{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid ei saa omavahel läbi

      Foto : unsplash / charlesdeluvio Me tahame küll kõikid...

 

 

 

Foto : unsplash / charlesdeluvio

Me tahame küll kõikidega hästi läbi saada aga alati see nii lihtne ei ole ja juhtub isegi, et mõne inimesega on suhe eriti keeruline. On neid inimesi, kellega meil on väga lähedane side ja on teisi, kellega kohe tekivad pinged ja kogu aeg peab valima, mida sa ütled ja kuidas sa oled. Aga alati ei ole põhjuseks vale käitumishoiak, üleliigne sõna või liigutus, mõnikord on põhjuseks see, et teie tähtkujud omavahel lihtsalt ei sobi, tee mis tahad! 

Nii on näiteks Kaksikute ja Skorpioniga, Kaalude ja Neitsiga, Amburi ja Kaljukitsega või siis hoopis Vähi ja Kaladega, kellel tõenäoliselt ei ole kõige paremad suhted omavahel. Ilmselt ei saa neist parimaid sõpru aga samas ei tähenda see ka seda, nagu oleksid nad vaenlased. 

Ka Skorpion ja Lõvi ei saa just omavahel läbi, nad vaidlevad selleks liiga palju aga samas võivad nad olla head sõbrad. Järgnevad tähemärkide paarid aga ei talu teineteist silmaotsaski.

 


Kaksikud ja Kaksikud

Kaksikud on teadagi kahepalgelise loomusega, seega kujuta nüüd endale ette, kui neid peaks kaks olema: see teeb kokku neli loomust, kes ajavad alati oma õigust taga ja tahavad kõigega, mis maailmas toimub, kursis olla. Ja kui on keegi, kes ei talu endasugust, siis see on just Kaksikute tähemärk. Kaks Kaksikut koos võivad teineteist ainult hulluks ajada. Samas võib ka väike ime juhtuda ja neist võivad saada parimad sõbrad. Või siis kõige vihasemad vaenlased. Emba kumba. Vahepealset võimalust ei ole.


Skorpion ja Veevalaja

Skorpionil tavaliselt ei ole palju sõpru ja seda lihtsalt sellepärast, et talle täiesti piisab iseenda seltskonnast ja mitte miski ei ärrita teda rohkem, kui niisama lobisemine kellegagi, kes talle üldsegi huvi ei paku. Aga on keegi, keda ta silmaotsaski ei salli ja see on Veevalaja. Veevalaja on selline tore ja alati nii muretu, ta ajab Skorpioni lihtsalt hulluks. Nende vahel on jäine õhkkond. 

 


Kaalud ja Jäär

Kaalud on sellised muretud, pea pilvedes, alati unistamas ja ei viitsi ärrituda ega muretseda mitte millegi pärast. Kaalud elavad mõmmikarude maailmas ja kui on keegi, keda selline käitumine üdini vihastab, siis see on Jäär. Jäär on kesktormaja, tegutseb alati täiesti ootamatult, ta tahab konkreetsust ja ei karda mitte midagi, võib igal ajal võitlusse minna, kui vaja. Kaalud aga eelistavad rahu maa peal hoida. Nad mõlemad mõistavad teineteise vaatenurka ja austavad seda aga lihtsalt ei saa omavahel läbi.


Lõvi ja Sõnn

Lõvi ja Sõnn võiksid moodustada ilusa paari kui võtta arvesse seda, et vastandid tõmbuvad aga sõpradena on nende suhe natuke keerulisem. Lõvi ja Sõnn küll sarnanevad teineteisele liiga palju mitmeski punktis aga neil on mõned elulised lahkarvamused, mis neid lahutavad. Lõvi on hästi sentimentaalne ja lojaalne, Sõnn aga teeb kõik, mis võimalik selleks, et oma tahtmist saada. Lõvi on kangekaelne aga pealtnäha muretu ja see ärritab Sõnni. Nad on sarnased ja ometi on neil erinevad isiksused.


 

 

Kommentaare ei ole