{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Marss siseneb Kalade märki 23. märtsil. Mida see meile võib kaasa tuua?

foto : unsplash / Planet Volumes     Uus astroloogiline aas...

foto : unsplash / Planet Volumes

 

 

Uus astroloogiline aasta ongi ametlikult alanud koos Päikese sisenemisega Jäära konstellatsiooni. Sellega koos algas ka Jäärade aeg. Nii nagu maa peal, nõnda ka taevas on meie ümber tunda algava kevade lõhna.  Merkuur Jäära märgis aitab mõtetes ja ideedes selgust luua. Tänu sellele hakkavad asjad jälle liikuma õiges suunas. Mitmed suuremad otsused saavad just nüüd vastu võetud, mitmed seismajäänud plaanid hakkavad taas liikuma õiges suunas ja tundub nagu ärkaksid paljud peale pikka talveund. Marsi sisenemine Kalade märki on aga väga heaks võimaluseks, et tulla oma mugavustsoonist välja ja hakata jälle oma plaane ellu viima.


Marss Kalades äratab meie instinktid

Jõuline planeet Marss on sisenemas rahumeelsete Kalade märki, see aga tähendab, et kõik võimalused on avatud. Eesolev periood võib kõike kaasa tuua. Kujutage endale ette näiteks keskaegset raudrüütlit, kes satub merevoogudesse. Kõige esimesena peab ta end vabastama raskest raudrüüst, loobuma oma mõõgast ja seejärel leppima oma saatusega. Teiste sõnadega Marss Kalades võib paljude jaoks tuua kaasa tõeliseid väljakutseid, sest see tähendab, et edaspidi tuleb õppida rahulikumalt ja ilma muretsemata elada. See võib olla alguses üsna segadusttekitav. See tähendab ka seda, et tuleb tegutseda teadmata, mis edaspidi juhtuma hakkab. See tähendab samuti ujuda segastes vetes, mis võivad olla seotud era- või tööalase eluga. Praegune periood on kõige parem selleks, et usaldada iseennast, olla paindlikum ja kaastundlikum ning seda eelkõige iseenda vastu. Meil kõigil tuleb kohaneda ootamatute olukordadega.

 

 

Ent nagu öeldakse : vaga vesi, sügav põhi. See võib tähendada suuremat emotsionaalsust. Tuleb hoiduda üle reageerimast, samuti hoiduda liiga emotsionaalsetest jutuajamistest. Ei tohi lasta end oma tunnetel kaasa viia. Ei tohi lasta lainetel üle pea kokku lüüa. Kui me suudame vastu pidada, toob 10. aprillil aset leidev kohtumine Marsi ja Saturni vahel lahendused ka meie probleemidele. Viimane kahtluste laine võib tõusta 28. aprilli paiku, kui Marss ja Neptuun on konjunktsioonis. 1. mail aga peaksid kõik probleemid lahenema ning seda sellel hetkel, kui Marss siseneb Jäära märki. 


Millist mõju avaldab Marss Kalades meie tähemärkidele? 

Kõige rohkem puudutab see muidugi kõiki neid, kes on sündinud Jäära või Kalade tähtkujus. Jäär on Marsi lemmik, järgneva kuu jooksul võib ta tunda nagu seisaks ta paigal ja mitte ainult tema, vaid koos sellega ka kõik tema plaanid. See on ka normaalne, sest Jääral on tõesti raske selgelt näha Kalade kosmilises udus. Kalade esindaja aga peaks tundma end täiesti uue inimesena. Marss aitab tal mugavustsoonist välja tulla ja tegutseda õigel hetkel. Kalad muutuvad palju julgemaks ja ettevõtlikumaks tänu sellele ning hakkavad oma plaane ellu viima.

 

 

Vähk ja Skorpion ärkavad talveunest. Vähk muutub julgemaks ja hakkab katsetama kõike seda, mida ta talve jooksul ei julgenud teha. Ka Skorpion on valmis uuteks seiklusteks. Seda enam, et Marss on Skorpioni endine planeet ja mõjutab alati suuremal või väiksemal määra viimast. Tänu sellele lõpetab Skorpion selle pideva analüüsi kõige suhtes, mis tema ümber toimub ja võib lasta end elumere voogudel kaasa viia. 

Mis puutub Sõnni ja Kaljukitse, siis ka neid on ees ootamas pigem positiivsed uudised ja sündmused. Sõnn saab lõpuks ometi hinge tagasi tõmmata, sest Uraan ja Jupiter tema märgis ei moodusta enam konfliktset nurkseisu Marsiga. Sellega koos peaks aga kaduma ka tunne nagu kõik seisaks ta elus paigal hoolimata sellest, kui palju ta ka ei pinguta. Loodus on tärkamas talveunest ja Sõnn samuti. Kaljukits võib-olla ei tunne nii suurt rõõmu eesolevate muutuste suhtes. Ta ei oska niisama olla. Õnneks aga Saturni ja Marsi konjunktsioon 10. aprillil aitab Kaljukitsel võtta asju rahulikumalt ja unustada kõik oma suuremad probleemid. 

 

 

Mis puutub Veevalajasse, Kaaludesse ja Lõvisse, siis eesolev periood võib tulla nende jaoks üsna emotsionaalne. Nad peavad õppima rohkem iseennast kuulama, kui nad tahavad oma eluga edasi minna. Kaastundlikkus ja oma intuitsioonide kuulamine võib tuua neile praegusel hetke kasu kõikides valdkondades. Samuti tuleb pöörata rohkem tähelepanu teiste soovidele ja vajadustele.

Kaksikud, Neitsi ja Ambur peavad aga leidma lahendusi oma probleemidele. Vähemalt alguses. Pole mõtet joosta, kui saab ujuda. Kõik kolm peavad liikuma edasi teadmisega, et alati ei ole võimalik lõpptulemust näha ja mõnikord on elul meie jaoks üllatusi varuks. Mõned plaanid peavad ilmselt veel mõnda aega ootama.

Kommentaare ei ole