{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Skorpion

     Draakoni aastal sündinud Skorpion on üsna keeruline, ent samas huvitav inimene. Ta elab oma isiklike tõekspidamiste ja ...


 

 

 Draakoni aastal sündinud Skorpion on üsna keeruline, ent samas huvitav inimene. Ta elab oma isiklike tõekspidamiste ja veendumuste järgi ega pea tähtsaks teiste seatud reegleid. Kusjuures tal on selleks täielik õigus, sest talle piisab täiesti iseendast. Ta ei vaja kedagi teist, et olla õnnelik. Ta ei ole harjunud abi paluma, hädaldama ega kurtma oma elu üle. Tema elu märgivad tavaliselt erinevad sündmused. Draakoni tulisus muudab teda võimsaks, Skorpioni kangekaelsuse tõttu ei anna ta kunagi alla ega lasku meeleheitesse. Ta on energiline inimene, alati tähelepanu keskmes. Tema isiksus on aga üsna vastuoluline. Temast on raske aru saada, taltsutada pole teda aga võimalik. 

Draakoni aastal sündinud Skorpion on väga tugeva iseloomuga. Ta ei karda raskusi ja on oma loomuselt enesekindel. Ta avaldab alati muljet. Keegi ei julge talle vastu hakata, tema arvamust võetakse alati kuulda. Ta saavutab tihti edu, ta ei pea selle jaoks isegi pingutama, sest tavaliselt tuleb talle kõik ise kätte. Tal on õnne elus. Ta ei pea rasket tööd tegema vaid saab rahulikult elu nautida. Ta on optimistlik, võtnud endale otsuseks kõik oma eesmärgid ellu viia ega pööra liiga palju tähelepanu tühistele probleemidele. Suured probleemid võivad võtta aga ta tuju pikaks ajaks ära. Pingelises olukorras võib ta aga kaotada enesekontrolli ja hakata teisi solvama. 

 

 

Inimesed kadestavad teda tihti, sest tal on alati nii palju jõudu ja energiat, et kõike teha. Lisaks on ta nii julge, tundub, et ta ei karda midagi. Tegelikult aga teavad ainult vähesed, milliseid raskusi ta on pidanud ületama. Ta tunneb sageli pingeid enda sees, ärritub tihti ja on üldse liiga emotsionaalne. Ta tahab tõestada kogu maailmale, et ta on võimeline ja suuteline viima kõiki oma plaane ellu, et ta on lihtsalt parim. Ta tahab paista usaldusväärsena. Teda peetakse ettevõtlikuks ja tegusaks inimeseks, kes on mõistnud, milles seisneb elu mõte. Talle järgnetakse pimesi, tema ideesid ja arvamust võetakse kuulda. Teda usutakse ja isegi kardetakse. 

Ta on ambitsioonikas, kes planeerib hoolikalt oma tulevikku ja viib kõik oma plaanid ellu. Ta otsib inimesi, kes jagaksid tema mõtteviisi ja vajad partnerit oma ellu. Tema tahab võtta ainult juhtimise enda peale. Talle ei meeldi ebakindlus ega teiste nõrkus. Ta on nõudlik, aga õiglane inimene. Ta on hea nende vastu, kes on tema usaldust väärt. Ta on halastamatu oma vaenlaste vastu : ta ei oska andestada ja maksab alati kätte kõige eest. Ta on hea vaatleja ja näeb kohe esimesel pilgul ära teiste nõrgad küljed. Ta võib olla liiga autoritaarne. 

 

 

 

Armastus

Ta võib leida oma õnne, olles vähem nõudlikum ja egoistlikum. Ta on salapärane, atraktiivne ja armub tavaliselt esimesest pilgust. Partnerina on ta üsna tujukas, nõudlik aga ka hea ja tähelepanelik. Talle ei meeldi, kui talle vastu räägitakse, ta on harjunud alati tegema oma tahtmist. 

Ta otsib pikemaajalist ja tõsist suhet. Ta on tugeva iseloomuga ja usaldusväärne, kes on valmis hoolitsema oma pere eest. Ta ei karda tööd ja on valmis pingutama selleks, et ta lähedastel rahast puudust ei tuleks. Talle ei meeldi, kui talle vastu hakatakse, ta karistab kõiki, kes julgevad kahelda tema autoritaarsuses. Ta on armukade, umbusklik ja väga nõudlik oma kaaslase suhtes. Võiks isegi öelda, et ta on mõnikord tõeline despoot, aga õnneks katsub ta ennast muuta. 

 

 

 

Töö

Ta on ambitsioonikas ja tahab karjääri teha. Lihtsa palgatöötajana ta oma tulevikku ette ei kujuta. Ta sihib kõrgemale. Ta on sihikindel ja visa, ettenägelik ja leiab üsna lihtsalt lahendused igale probleemile. Ta võib juhtida suurt ettevõtet ent tema suhted alluvatega on alati pingelised. Ta võtab harva kuulda teiste arvamust. 

Ta tahab domineerida ja kõike kontrollida, talle meeldib olla tähelepanu keskmes. Ta on suure kujutlusvõimega, vastupidav ja tugeva intuitsiooniga. Ta võib olla natuke egoistlik ja ägestuda ruttu. Ta ei oska inimestega läbirääkimisi pidada, talle meeldib anda käsklusi ja juhtnööre. Temast saaks hea spetsialist, kui ta suudaks paremini oma emotsioone kontrolli all hoida. 

 

 


Kommentaare ei ole