{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi 2024. aasta horoskoop - suur edu on ees ootamas

  foto : pexels / TREEDEO. ST      Kas 2024. aasta suudab L...

 

foto : pexels / TREEDEO. ST

 

 

 Kas 2024. aasta suudab Lõvi üllatada või on see hoopis vastupidi - ja Lõvi on see, kes üllatab uuel aastal? Planeetide seisu vaadates tundub, et suur edu saadab enamiku aastast meie Lõvikest. 

Tegemist ei ole pisikese tuuleiiliga, mis Lõvi elus hakkab järgmisel aastal puhuma vaid tõelise keeristormiga, mis teeb kõik uueks, viib ära paljud Lõvi mured ja probleemid ning toob asemele häid uudiseid ja toredaid inimesi. Kohe uue aasta alguses saab Lõvi värsket energiat juurde, mille abil suudab ta järgmisel aastal paljud oma unistused ellu viia. Lõvike aga ainult sellega ei lepi ja on otsustanud ronida tippu. Loodame ainult, et võim ja edu talle pähe ei hakka. 

 

ARMASTUS

2024. aasta tuleb just selline nagu Lõvi seda armastab : sündmusterohke ja kirglik. Kui ta on juba kellegagi koos, leiab ta võimaluse, kuidas muuta oma suhet paremaks omal viisil. Kevad peaks tooma uut värskust ja uusi ideid, sensuaalsust ja tangorütmi paarisuhtesse. 

Kui ta on vallaline ja otsib oma haruldast pärli, siis võib ta leida kellegi, kes vastab just tema ootustele ja lootustele. Mitmed head võimalused on tekkimas kevadel ja suvel, just sellel perioodil võib Lõvi armuda ülepeakaela ja kaotada kogu oma selge mõistuse. Võib juhtuda, et ta kohtub just selle õige inimesega, kes muudab kogu tema edasise elu. 



 

TÖÖ

Lõvi tunneb väga hästi oma tugevaid külgi ja teab, kuidas oma teadmisi ellu rakendada. Aasta alguses keskendub ta peamiselt oma isiklike eesmärkide ja plaanide ellu viimisele. Kevadel peab ta kannatlikkust varuma, suvel aga võib kogu tema elu muutuda. Aasta keskel saadab teda väga hea edu, planeedid toetavad siis teda kõikides ettevõtmistes, mitmed head võimalused on tekkimas. Kui ta otsib paremat töökohta, siis ta saab just selle, mida ta otsib. Kui ta tahab karjääri teha, avanevad talle kõik uksed. Kõige tähtsam on tegutseda õigel hetkel ja mitte magada häid võimalusi maha. 

 

RAHA

Jaanuaris peab Lõvike kannatlikkust varuma ja olema kokkuhoidlikum. Aasta alguses peab ta õppima säästlikumalt toime tulema ja organiseerima paremini oma eelarvet. Tähtis on, et ta õpiks paremini oma kulutusi kontrollima. Suvel tekivad aga head võimalused, mille abil võib Lõvi oma majanduslikku seisu väga heale järjele upitada.

 

 

TERVIS

Kevadel ei püsi Lõvi üldse paigal ja pakatab lausa heast energiast. Suvel tunneb ta ennast paremini, kui kunagi varem. Sügisel aga peab ta natuke aega maha võtma ja hoolitsema rohkem enda eest. 

 

HEA ÕNN

Hea õnn naeratab Lõvile 2024. aastal ega jäta teda maha. Mitmed head võimalused on tekkimas, tänu millele ta võib viia ka oma suurimad unistused ellu. Ta peab ainult õppima kannatlikkust, kõik muu tuleb iseenesest. 

 

 

 


Kommentaare ei ole