{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Kaalud

     Pühvli aastal sündinud Kaalud on väga targad inimesed, kes paistavad silma oma tasakaalukuse poolest. Nad ei ole harjun...


 

 

 Pühvli aastal sündinud Kaalud on väga targad inimesed, kes paistavad silma oma tasakaalukuse poolest. Nad ei ole harjunud tormama ega kiirustama, vaid langetavad otsuseid alles siis, kui on põhjalikult saanud asjade üle läbi mõelda. Nad eelistavad tegutseda tasa ja targu, nende deviisiks võiks olla - aeglaselt sõuad, kaugele jõuad. Pühvel annab Kaaludele enesekindlust juurde ega luba viimasel hakata iseendas kahtlema. Omalt poolt Kaalud jälle suruvad maha Pühvli kangekaelsust ja soovi kõiki kontrollida. Pühvli aastal sündinud Kaalud ei vihasta ega ärritu nii kergelt. Tavaliselt on selle märgi esindaja rahulik, sõbralik ja väga viisakas. Ta usaldab aga väga väheseid inimesi, see aga ei tähenda veel, et ta teisi põlgaks. Ta kohtleb iga inimest nagu oma parimat sõpra. 

Ta on väga hea suhtleja. Ta leiab alati ühise keele iga inimesega. Ta on viisakas, hea ja lahke. Ta on nii hea, et tal on lausa raske ära öelda, kui temalt midagi palutakse. Ainult vähesed on selleks võimelised. Ta ise võib olla aga madala enesehinnanguga. Pühvli mõju on küll positiivne ent Kaalude madal enesehinnang võib tulla varem või hiljem esile. 

 

 

Tegemist on väga usaldusväärse inimesega. Kui ta on midagi lubanud, peab ta oma sõna. Ta ei hakka muidugi midagi tegema, mida ta peab põhjendamatuks. Talle ei meeldi eriti füüsiline töö, palju rohkem meeldib talle, kui ta saab lasta oma kujutlusvõimel lennata või siis lihtsalt mõtiskleda. Ta on küll väga hea ja lahke oma loomuselt, ent pigem kinnine inimene. Ainult vähesed võivad öelda, et tunnevad teda hästi. Mõnikord võib muutuda kangekaelseks ja jonnakaks. Talle ei meeldi raskustega tegeleda, ta otsib kõige kiiremat lahendust, et sellest vabaneda. 

Ei saa öelda, et ta oleks alati otsekohene, ent ta oskab teisi ära kuulata. Ta ise on võimeline tundide kaupa lobisema, aga ainult nendega, kellega tal meeldib koos olla. Teisi kuulates kuuleb ta alati midagi huvitavat ja kasulikku. Ta on taktitundeline inimene, võib mõnikord isegi mängida teiste tunnetega, ilmselt sellepärast ta nii hästi teabki, kuidas saadud infot ära kasutada. Üle kõige vajab ta oma ellu aga harmooniat. Ta ei saa olla õnnelik pingelises keskkonnas, kus on palju konflikte. Sellisel puhul võib ta kaotada tulevikulootuse. Et olla õnnelik, vajab ta hingerahu. Ent isegi, kui ta peab rahu kõige tähtsamaks oma elus, meeldib talle ka olla suurtes seltskondades ja pidutseda. Sellest ei ütle ta kunagi ära. 

 

 


Armastus

Ta on aus ja avatud suhtlemisele, talle ei meeldi mängida kedagi teist, ent ta ei räägi kunagi täit tõtt enda kohta oma kaaslasele. Selle asemel eelistab ta mängida diplomaati. Ta teeb omalt poolt kõik, et nurki siluda ja takistustest üle saada. Talle ei meeldi juhusuhted, palju paremini tunneb ta end inimesega, keda ta tunneb juba pikemat aega. Tal on vaja aega, et leida õige inimene oma ellu, alles peale seda hakkab ta mõtlema tõsisema suhte peale. 

Tema pereelu peaks kulgema aga rahulikult, ilma suuremate skandaalideta. Ta teeb omalt poolt kõik, et lahendada probleeme. Ta ise ei hakka probleeme juurde otsima. Teda huvitab üksnes tema pere ja tema laste ning elukaaslase heaolu. Ta usaldab oma lähedasi. Ta on väga kodune inimene, kellele meeldib perega koos aega veeta.

 

 


Töö

Tal on mitu külge. Tegemist on väga andeka inimesega. Pole olemas tööd, mida tema ei oskaks teha. Ta on kohusetundlik ja motiveeritud. Füüsiline töö jääb aga viimasele kohale tema valikute seas. Ta eelistab palju rohkem kasutada oma pead ja mõistust töö tegemiseks. Ta ei puhka enne, kui on jõudnud kõrgele kohale ja teinud karjääri. 

Ta on ambitsioonikas, tema jaoks on tähtis töötada mõnes mainekas ettevõttes. Ta leiab kohe ühise keele kolleegidega. Temast saaks hea juht. Vaenulikus või toksilises keskkonnas ta töötada ei suudaks. Temast saaks hea jurist, finantsala töötaja või analüütik. Ta on kannatlik ja tuleb alati toime oma tööga.

Kommentaare ei ole