{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Tim Zänkers      Talv on ametlikult läbi ...

foto : unsplash / Tim Zänkers

 

 

 Talv on ametlikult läbi saanud. Päike näitab ennast üha rohkem. 20. märtsil algas ka Jäärade aeg Päikese sisenemisega Jäära konstellatsiooni, see aga tähendab, et ilusad päevad ei ole enam kaugel. Praegu on kõige õigem aeg, et viia oma plaanid ellu. Lisaks sellele, et planeedid meile praegu head energiat saadavad, on 25. märtsil taevas täiskuu Kaalude märgis, millega kaasneb täielik kuuvarjutus ning mis toob kaasa võimaluse unistada suurelt ning alustada uue peatükiga oma elus. Liites oma energia Merkuuriga, soovitab täiskuu panna meil oma prioriteedid paika. Kas me saame vastu sama palju, kui me teistele anname? Kas me ei ole hakanud liiga palju ennast ohverdama? Kas meil on unistusi, mida me tahaksime ellu viia? Millest võiks alustada? Praegu on võimalus muuta oma elujärge paremaks, unistades suurelt ja uskudes võimatusse. 

Järgmine nädal toob kaasa palju häid võimalusi. Mitmed suuremad muutused on ees ootamas. Planeetide energia peaks meid muutma enesekindlamateks, julgemateks, ettevõtlikemateks. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suuremat õnne? 

 

 


KAKSIKUD

Kaksikud on sodiaagi kõige suuremad suhtlejad ilma ainsagi kahtluseta. Kaksikute tähemärki valitseb suhtlemise planeet Merkuur ise, tänu sellele ongi Kaksikutel nii palju sõpru ja oskus lausa uusi tutvusi luua. Ta teab kohe, kuidas inimestega rääkida ja luua usalduslikku õhkkonda. Ta oskab lausa meeldida. Ta ongi selline väga sümpaatne ja meeldiv inimene. Järgnevate päevade jooksul võlgneb Kaksikute esindaja oma hea õnne eest tänu aga kahele planeedile. Päike ja Pluuto toetavad teda kõikide ettevõtmistes, tuues ta ellu nii õnne, kui rõõmu. Aeg on tulla oma mugavustsoonist välja ja tegutseda. Praegu on aeg minna välja, kohtuda uute inimestega, vahetada mõtteid ja tuulutada pead. 

Tänu sellele ei jää uued ideed ja võimalused tulemata. Kaksikute esindaja leiab võimaluse, kuidas näidata, milleks ta võimeline on. Mõttevahetused teistega toovad talle uusi ideid, mis võivad osutuda kasulikuks eriti töö juures ent ka eraelus. Planeedid soovitavad tal olla avatum ja suhelda rohkem. Päike Jäära märgis (sõbramärk) liidetuna Neptuuniga toovad Kaksikutele ka head õnne armastuses. Mitmed ilusad kohtumised võivad järgmise nädalal aset leida. Kuidas ka ei ole, järgmine nädal peaks Kaksikute jaoks tulema üle ootuste hea. 

 

 


SÕNN

Sõnni tähemärgi esindaja on oma mugavustsoonist välja tulemas. Ehkki talle meeldib tema harjumuspärane ja rahulik elu, siis on valmis ta järgmisel nädalal pingutama selle nimel, et oma unistusi ellu viia. Elu ise toob talle häid võimalusi kätte, mida ta ei saa ju maha magada. Planeetide seis on tema jaoks väga hea. Veenus, Saturn ja Marss on sõbramärgis, tänu sellele peaksid mitmed head võimalused tekkima. Planeedid ise võtavad Sõnni oma kaitse alla. Jupiter Sõnni enda märgis toob talle häid uudiseid. 

Praegu on õige aeg, et vaadata oma plaanid uuesti üle, tulla mugavustsoonist välja ning tegutseda. Proovida midagi uut. Sõnn peab haarama kõikidest headest võimalustest kinni. Kõik uus peaks teda praegusel hetkel inspireerima. Tänu Jupiteri ja Uraani liidule peaks kõik minema paremini, kui ta seda arvatagi võib. Tänu sellele muutub Sõnn veelgi enesekindlamaks ja julgemaks ning hakkab oma plaane ellu viima. Elu toob talle kõik, mida ta tahab, kui ta ise julgeb ainult unistada. 

 

 

 

LÕVI

Kui planeetide seis on hea, muutub kõik kergemaks ja lihtsamaks. Asjad hakkavad iseenesest liikuma õiges suunas. Vähemalt võib Lõvi öelda seda järgmisel nädalal. Päikese sisenemisega Tulemärki avanevad Lõvi jaoks uued võimalused ja uued silmapiirid.  Mitmed uued ideed ja head mõtted peaksid Lõvikesel järgmisel nädalal tekkima. Ta muutub taas optimistlikumaks ja hakkab oma plaane ellu viima. Ta teab, mida ta tahab ja kuhu ta tahab välja jõuda. Mitte miski ei peata teda enam. Merkuur aitab tal oma sõna maksma panna ja oma plaane läbi viia. Kindel on aga see, et järgnevad päevad toovad talle palju õnne kaasa. 

Kõik see on küll hea ja positiivne ent tähtis on, et Lõvi ei hakkaks liigselt tormama ja võtaks vastu õigeid otsuseid. Praegu on hea võimalus olla ettenägelikum ja kindlustada oma tulevikku. Planeedid hoolitsevad kõige muu eest. Merkuur Jäära märgis toetab teda kõikides ettevõtmistes. Täiskuu Kaaludes muudab teda enesekindlamaks. Päike annab talle jõudu juurde.



Kommentaare ei ole