{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad ei ole kunagi millegagi rahul?

    foto : pexels / fauxels   Nad väljendavad oma rahulolem...

 

 

foto : pexels / fauxels

 

Nad väljendavad oma rahulolematust juba hommikul ärgates, lõuna ajal süüa valmistades ja jutud käivad, et isegi öösel magades. Kui sa neid kuulad, on sul tunne, et mitte miski pole korras.

Ilmselt on ka sinu tutvusringkonnas selliseid inimesi, kes kunagi mitte millegagi rahul ei ole või oled sa ise selline. Võib-olla tunned sa isegi uhkust selle üle. 

Kui Jäärad eelistavad tegutseda selle asemel, et hädaldada ja Kaljukitsed on valmis surema enne, kui abi paluvad, siis on ka tähemärke, kelle jaoks ei valmista mingit probleemi rääkida hommikust õhtuni oma probleemidest laiale maailmale. Mõnede jaoks on see saanud lausa hobiks. Milliste tähemärkide esindajad hädaldavad kõige rohkem? 

 

 

 

SÕNN

Sõnni kuulates jääb mulje, et mitte kunagi pole mitte miski korras. Ta kohe ei oska rõõmu tunda millegi üle (ainus, mille üle ta rõõmustab, on see, kui tal lastakse rahus kooki süüa) ja ta elab sissepoole ega näita oma tundeid välja. Ta peab isegi endale meelde tuletama seda, et vestluse käigus on hea näidata välja natukenegi emotsionaalsust. Ülejäänud ajal aga näeb ta välja nagu muumia. 

Kuna tal aga iga päev kooki süüa ja lõunani magada ei lasta, siis ongi ta kogu aeg pahur. Väiksemgi asi võib ta endast välja viia, oma halba tuju elab ta tihti teiste peal välja. Isegi tavaline poeskäik võib viia ta endast välja, sest ta ei leidnud seda juustu, mida ta osta tahtis. Sõnn on sodiaagi kõige sõnakehvem märk aga kui ta räägib, siis selleks, et väljendada oma rahulolematust. 

 

 


VÄHK

Ilmselt oled ka sina küsinud mõne Vähi tähtkujus sündinud inimese käest, nähes tema pahurat nägu, et kas temaga on kõik korras ja ega mõni mure teda ei vaeva. Kahtlemata ei oodanud sa, et ta sellepeale suu lahti teeb ja räägib sulle kõikidest oma probleemidest, nii eilsetest, kui tänastest. Vähk on väga dramaatiline tähemärk ja sellepärast peab sellega juba ette arvestama. Teda valitseb emotsioonide ja mälu taevakeha Kuu ise, selle tõttu Vähk võtabki kõike väga südamesse. 

Ta on sügavalt veendunud, et poemüüjal ja rongijuhil on tema vastu isiklikult midagi, et tema ümber on kogu aeg mingid vandenõud, keegi talle head ei soovi ja tema üksi peab elus nii palju kannatama. Ta ei räägi üksnes oma muredest vaid võtab ka teiste probleeme südamesse ning räägib ka neist üksikasjaliselt. Oma jutu sees teeb ta pikki pause, et lisada põnevust. Ta on tõeline draamakuninganna. 

 

 


NEITSI

Ka Neitsi on hästi emotsionaalne nagu Vähk. Neitsi teeb kõike hingega ja pühendunult. Ta on nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Ta seab ise endale ja teistele liiga kõrged ootused ja on sellepärast rahulolematu. Selle tõttu ta ongi pahur ja rahulolematu, et inimesed teevad asju ilma järelemõtlemata. Koosolekul olles pomiseb ta poolkuuldavalt, et kõike seda on ta juba kuulnud, teatris käies pole ta rahul, sest ta leiab, et etendus oleks võinud põnevam ja sisukam olla. Ta on rahulolematu ka sellepärast, et ta näeb, et ta on ainuke, kes nii mõtleb, teisi nagu üldse ei huvita. Tal on ainult see eripära, et ta ei söanda kunagi kõva häälega oma rahulolematust väljendada ja pomiseb alati enda ette. 



Kodusedlood © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole