{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas väikelastele tohib kõrvaauke teha? Millal lapsele kõrvarõngaaugud teha?

  foto  pexels / WOLFART     TikTokis jagas üks ema videot ...

 

foto  pexels / WOLFART

 

 

TikTokis jagas üks ema videot sellest, kuidas ta otsustas oma 4-kuusele lapsele lasta kõrvaaugud teha. Selline otsus tekitas suurt nördimust ja eriarvamusi kommenteerijate seas. 

Paljud emad on mõtelnud selle küsimuse peale, millal siis on kõige parem vanus teha lastele kõrvaaugud, kui laps ise on hakanud seda küsimust esitama. Kas beebieas on see kõige parem sest nii väike laps ei oska veel valu karta või tuleb oodata, kuni laps on suuremaks kasvanud? Millised on riskid, mis sellega kaasnevad?

TikTokis jagas üks noor naine Sandy videot sellest, kuidas ta lasi oma 4-kuusele tütrele kõrvaaugud teha. Videot jagati üle 40 000 korra, inimeste arvamused selles punktis läksid aga kardinaalselt lahku. 

 

 

 

Videost võib isegi välja lugeda, et kõige parem ongi teha kõrvaaugud siis, kui laps on alles beebieas ent kuidas sellega tegelikult lood on? Paljud kommenteerijad aga ei jaga seda arvamust, öeldes, et lapsele endale peab ka jääma õigus valida ja otsustada ja et sellises vanuses beebit ei tohiks nii traumeerida. Noor ema ise aga selgitas, et ka temale endale tehti kõrvaaugud samas vanuses ja tal ei ole sellest mitte mingeid mälestusi.

Mis vanuses lastele oleks siis kõige õigem teha kõrvaauke? 



Kodusedlood © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole