{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kas sina tead, mis sind teistest eristab?

   Seekord on tegemist visuaalse testiga. Pildi peal on hea vaatlemisoskuse korral võimalik näha nii tiigrit kui liblikat. See, mis s...

 

 Seekord on tegemist visuaalse testiga. Pildi peal on hea vaatlemisoskuse korral võimalik näha nii tiigrit kui liblikat. See, mis sinu pilku kõige esimesena köidab, võib anda märku sellest, mis sind teistest eristab. Võimalik, et oled ise ka teadlik neist omadustest aga samuti on võimalik, et sa avastad enda kohta midagi uut. 

 


 


 

 

TIIGER

Kui sa nägid selle pildi peal kõige esimesena tiigrit, tähendab see, et sul on oskus oma probleemidega ise toime tulla. Sa ei karda raskusi ja oled harjunud ise hakkama saama. Sa suudad säilitada kaine mõistuse ja selge pea ka kõige keerulisemates situatsioonides. Sa ei lase kunagi emotsioonidel enda üle võimust võtta, ükskõik siis, millega sul hetkel tegemist ka ei ole. Sa võtad aega, et rahulikult järele mõtelda ja järeldusele jõuda, mida sul oleks kõige targem edasi teha. Sa analüüsid olukorda terviklikult, kaaludes läbi kõik plussid ja miinused. 

Kui see on tehtud, langetad sa kõige parema valiku. Selle tõttu polegi midagi imeks panna, et sinu lähedased alati oma muredega sinu poole pöörduvad. Sind peetakse targaks ja arukaks inimeseks, kes leiab alati väljapääsu igast olukorrast. Sa ei anna kunagi alla ja leiad alati mingi pääsetee. Sa leiad alati tee, kuidas probleemidest üle saada. See on hea, et sa suudad jääda rahulikuks ka kõige stressirohkemates olukordades. Sa oled harjunud pingelistes olukordades tegutsema ja mõtlema rahulikult nii kodus, kui töö juures. 

 

 

 

Tänu sellele, et sa oled analüütilise meelega, ei raiska sa oma aega tühjade asjade peale, vaid kasutad seda targalt ja oled harjunud kiirelt oma otsuseid langetama. Sinust õhkub lausa mingit seletamatut rahu, mis mõjub turvaliselt. Piisab, kui olla sinuga koos ja juba tekib selline hea tunne. Sa saad igas olukorras hakkama. Ükskõik siis, mis tööd sa ka ei tee, sa paistad teiste seast oma erineva iseloomu poolest silma. Sa ei ole selline inimene, kes laseks endaga mängida, hoolimata oma rahulikust iseloomust. Kui keegi sinu vastu peaks lugupidamatult käituma, näitad sa talle tema koha kätte. Sa võid olla üsna otsekohene.


LIBLIKAS

Kui sa nägid kõigepealt liblikat pildi peal, tähendab see, et sa oled erakordselt heade juhiomadustega. Sa oled sündinud juhtima. Sa tead, kuidas meeskonda tööle panna, oskad inimestega suhelda ja lisaks oled varustatud väga hea veenmisoskusega. Sa äratad aupaklikust juba ainuüksi oma olemusega. Kui sa midagi ütled, siis kuulatakse sind. Sa oled inspireerinud ja motiveerinud paljusid ja näidanud oma eeskujuga, kuidas elus toime tulla hoolimata olukordadest. Sind imetletakse ja austatakse. Kuhu sa ka ei lähe, sa äratad usaldusväärsust teiste seas. Kui on mõnele grupile otsitakse juhti või projektile läbiviijat, pöördutakse alati sinu poole. 

 

 

 

Sa ei ole kunagi pettumust valmistanud teistele ja oled alati tõestanud, et oled usaldust väärt. Sa arvestad alati kõikide arvamusega. Sa teed kõik, et kõik tunneksid ennast hästi sinu meeskonnas. Sa oled alati aidanud uutel liikmetel paremini kohaneda. Sa kutsud neid osalema vestlustel ja arvestad nende soovidega. Sa oled harjunud pidama teistega nõu enne, kui mõne otsuse langetad. 

Sa ei ole rumal inimene. Sa pead tähtsaks meeskonnatööd. Koos leiate te alati lahenduse igale probleemile. Sa ei taha oma rolli üle tähtsustada.

Ka oma eraelus lähtud sa samades põhimõtetest. Sa pead paarisuhet sama tähtsaks nagu meeskonnatöö seda on. Sa leiad, et selleks, et suhe toimiks, peavad mõlemad partnerid olema samal lainel. Selline mõtlemisviis ja analüüsimine on aidanud sul mitmeidki probleeme ära hoida. Ja kui peakski mõned arusaamatused tekkima, leiad sa, et alati on võimalik omavahel rääkida asjad selgeks. Sa oled mõistev ja hooliv. Sinu elukaaslase toetus on sinu jaoks väga tähtsal kohal. 

Kommentaare ei ole