{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : see nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pixabay / Pezibear      Kevade alguses on ikka soov ...

foto : pixabay / Pezibear

 

 

 Kevade alguses on ikka soov teha uusi ja suuremaid plaane. Astroloogide sõnul on meid ees ootamas väga ilus nädal. Kalade aeg on läbi saamas, sest kolmapäeval siseneb Päike Jäärade märki. See aga tähendab, et mõtisklemise ja unistamise periood on selleks korraks läbi, nüüd tuleb tegutseda selle nimel, et muuta oma elu paremaks. Päike Jäära märgis toob kaasa uut ja värsket energiat. See aga tähendab uut algust. Koos Jäärade ajaga on algamas uus astroloogiline aasta. Kogu valitsev energia n muutumas koos sellega. Jäär paneb meid suurelt unistama, muudab meid ambitsioonikamaks, annab jõudu ja energiat juurde ja lisab enesekindlust. Tänu Jäära energiale ei ole miski enam võimatu. 

Nädala alguses moodustab Merkuur tugeva liidu hea õnne planeedi Jupiteriga, mis peaks tooma kaasa häid võimalusi. Mitmed probleemid peaksid leidma lahenduse. Päike ja Pluuto on sõlmimas liidulepingut. Kõik see aga tähendab, et käesolev nädal toob kaasa head õnne mitmete tähemärkide esindajatele. 

 

 


JÄÄR

Jäär on talveunest ärkamas. Päike on sisenemas Jäära märki, tuues talle koos sellega head õnne kaasa. Tänu sellele saab Jäär oma hea tuju tagasi. Ta on motiveeritum, kui kunagi varem ja valmis oma suuremaidki unistusi ellu viima. Lõpuks ometi toovad planeedid talle kätte kõik vahendid, mida ta vajab oma plaanide elluviimiseks. Praegu algav periood on eriti hea ja soodne kõikide Jäärade jaoks. Mitmed head uudised on teda ees ootamas nii eraelus, kui töö juures, kuna Marss on sisenemas Jäära töö- ja suhete sektorisse. Jäär aimab ilmselt ise ka juba, mis teda ees ootamas on. Praegu on kõige õigem aeg, et tegutseda ja viia kõik oma plaanid ellu ning unistada suurelt. Planeedid saadavad talle vajalikku energiat ning toetavad teda kõikides ettevõtmistes. 

 

 


LÕVI

Päikese sisenemine Tulemärki annab ka Lõvile energiat juurde. Selle tõttu ei tohi Lõvi enam hetkegi kaotada ja peab haarama kinni kõikidest headest võimalustest, mis sellel nädalal tekivad. Kevade algus toob talle palju head õnne kaasa. Praegu on õige aeg selleks, et hakata tööd tegema selle projekti kallal, mis on talle tõesti südamelähedane. Praegune periood toob Lõvile õnne kaasa ja selle tõttu peaksid õnnestuma kõik tema ettevõtmised. Lõvi on valmis näitama kogu maailmale, milleks ta võimeline on. Kõik asjad tema elus hakkavad liikuma õiges suunas. See sobib hästi, sest mõned muutused on teda isegi ees ootamas. Üks uus tee on tema ees avanemas, uued võimalused tekkimas koos sellega. Üks olukord on võtmas konkreetsema suuna. Lõvil veab praegu nii palju, et ta ei vaja isegi planeetide abi selleks, et oma tahtmist saada. Planeetide seis on aga tema jaoks väga hea. Merkuur ja Päike Jäära märgis, Marss Veevalajas ja kevad koputab ukse taga. Kõik läheb paremini, kui ta seda arvatagi võib. Paremad ajad on alles ees.

Kommentaare ei ole