{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Zoe Gayah Jonker      Planeedid ei puhka ...

foto : unsplash / Zoe Gayah Jonker

 

 

 Planeedid ei puhka kunagi. Nad tiirlevad ikka edasi lakkamatult, ainsad aga, kellel sellest võib hakata pea ringi käima, oleme meie. Näiteks järgmisel nädalal puudutab see kahe tähemärgi elu. Linnud laulavad, päike näitab ennast üha rohkem ja ilmad lähevad kevadisemaks. Kui järgmine nädal toob head õnne osade tähemärkide esindajatele (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), siis teisi on ees ootamas natuke keerulisem nädal. Me ei saa alati seda, mida me tahame. Tegelikult tuleb seda võtta nagu halba ilma - kõik on kokkuvõttes suhtumise küsimus. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus. 


Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem nädal? 

 

 


NEITSI

Neitsi lootis ometi kogu südamest, et selleks korraks on see pidev uimerdamine läbi, mis Kalade ajaga paratamatult kaasnes. Kalade märk jääb Neitsi märgiga vastasseisu ehk opositsiooni, seega, kui Päike on Kalade märgis, muutub terve Neitsi elu halliks, mille ajal talle tundub, et ükski asi tema elus ei liigu ja kõik seisab. Nüüd on aga Päike edasi liikunud Jäära märki ja kõikide märkide järgi peaksid asjad hakkama liikuma ka tema elus paremas suunas. Seega Päike ei ole enam opositsioonis Neitsi märkiga ent seda õnne ei lastud Neitsil kaua nautida, sest Marss sisenes kohe paar päeva hiljem Kalade märki. Nüüd tuleb Neitsikesel hakkama saada ka Marsi opositsiooniga, mille tõttu Neitsil võib tekkida tunne, et iga päev toob talle kaasa uusi takistusi, mis ei lase tal oma asjadega edasi minna. Miski ei lähe nii nagu peaks. See võib tekitada ainult suuremat pettumust ja meelepaha, ent õnneks võib Neitsi loota teiste planeetide toetusele.  Nende seas hea õnne planeet Jupiter, mis aitab Neitsil head tuju üleval hoida. Kõige parem, mis Neitsi praegu teha saab, on jääda diplomaatiliseks ja olla lihtsalt üle ning oodata paremad ajad ära.

 

 


KAALUD

25. märtsi täiskuuga saavad probleemid Kaalude elus alguse. Ent muretsemiseks pole põhjust, sest see võib olla segadust tekitav ent tuua kaasa samuti palju häid võimalusi. Päikese ja Merkuuri opositsioon Jäära märgis sunnib Kaalusid oma mugavustsoonist välja tulema. Seega kokkuvõttes võivad väikesed sekeldused teha rohkem head, kui halba. Kaalude esindajal on hetkel elus käimas pöördeline hetk, sest tema ees on avanemas kaks võimalust, kaks teed, mille vahel ta peab valiku tegema. Praegusel hetkel aga on kõige parem, mis ta teha saab, võtta härjal sarvist (või Jääral ). Lõpetada kõhklemine, lõpetada muretsemine, vaid võtta üks mehine otsus vastu kordki elus. Näidata, milleks ta võimeline on. Tõestada kogu maailmale, et miski ei saa teda murda. Uskuda paremasse tulevikku. Kaalud esindaja peab praegu rohkem, kui kunagi varem, uskuma iseendasse, sest ta on sündinud selleks, et võita. Praegu tuleb tal võtta ohjad enda kätte ja muuta oma elu paremaks.



Kommentaare ei ole