{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Lõvi

     Ahvi aastal sündinud Lõvi on palju tundlikum, kui teised Lõvid. Ta ei ihka võimule pääseda, ta võib loovutada oma koha...



 

 

 Ahvi aastal sündinud Lõvi on palju tundlikum, kui teised Lõvid. Ta ei ihka võimule pääseda, ta võib loovutada oma koha kellelegi teisele ja pühenduda täiesti omakasupüüdmatult teiste aitamisele. Ta paistab silma teistega suheldes erakordse siiruse, paindliku meele ja diplomaatilisuse poolest. Ent Lõvi on siiski sündinud juhtima, tahab ta seda või mitte ning seega oskab ka tema vajadusel oma sõna maksma panna. Tal on palju häid omadusi. Ahvi aastal sündinud Lõvid on intelligentsed, mõtlevad praktiliset, usaldusväärsed ja head suhtlejad. Tal on väga hea huumorimeel. Ta on positiivne ja energiline, alati valmis kaasa lööma.

Ta on erakordsete võimetega ja väga tark inimene, kes tunneb huvi kõige vastu. Tal on alati midagi käsil, ta on alati millegagi ametis, ta otsib kogu aeg oma ellu midagi uut ja põnevat. Ta lausa pakatab energiast, ta ei väsi kunagi, ta on suure kujutlusvõimega. Kui ta peaks nägema mõnda head võimalust, kasutab ta selle alati ära. Ta on ambitsioonikas, ta järgneb alati oma unistustele. Teistega suheldes on ta aus ja hea, ta ei taha kedagi petta. Ta on tugev, julge ja hea, kes ei hakka kunagi kedagi oma isikliku kasu eesmärgil ära kasutama. Ta saavutab alati edu ja seda ausa töö kaudu.



Talle meeldib teistega suhelda. Tal on nii palju sõpru, talle meeldib veeta aega lähedastega ja olla suures seltskonnas. Ta leiab ühise keele iga inimesega. Temaga ei ole vaja mingeid raskusi karta, sest ta on selleks, et teisi kaitsta, julgustada ja toetada. Ta on väga tark, laiade teadmistega ja suurte elukogemustega inimene. Õiglane inimene, kes on alati valmis andma head nõu. Ta oskab sõnu seada nii, et vestluskaaslane temast aru saaks. Tal on suur süda ja õilis hing.

Intelligentne ja teadmistehimuline Ahv leevendab natuke Lõvi uhket ja paindumatut loomust, aidates tal paremini teistega suhelda. Ahvi aastal sündinud Lõvi on palju leebem ja rahulikum. Kui ta peakski kaitsma oma huve, teeb ta seda diplomaatiliselt. Ta viib oma eesmärgid ellu, ilma, et see rikuks tema suhteid teistega. Ta on paindlik ja avatud, talle meeldib aidata ja teda aidatakse. Ehkki tema elu ei ole kõige kergem, sest ka temal tuleb ette läbikukkumisi ja õnnetusi. Ent tal on nii tugev sisemine jõud, mis aitab tal alati välja tulla igast olukorrast.

 

 


Armastus

Ta ei kiirusta abiellumisega. Talle meeldivad inimesed ja tal on tavaliselt mitu suhet. Raske on talle vastu panna, sest tegemist on nii meeldiva inimesega, kes oskab nii hästi mõista oma kaaslase soove ja vajadusi. Armastuses võib ta olla aga kergemeelne ja käituda ootamatult. Tema suhted on kirglikud ja emotsionaalsed, ent see ilus romaan võib läbi saada sama ruttu, kui on alanud - niipea, kui ta on leidnud endale uue ihalduse objekti. 

Ta on üsna püsimatu ent oma lähedaste vastu väga kannatlik. Ta on väga hea pereinimene:  tundlik, armastav, tähelepanelik. Abielludes seab ta endale ühe eesmärgi : ta tahab, et ta pere ei peaks kunagi puudust tundma. Siinkohal ei pea ta silmas üksnes materiaalset külge. Ta ei kujuta oma elu ette ilma suurte tähtpäevadeta ja uhkete puhkusereisideta. Ta organiseerib tihti oma lähedastele toredaid üllatuspidusid. Elu  temaga ongi üks suur pidu. 

 

 


Töö

Tal on olemas kõik, mis vaja, et viia oma suurimadki unistused ellu. Kõige tähtsam on leida aga see töö, mis teda köidaks. Ta on erakordne inimene. Ta võib pühendada kogu oma elu teisi aidates. Temast saaks ka hea ettevõtja. Ta kohaneb ruttu ja teeb alati oma töö õigeaegselt ära.

Ta ei talu ainult üksluiset ja igavat tööd. Tavaliselt valib ta sellise ametiposti, mis pakuks talle uusi väljakutseid ja põnevust. Tal on hea suhtlemisoskus. Pedagoogina paistaks ta silma. Temast saaks ka hea mentor. Samuti sobiksid talle hästi kõik loominguga seotud ametid.

Kommentaare ei ole