{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Lõvi

     Mao aastal sündinud Lõvi on üsna tasakaalukas ja praktilise mõtlemisega. Teda ei saa pidada nartsissistiks ega enesekes...

 


 

 Mao aastal sündinud Lõvi on üsna tasakaalukas ja praktilise mõtlemisega. Teda ei saa pidada nartsissistiks ega enesekeskseks inimeseks, teiste suhtes ei ole ta ka ükskõikne, sest ta aitab alati teisi võimaluse korral. Ent ta võib mõnikord kasutada teisi ära oma isiklike kasude huvides. Ta on üsna nõudlik inimene. Ise ta peab ennast aga laitmatuks ja ideaalseks, seega kui kellelgi ongi midagi tema vastu öelda, kipub ta hoopis teisi süüdistama selles ega näe endas vigu. Õnneks teeb ta seda kõike taktitundeliselt. Nii nagu kõik Lõvid, tuleb ta aga igast olukorras alati puhtalt välja. Ta on hea suhtleja, viisakas ent oskab hästi varjata teiste eest oma tõelisi mõtteid, sest ta ei taha, et keegi näeks tema nõrkusi. Ta on sündinud valitsema, ta tahaks välja teenida teiste imetlust ja tunnustust.

Mao aastal sündinud Lõvi on kuninglikku päritolu, talle meeldib olla tähelepanu keskmes, talle meeldib saada komplimente. Ta on intelligentne ja ettevaatlik, ta ei võta puhta kullana kõike, mida talle räägitakse ja mis kõige tähtsam - ta ei ava oma südant esimesele ettejuhtuvale. Ta on küll kena ja meeldiv ent palju keerulisema isiksusega, kui seda võiks arvata. Teiste õnnetused ei jäta teda ükskõikseks, ta aitab alati neid, kes vajavad abi. Ent vastutasuks ootab ta, et teised ka tema peale mõtleks, kui temal võib abi vaja minna. Ta ei raiska oma aega niisama vaid leiab alati võimaluse, kuidas kasu lõigata. Ta on aus ja õiglane ega hakka kunagi kellelegi halba tegema. Ta ei ründa kunagi esimesena, ta ei osale skandaalides ja kaitseb ennast ainult äärmise juhul. 

 

 

Ta oskab oma sõna maksma panna, ta on otsusekindel, tal on kõik hea juhi jaoks vajalikud omadused olemas. Temaga ei ole üldse mõtet vaidlema hakatagi, parem on tema arvamusega kohe nõustuda. Ta teab alati, mis on kõige parem ja kui keegi peakski kahtlema tema õigsuses, ei tee ta enam selle inimesega tegemist. Ent iialgi ei näita ta oma pettumust ega ärritumist välja. Ometi on ta väga uhke inimene, ta ei lase mitte kellelgi ennast alandada ega solvata. Ta ei näita kunagi oma nõrku külgi teistele. Kui tal on probleeme, siis tegeleb ta nendega ise ilma, et teistel sellest aimugi oleks, teiste ees näitab ta ennast kõige paremast küljest, tugeva ja võimsana. Mõnikord võib ta siiski olla teiste vastu eemalolev ja jahe. Ent seda juhtub harva, sest Lõvile meeldib üldiselt suhelda.

Mao aastal sündinud Lõvi on üsna helde. Talle meeldib kulutada ilma, et ta mõtleks tuleviku peale. Saatus õnneks hoiab teda ja üldiselt ei tohiks tal rahaprobleeme elus ette tulla. Rasketel hetkedel leiab ta alati võimaluse, kuidas lisaraha teenida või makstakse talle vana võlg tagasi. Ta käib hästi riides. Kannab alati viimase moe riideid ega hoia raha kokku oma garderoobi pealt. Ta on alati elegantne ja stiilne. Luksus ei jäta teda ükskõikseks, talle meeldib oma kodu kaunistad hinnaliste esemetega. Tal on palju kasulikke tutvusi, keda ta tihti oma kodus vastu võtab. Talle meeldib saada kallihinnalisi kingitusi, mille üle ta tunneb lausa lapselikku rõõmu. 

 

 

 

Armastus

Ta on ilus ja traktiivne. Teda imetletakse ja ihaldatakse. Tal on palju austajaid. Ent ta otsib enda kõrvale väärikat partnerit, kellel oleks väga hea ja silmapaistev välimus ning kellel poleks materiaalseid probleeme. Ta on uhke inimene, kellele meeldib olla tähelepanu keskmes. Ta tahab äratada imetlust ja kadedust oma eraeluga. Ta ei taha igavat ega rutiinset elu, ta on loodud käima ühest seltskonnast teise. Ta ei kujuta oma elu ette rahuliku ja tagasihoidliku kaaslasega.

Mao aastal sündinud Lõvi on perepea. Ta on natuke enesekeskne ja nõudlik, ootab teistelt hoolt, armastust ning tähelepanu. Omalt poolt teeb ta kõik, mis võimalik, et ta perel millestki puudust ei tuleks. Talle meeldi sõnakuulelikus ja imetlus. Ta ootab, et ta kaaslane hindaks vääriliselt kõike, mida ta oma pere heaks teeb. Tegelikult vajab ta väga oma peret.

 

 

Töö

Ta ei oska alluda, ta ei tunnista kunagi ühtegi ülemust. Ta tahab ise juhatada. Ta on tasakaalukas, külmavereline, suudab lahendada ka kõige keerulisemad probleemid. Tuleb toime meeskonna juhtimisega, ta ei karda vastutust. Ta unistab hiilgavast karjäärist ja tahab olla tunnustatud. Temast saaks suurepärane juht. Või andekas artist. Tema jaoks olemas tööd, mida ta ei oskaks teha.

Ta võik sobida ükskõik millisesse valdkonda. Ta on väga andekas. Ta on intelligentne ja suure kujutlusvõimega. Ning väga väärikas ja esinduslik. Ta on hea organisaator, ta oskab hästi rääkida, ta teab, kuidas teisi mõjutada. Temast saaks hea advokaat, poliitik või avaliku elu tegelane. Ta on loominguline inimene. Mõnikord töötab disainerine. 


Kommentaare ei ole