{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aasta Skorpion

     Tiigri aastal sündinud Skorpion on taltsutamatu loomusega ja hästi energiline. Kahe tugeva märgi kooslus on pigem harmo...


 

 

 Tiigri aastal sündinud Skorpion on taltsutamatu loomusega ja hästi energiline. Kahe tugeva märgi kooslus on pigem harmooniline : mõlemad täiendavad teineteist. Tiigri aastal sündinud Skorpion on otsusekindel inimene, kes ei hakka niisama juurdlema asjade üle, mis ei vääri tema tähelepanu. Ta usub kaljukindlalt, et varem või hiljem saadab teda ja ta ettevõtmisi edu, ta usub, et paremad ajad on alles ees. Ta on vaba ja sõltumatu. Hästi väärikas, suure südamega, alati valmis oma lähedasi aitama. Ta meeldib teistele oma positiivse hoiaku poolest ja oma abivalmiduse poolest. Ta muudab ka teiste elu paremaks. 

Teda austatakse ja hinnatakse, sest ta Tiigri aastal sündinud Skorpion on väga meeldiv inimene. See, et ta on keerulise iseloomuga, ei ole takistuseks. Ta on tahtejõuline, abivalmis ja teab alati, mida teha, et pingeid maandada. Ta on väga enesekindel ja usub iseendasse. Selle tõttu oskab kohaneda igas olukorras ja saab alati jutule ka võõraste inimestega. Ta oskab kohe luua uusi tutvusi, sest ta nii avatud inimene. Ta oskab teha komplimente, tal on hea huumorimeel, suured teadmised ja ta võib rääkida ükskõik, millisest valdkonnast. Ta on väga optimistlik inimene, kelle halba tuju pole teistel vaja karta. Ta hoiab ainult oma mainet ja head nime ega lase kellelgi endale liiga teha. 

 

 

Talle ei meeldi rutiin ja igavus. Tegevusetus ei sobi talle. Tal on tuhat mõtet kogu aeg peas, mida ta tahab iga hinna eest ellu rakendada. Oma südames on tal soov teha midagi, mis muudaks maailma. Ta on tegus ja väsimatu, kui ta midagi on käsile võtnud, viib ta selle ka lõpule. Ta läheb enesekindlalt läbi elu, ületab kartmatult kõik raskused ja takistused. Ãœkski raskus ei kohuta teda - vastupidi - see annab talle vaid jõudu juurde. See on võimaluseks tõestada oma väärtust. Ta on oma hingelt seikleja, parandamatu romantik, kes tunneb vajadust tuua oma ellu põnevust. 

Kriitikasse suhtub ta halvasti. Ta katsub ignoreerida seda, mida tema kohta on öeldud. Tal on raske  oma süüd tunnistada. Ta ei hakka kunagi vabandama, ükskõik, kui palju ka temaga ei räägita sellest. Kui ta peaks tundma solvatuna ja alandatuna, võib ta kaotada aga enesekontrolli. Ainult meelitused ja hoolitsus võivad teda liigutada. Ta on kohusetundlik ja aus inimene, kes ei anna kunagi tühje lubadusi. Ta vastutab oma sõnade eest ja mõtleb enne, kui midagi teeb. Ent ta on liiga uhke, et tunnistada oma vigu. Parem on anda talle andeks tema nõrkused, kui hakata temaga vaidlema. 

 

 

 

Armastus

Ta ei ole kõige kergema iseloomuga ent on usaldusväärne ja tähelepanelik oma kaaslase vastu. Ta ei kiirusta endale elukaaslase valimisega, vaid rahuldub täiesti esialgu juhusuhetega. Ta on tõeline võrgutaja, kes teab, kuidas vastassoole meeldida. Tal ei ole kahju oma rahast, ta on helde nende vastu, keda ta armastab. Suhe temaga on väga emotsionaalne. Talle on raske vastu panna. 

Kui ta on aga kellegi leidnud oma ellu, tahab ta ikkagi hoida oma sõltumatust ja iseseisvust. Ta võib teha palju ootamatusi sellepärast, et ta vaheldust. Isegi, kui ta armastab oma kaasat, on tal kogu aeg liiga kiire selle jaoks, et elada rahulikku pereelu. Ta on üsna salapärane ja tal võib olla samal ajal mitu suhet. Ent oma lapsi armastab ta üle kõige ja on nende vastu lojaalne. Ta tahab parimat oma lastele, kellel ei tohi millestki puudust tulla. 

 

 

 

Töö

Ta on ambitsioonikas ja tahab võimule pääseda. Ta unistab suurest karjäärist ja tahaks hea meelega juhtida mõnda suurt ettevõtet. Ta on võimeline ümber veenma ükskõik kelle, isegi kõige suurema vastase. Temast saaks hea läbirääkija. Ta on suurepärane ülemus oma alluvate jaoks, keda peetakse küll natuke nõudlikuks ent alati õiglaseks. Temast saaks hea juht. 

Ta on optimistlik inimene, kellel on suured võimed. Raske on leida tegusamat inimest, kui tema. Ta on hästi intelligentne. Tahtejõuline, otsusekindel ja mis kõige tähtsam : väga hea psühholoog. 



Kommentaare ei ole