{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on inglisõnumid ja märgid?

foto : unsplash / Darius Bashar      Inglid otsivad meiega ...

foto : unsplash / Darius Bashar

 

 

 Inglid otsivad meiega kontakti erineval moel. Tihti aga me ei märka seda oma kiire elu kõrvalt. Ometi, kui silmad lahti hoida, võib neist märkidest kasu olla, sest tihti aitavad need meil leida teed ja võimalusi, kuidas muuta oma elu paremaks või siis hoopis on hoiatuseks sulle. Mida siis teha ja kuidas mõista inglite sõnumeid? Alustame sellest, et teeme selgeks, kes on üldse inglid ja milline roll on neil meie elus. 

Inglid on taevased vaimolevused, mis koosnevad valgusest ja armastusest. Inglid on meie kõrval ja meie ümber, ainult meie, inimesed, ei näe kahjuks neid. 

Ingleid on erinevaid ent neil kõigil on üks roll, milleks on meie - inimeste - aitamine. Nad on meie kõrval, et aidata meil oma elu eesmärke ja plaane ellu viia. 

Meie kaitseinglid suhtlevad tihti meiega ja isegi hoolitsevad meie eest. Nad on siin, meie kõrval, et meid aidata ehkki meie seda tavaliselt ei märka. Tegemist on sõnumitega, katkenditega, nõuannetega, soovitustega, inspiratsiooniga, intuitsiooniga, abi ja toetusega, mõnikord ka märguannetega. Inglid saadavad meile erinevaid märke, aga me kahjuks ei märka seda kõike ja jätame selle tõttu kõige olulisema kahe silma vahele. 

 

 


Millised on inglisõnumid? 

Oled sa kunagi mõtelnud ühe probleemi peale ja leidnud seejärel oma tee pealt täiesti juhuslikult midagi, mis aitas sul leida lahendust oma probleemile? 

Inglid võivad jätta märguandeid sinu tee peale, et sa saaksid aru, millises suunas sa peaksid minema. 

Näiteks kingatalla alla kleepunud reklaam. Võib-olla on tegemist poega, kuhu sa pead minema, sest miski või keegi on sind seal ees ootamas. Tõenäoliselt ei oleks sa muidu teadagi saanud sellise asutuse olemasolust. 

Või siis oletame, et sa oled tülis ühe oma tuttavaga, kelle nimi on Marleen. Korraga näed sa seda nime igal pool ja kuuled isegi raadiost. Või ostad sa ajakirja ja seal on juttu kellestki, kelle nimi on Marleen. 

Kui sa võtad kuulda oma ingli nõuandeid, peaksid sa nüüd helistama Marleenile. Kindlasti mõtles ka tema sinu peale, aga ei julgenud esimesena ühendust võtta. Kui te olete ära leppinud ja oma asjad selgeks rääkinud, ei näe ega kuule sa enam Marleeni nime igal pool. 

 

 



Milliseid märke inglid veel jätavad? 

 

Valge, hall või pruun linnusulg


Kui sa leiad sellist värvi linnusule oma teelt, on ka see märgiks, et ingel sinu peale mõtleb. Eriti peab see paika sellisel juhul, kui ühtegi lindu sellises kohas olla ei tohiks. Leides juhuslikult linnusule oma teelt, võib see viidata sellele, et ingel on sinu kõrval ega jäta sind maha. Või et sinu elus on üks sündmus varsti aset leidmas. Valged suled on ingli visiitkaardid, ilmselt selle tõttu, et me kujutame ette ingleid valgete sulgedega. Ent ükskõik, millist värvi sule sa ka ei leia, see võib olla märgiks sinu kaitseinglilt. Kui sulg peaks langema taevast, on see märgiks, et sa oled õigel teel. Võib-olla sellel hetkel on sul raske õiget valikut langetada ja sa ei tea, mida teha. Leides valge sule ootamatust kohast - nagu näiteks käekotist või riiuli pealt - on see sõnum, mis tähendab, et inglid toetavad ja juhatavad sind. Üks medõde jutustas kord loo, kuidas ta patsienti külastades oli leidnud esikust halli linnusule. Sellel ajal ei teadnud ta inglitest ega nende sõnumitest midagi. Inimene,  kelle juurde ta läks, avaldas imestust, nähes sulge oma esikupõrandal. Jutu käigus selgus aga, et vanem meesterahvas oli tundnud end eelmisel õhtul halvasti, see aga võimaldas medõel välja selgitada, et patsiendil oli algav insult ning tänu sellele sai inimese elu päästetud. Medõde ise on praeguseks veendunud, et just inglid jätsid tema teele selle sõnumi. Kui nad poleks sulge leidnud ja hakanud rääkima sellest, oleks ta võib-olla pannud patsiendile ainult silmatilgad ära ja läinud järgmise patsiendi juurde. 

 

 


Ingli kujuline pilv

Üks mees nägi kord väikese beebi kujulist pilve taevas, kui ta oli just koju sõitmas autoga. Järgmisel päeval tegi ta naine rasedustesti, mis oli positiivne! Nad olid oodanud aastaid seda uudist. 

Samuti nägi üks naine ingli kujulist pilve taevas, kui ta oli oma ema matnud. 

 


 


Imelikud ja seletamatud lõhnad, mida sa korraga tunned

Oled sa korraga tundnud mingit imelikku lõhna, mõistmata, kust see küll tuleb. Ka see võib olla sõnum inglilt. Või siis tunned sa ühe lähedase inimese parfüümi, keda enam ei ole või vanaema koogilõhna... Nagu oleks see inimene just läinud sinu kõrvalt mööda... 


Inglinumbrid

Inglinumbrid on natuke erilised. Näiteks 333 ei ole sama tähendusega, kui 888. Igal inglinumbril on oma tähendus. Numbrid muutuvad sageli tähenduslikuks, kui sa näed mõnda numbrite kombinatsiooni korduvalt ja tihti. 

 

Kummalised kokkusattumised, sünkroonsus

Näiteks kui sa mõtled mõne sõbra peale ja ta helistab sulle samal hetkel. 


Kaitseingliga kohtumine

Oled sa juba kohtunud mõne inimesega, kes ei oleks pidanud antud hetkel seal olema. Ta on ilmunud nagu läbi mingi ime ja aidanud sind mõnest raskest olukorrast välja. 



Kommentaare ei ole