{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kellega Neitsi tähtkujus sündinud inimesed kõige paremini läbi saavad?

        Neitsid on sündinud 23. augusti ja 22. septembri vahel. Kui sinu tutvusringkonnas või lähedaste inimeste seas on Neitsi tä...

 


 

 

  Neitsid on sündinud 23. augusti ja 22. septembri vahel. Kui sinu tutvusringkonnas või lähedaste inimeste seas on Neitsi tähtkujus sündinud inimesi, siis tead sa ilmselt, millised nad on ja võib-olla on sul raske neist aru saada. Nemad ise saavad endast väga hästi aru. 

Planeedid on andnud igale tähemärgile midagi erilist, mis neid teistest eristab. Igal sodiaagimärgil on oma iseloom. Mõni on sündinud juhtima, teine oskab hästi nalja teha, kolmas armastab armastust, neljas on jällegi praktilise mõtlemisega. Neitsi on jällegi suur korraarmastaja. Ta tahab teha kõike võimalikult hästi nagu kontrolliks keegi teda üle. Ta on õpihimuline. Mõnikord läheb aga liiale. Ta on täpne, abivalmis ja sodiaagi hea õpilane, kellel on raske olla ainult vabalt ja rahulikult. Vähemalt arvavad seda need, kellele ta ei meeldi. Teised jälle on teistsugusel meelel. Milline ta siis õieti on? 

 

 


Milline on Neitsi sõbrana? 

Neitsi on tubli maamärk ja selle tõttu eelistab ta lobisemise asemel tegutseda. Ta usub ainult seda, mida ta näeb ja ei räägi enne, kui on täiesti kindel. Kui sul on selline sõber nagu Neitsi, pole sul vaja karta, et ta muutuks ülevoolavaks ja pealetükkivaks. Kui sul peaks teda aga vaja olema, siis on ta alati olemas. Ta on lojaalne ja siiras, tõeline abikäsi, kes ei pea ühtegi tööd raskeks. Ta ei jäta sind kunagi maha, kui ta sinust hoolib. Tal läheb vaja küll natuke aega, et sind usaldama hakata aga kui ta on kord seda teinud, võid sa alati tema sõpruses kindel olla. 

Neitsi planeet on Merkuur, mille tõttu ta suudab mõtelda kiiremini kui teised. Tänu sellele leiab ta lahendusi kõikidele sinu probleemidele, aidates sind välja ka kõige keerulisematest olukordadest. Võib küll tunduda, et ta ei oska rahulikult võtta ja elab liiga suure stressi all, tegelikult see aga ei ole nii. Kui ta on hakanud sind usaldama, näitab ta oma tõelist loomust. Ta on võluv ja meeldiv. Talle meeldib reeglite järgi mängida aga ka tema on võimeline rumalusi tegema. Temaga koos juba igav ei hakka.

 

 


Kes on Neitsi sõbrad? 

Igal sodiaagimärgil on oma lemmikud. Need, kellega nad paremini omavahel läbi saavad. Neitsi tahab olla nendega koos, kelle seas tunneb ta end rahulikult. Ta tahab kindlust, turvatunnet ja stabiilsust. Korralikult planeeritud elu. Juba selle tõttu ei sobi temaga eriti ei Jäär ega Ambur, kes kipuvad elama päev korraga. Neitsil on rohkem ühist teiste maamärkidega, näiteks Sõnniga. Üheskoos tunnevad nad end hästi ja aitavad üksteist. Nende sõprus ei kao kuhugi ja on rajatud heatahtlikkusele. Nad hoolitsevad teineteise eest ja on abivalmid. Sõnn aitab Neitsi olla enesekindlam, uskuda rohkem oma võimetesse. Neitsi aga juhib Sõnni, näidates, et kangekaelsus pole alati parim lahendus. 

Teine, kellega Neitsi hästi läbi saab, on Kalad. Kui sa arvad, et see on vale, siis sa eksid. Jah, võib küll tunduda, et neil on liiga erinev iseloom, Kalad on suured unistajad, kes elavad omas mullis. Liiga tundlikud ja suure kujutlusvõimega Neitsi jaoks. Neitsi on aga maamärk, kelle jalad on alati maa peal, ta on praktilise mõtlemisega ja strateegiline. Alguses võib tunduda, et nad ei saa omavahel läbi aga tegelikult see nii ei ole. Neil on nii palju anda teineteisele. Nad täiendavad teineteist, toetades üksteist. Neitsi aitab Kaladel maa peale tagasi tulla ja tegutseda. Kalad aga õpetavad Neitsile, kuidas vabalt võtta, maha rahuneda ja unistada suurelt. Kalad näitavad, kuidas kuulata oma keha ja puhata. Nende sõprus on väga ilus. 

 

 


Kas sa peaksid kõike uskuma, mida sa loed? 

Astroloogia ei ole teadus. Tegemist pole üldse mingi teaduseharuga. Astroloogia on ainult kogumik teooriaid, mida ei maksa võtta sõna-sõnalt. Sellepärast ongi kõik nii suhteline. Jah, Neitsi parim sõber võib olla Sõnn. Kui elu nii tahab. Aga võib ka juhtuda, et Sõnn ja Neitsi üldse omavahel ei saa läbi. Kõik sõltub ju ka sellest, milline on iga inimese täielik astroloogiline profiil, kus lisaks päikesemärgile on tähtis ka kuu- ja tõusumärk ning Merkuuri asend sünni ajal.

 

 

Kommentaare ei ole