ta tuli meile tööle ja niipea, kui ma teda nägin, teadsin ma, et see on just tema, keda ma olin kogu elu oodanud. Seda ei saa lihtsalt sõnadega seletada! Mul oli juba sellel hetkel suhe ühe kutiga, kellega meil nagunii oli liiga palju erimeelsusi, see oli nagu hea põhjus, miks ma sain sellele suhtele lõpu teha. Ainult, et Markol oli juba naine ja kaks last. Aga nii ta läks, et hakkasime omavahel pilke vahetama ja sõnumeid saatma, lõpuks koos väljas käima söömas ja jäimegi suhtlema. Ma tean, et see polnud õiglane tema naise suhtes aga ma ei saanud sinna midagi parata. 

 

 

Marko oli mu pea lihtsalt nii segi löönud, ma ei saanud teda enam oma peast välja. Ühel päeval istusime autos parklas ja siis Marko ütleski, et ta suhe naisega pole enam see, mis enne ja et minuga koos on tal hea olla aga ta ei taha mulle ja oma naisele haiget teha. Ma ütlesin talle, et ta meeldib mulle tõesti, mul pole kavaski tema tunnetega mängida. Me rääkisime hilisööni välja seal autos. Järgmistel nädalatel kohtusime me tihti, ma jätsin talle aega oma elus kord sisse luua ja kindlaks teha, mida ta tegelikult tahab. 

Marko jättis oma naise maha, lapsed on nüüd kord isa, kord ema juures. Mina saan Marko lastega väga hästi läbi, Marko naine on ka väga tore inimene. Ta ei ole kunagi mingeid stseene teinud. Tõeliseks probleemiks on tegelikult minu vanemate suhtumine. "

Mari vanemate jaoks oli Mari suhe endast nii palju vanema Markoga tõeline šokk. 

"Ema ikka nuttis paraja peatäie aga vähemalt nüüd, kus me oleme saanud rääkida, on ta mõistev. Isa aga ei taha kuulda ka midagi Markost. Ta läheb kohe nii endast välja, et mul on hirm kohe. Ta läks Markole lausa kallale, me tulime minema sel korral ja rohkem pole mu vanemate juurde läinud. Emaga saan kokku ja üksi käin vanematel külas aga Markot ma niipea sinna ei vii. 

 

 

Isaga on suhted halvad sellest ajast. Ma saan aru, et talle ei meeldi Marki ja see, et meil on nii suur vanusevahe aga mina ja ainult mina tean, mida ma Marko vastu tunnen. Mitte keegi ei saa seda minu eest otsustada. Ma olen piisavalt suur, et teada, mida ma teen, mul ei lähe selleks kellegi luba tarvis. Kõik on proovinud isaga rääkida aga midagi ei ole teha. Ma ei taha, et mu isa rikub minu ja Marko suhet. Me oleme nüüd aasta otsa koos olnud ja kõik sobib, mingeid probleeme ei ole. Me ei suru oma suhet Marko lastele peale, kui lapsed on seal, ei jää ma ööseks sinna. Mitte miski ei saa meid lahutada, ma olen täiesti veendunud, et paremad ajad on alles ees. Ma usun, et mu isa lepib ka ühel hetkel Markoga ära, praegu on see minu suurim soov. 


allikas: yahoo

 

 

Kommentaare ei ole