{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhtehoroskoop : milline on iga tähemärgi lähenemisviis?

foto : unsplash / SJ      Kui keegi on hakanud sulle meeldi...

foto : unsplash / SJ

 

 

 Kui keegi on hakanud sulle meeldima, kas sa oled valmis tegema esimest sammu ja otsid ise kontakti või jälgid eemalt? Kui sa ütled, mis tähtkujus sa sündinud oled, siis me ütleme sulle, milline on sinu tähemärgile iseloomulik lähenemisviis.

Kui mõned tähemärgid sobivad omavahel paremini, kui teised, siis võib-olla mängib selle juures rolli ka esimene mulje. Mis puutub esimese sammu tegemisse, siis kõik sodiaagimärgid ei kasuta sama taktikat. On neid, kes asuvad kohe, ilma pikemalt rääkimata asja juurde ja on neid, kes on tagasihoidlikud ja siis on veel neid, kes mängivad salapärast. 


JÄÄR 

Jäär on otsekohene ja pisut järsk, ta ei hakka ümbernurga juttu rääkima ja keerutama. Tema puhul ei maksa ka oodata, et ta hakkaks sõnu valima. Jäär on Marsi kaitsealune, sinu tähelepanu võitmeine on tema jaoks nagu mingi võistlus, mis tõstab ta adrenaliinitaset. Ta on üsna kannatamatu ja enne, kui sa aru saad, on ta su juba maha murdnud. 


SÕNN 

Sõnn ei ole kõige parem sõnasepp, ent ta tunneb kehakeelt. Kui sa talle meeldid, vaatab ta sind pika ja armunud pilguga, hoiab oma kätt su piha ümber. Esimesel kohtumisel kallistab ta sind nii nagu kardaks ta sind kaotada. 


KAKSIKUD 

Kui sa oled Kaksikule meeldima hakanud, võib ta käituda nagu armunud teismeline. Ta hakkab sinu kallal nokkima, sind narritama ja isegi provotseerima, et sind läbi katsuda. 

 

 


VÄHK

Vähi meelest käib armastus läbi kõhu. Kui sa oled talle meeldima hakanud, viib ta sind oma lemmikkohta sööma, tellib sulle parimad praed või siis toob sulle ise tehtud küpsiseid, kuhu ta on pannud killukese südant. 


LÕVI

Kui Lõvile on keegi meeldima hakanud, näevad seda kõik. Ta on nagu paabulind sellisel puhul, ajab kõik oma suled kohevile ja näitab, kui ilus ta on. 


NEITSI

Neitsi on peene ja hea maitsega. Neitsi on Merkuuri kaitsealune, selle tõttu kipub ta sageli üle mõtlema. Ta ise usub kaljukindlalt, et sa oled märganud kõiki tema delikaatseid (loe : silmale nähtamatuid) märguandeid, mis annavad mõista, et ta on sinust huvitatud. Otse loomulikult, kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus, on sul vaja selleks lausa kolme luupi, et märgata Neitsi lähenemiskatseid. 

 

 


KAALUD

Kaaludel on palju sõpru, nad on väga populaarsed kõikide seas ja meeldivad kõigile. Kaalude esindaja on nagu hea sõber, kellega on koos tore olla. Kui keegi on talle meeldima hakanud, viib ta oma väljavalitu oma sõpradega kokku ja räägib oma endistest suhetest, et näha, kuidas teine reageerib. 


SKORPION

Kui keegi talle kunagi soovitas heatahtlikult, et ta peaks olema see, kes ta on, leidis Skorpion, et hullemat soovitust pole keegi kunagi talle andnud. Tol korral hakkas ta liiga palju iseendast rääkima ja on siiani sellepärast enda peale pahane. Sellepärast mängib Skorpion salapärast. Kui keegi on talle meeldima hakanud, on ta lihtsalt vait ja vaatab eemalt. Kui ta väljavalitu peaks olema sündinud Kaksikute tähtkujus, on kogu tema vaev ilmselt asjata.


AMBUR

Ambur on hea huumorimeelega, tore ja särav inimene. Ta teeb kõik, mis võimalik, et võita oma kallima tähelepanu. Ta katsub leida ühiseid teemasid, kasutab oma huumorimeelt ära ja katsub silma paista. Ta on valmis isegi iseennast naeruvääristama ning kõike seda üksnes sinu ilusate silmade pärast.

 

 

 


KALJUKITS 

Kaljukitsel pole mingit tahtmist tola mängida ja oma väärtuslikku aega raisata. Ta küsib sinult otse, kas sa oled huvitatud ja millist suhet sa otsid, kui pikaks ajaks te võiksite omavahel lepingu sõlmida ja kas sa oled nõus tavalise abielulepinguga koos temapoolsete lisaklauslitega.


VEEVALAJA

Veevalaja hakkab saatma salapäraseid sõnumeid. Ta ei hakka oma tähelepanuga teist inimest lämmatama vaid jätab talle palju hingamisruumi. Isegi liiga palju hingamisruumi. Veevalaja kasutab teise tähelepanu võitmiseks ära oma originaalsust ja katsub äratada teises nii huvi enda vastu. Kui ta on teada saanud, millised huvialad sul on, hakkab ta Googlest selle kohta infot otsima, et siis oma teadmistega sinu ees silma paista. 


KALAD

Kaladel ei olegi mingit plaani, kuidas sinu südant võita. Kalad katsuvad su tähelepanu võita oma meelelaadiga. Nad on üdini siirad ja ausad, valmis ennast näitama sinu ees nagu avatud raamat. Nad loodavad oma siiruse ja hea kuulamisoskuse peale ja mis kõige olulisem : nad usuvad kaljukindlalt, et see avaldab sulle muljet. Isegi siis, kui sa peaksid olema sündinud Neitsi tähtkujus.

Kommentaare ei ole