{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : see nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärgi esindajate jaoks

foto : unsplash / Lili Kovac      Me ei saa alati seda, mid...

foto : unsplash / Lili Kovac

 

 

 Me ei saa alati seda, mida me tahame. Õnneks aga õnneratas keerleb kogu aeg ja kui eelmisel nädalal läks sul hästi, võib see nädal tulla hoopis teistsugune. Mis selle põhjuseks on? Päike siseneb sellel nädalal Jäära märki, koos sellega muutub aga valitsev energia. Tekivad uued võimalused. Uus astroloogiline aasta on algamas koos kevadise pööripäevaga. Päike toob meile uut energiat juurde Jäära märgis. Merkuur ja Jupiter liidavad aga oma jõu ja energia, et meid motiveerida. Kui uus nädal toob head õnne osade tähemärkide esindajatele, siis teistel on natuke raskem uue olukorraga harjuda. 

 

VÄHK

Vähi tähemärgi esindajal on praegusel ajal väga raske oma meeleolu hoida üleval. Juba eelnev nädalavahetus oli üsna pingeline, sest Kuu Kaksikutes moodustas pingelise nurkseisu Neptuuni ja Päikesega. Selle mõju on tunda aga terve nädala alguse. See võib olla põhjuseks, miks tekivad suhtlemisprobleemid ja arusaamatused ning miks väike Vähike tahab otsida varju oma kaitsva kesta alt. Ka Merkuur tekitab praegusel hetkel parajat segadust Vähikese elus. Seda nädalat võivad märkida mitmed arusaamatused, möödarääkimised ja ärritumised. 

 

 

Seda enam, et Merkuur Jäära märgis soovitab Vähikesel kaitsta oma seisukohta ja panna oma sõna maksma. See aga pole sugugi Vähile meelt mööda. Ta on lihtsalt selle jaoks nii tundlik, ta tunneb sageli, et see on nii ebaõiglane, et teised temast alati valesti aru saavad. Õnneks aga toetavad mõned planeedid praegusel hetkel Vähki, soovides talle head. Kõigepealt Veenus Kalades (Veemärgis). Tänu sellele peaks Vähk vabanema väikestest takistustest. Kõige tähtsam on, et ta katsuks panna end teiste asemele ega hakkaks tegema liiga ennatlikke järeldusi. Kindlasti ei maksa võtta kõike liiga isiklikult. 

 

SÕNN

Sõnn peab sellel nädalal võtma natukene rahulikumalt ja olema valmis järeleandmisi tegema. Tõenäoliselt tuleb see nädal üsna stressirohke. Midagi tõsist õnneks karta ei ole, sest juba pikemat aega kaitseb Sõnni hea õnne planeet Jupiter ise. Tänu sellele on tal kõik vahendid, et viia oma plaanid ellu aga ainult kõige paremates tingimustes. Ja selleks on see, et Sõnn peab õppima ka iseenda eest hoolitsema. 

 

 

Sellel nädalal siseneb Päike Jäära märki (Tulemärk), Sõnni jaoks on see aga paras väljakutse. Ta võib tunda, et sündmused tema elus hakkavad arenema liiga kiiresti tema jaoks. Et kõik juhtub samal ajal. Merkuur Jääara märgis võib teda täiesti nurka suruda. Ent Merkuur pole ainus, mis praegu Sõnnile sekeldusi kaasa toob, ka Marsi vastuoluline aspekt võib tekitada pingeid, moodustades Sõnni märgiga vastuolulise ja konfliktse nurksseisu. Sellel nädalal on tal kõige rohkem kasu kannatlikkusest ja strateegiatest. Tänu Saturnile Kalades suudab ta keskenduda üksnes ühele eesmärgile korraga. Kõige parem oleks, kui ta oleks teistega suheldes nii paindlik ja järeleandlik, kui võimalik. 



Kommentaare ei ole