{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aasta Lõvi

     Pühvli aastal sündinud Lõvi on uhke oma loomuselt. Tegemist on inimesega, kellel on väga kõrge eneseväärikus, kes ei la...


 

 

 Pühvli aastal sündinud Lõvi on uhke oma loomuselt. Tegemist on inimesega, kellel on väga kõrge eneseväärikus, kes ei lasku iialgi nii madalale, et hakkaks kedagi petma või teeks midagi alatut. Pühvel on sihikindel ja järjepidev. Lõvi aga kuninglik, kelle jaoks jäävad võõraks madalad teod. Tal on kõrge moraal. Tegemist on meeldiva inimesega, kes on pigem rõõmsameelne ja sümpaatne. Samal ajal on ta ka ambitsioonikas ja uhke, seisab oma õiguste eest väljas ja kaitseb oma huve. Ta on taktitundeline ega hakka kunagi kellestki üle sõitma. Ta on väga enesekindel ent jääb alati igas olukorras viisakaks. 

Tema elu on üsna kerge, suuremaid raskusi ei tohiks tekkida. Ta on kannatlik ja tasakaalukas. Ta viib rahulikult oma eesmärke ellu ja  liigub oma unistuste suunas. Ta katsub hoida häid suhteid kõikide inimestega. Ta ei pea skandaale vajalikuks. Kõige tähtsam tema jaoks on ta karjäär. Tal on kõik vajalikud omadused, et edu saavutada : ta on tahtejõuline, sihikindel ja järjepidev. Ta on ambitsioonikas inimene, kes tahab elult võtta kõik, mis võimalik. Ta ei taha elada rahapuuduses, ta tahab mugavat elu.

 

 

Ta ei saa jätta end hooletusse, sest ta töötab tavaliselt sellise koha peal, kus teda nähakse ja kuuldakse - sageli on tegemist kõrge ja väärika ametipostiga. Ta ei hoia pingutuste ega vaeva pealt kokku, vaid teeb rasket tööd ent vähemalt viib ta kõik oma plaanid ja eesmärgid ellu. Ta ei saa elada teiste varjus, ta leiab alati võimaluse, kuidas tippu jõuda. Ta on kohusetundlik ja kõrgete väärtushinnangutega, ei tee kunagi midagi, mis võiks ta mainele halba teha. Ta on põhimõttekindel inimene. Ta põlgab inimesi, kes kasutavad alatuid võtteid ja keda võib ära osta. Ta ei talu ebaõiglust. Kõik, mis tal on, on ta saanud oma tööga ja ausal teel. 

Ta on sõbralik ja rahulik ent väga kangekaelne. Võimatu on panna teda oma arvamust muuta, kui ta on endale midagi pähe võtnud. Ta ise aga katsub teistele suruda peale oma vaatenurka, ent õnneks mitte ultimaatumina. Ta tegutseb delikaatselt ja taktitundeliset - kõikidest Lõvidest on just tema kõige heatahtlikum ja positiivsem. Ta väldib skandaale ja vaidlusi ka siis, kui ta ei jaga teiste arvamust. Ta ümbritseb end rahumeelsete ja meeldivate inimestega. Ta on lojaalne ja hea inimene. 

 

 


Armastus

Tema nõudlikku maitset on üsna raske rahuldada. Ta on väga valiv. Ent enne selle õige inimese leidmist on tal tavaliselt palju juhusuhteid. Võib ka olla, et tal on mitu suhet korraga. Ta ei hakka küll petma oma kaaslast, aga ta lihtsalt on selline ja ei saa ise sinna midagi parata. Ta on võimeline armastama mitut inimest korraga. 

Oma lähedaste vastu on ta tähelepanelik. Kui ta on oma valiku teinud ja leidnud õige inimese enda kõrvale, on ta truu. Ta on väga hea pereinimene, ent ta katsub oma peres kehtestada oma isiklikke reegleid. Tema on see, kes võtab otsuseid vastu ja kelle arvamus on ainuke, mis on õige. Ta võib vihastada, kui tema käskusid ei täideta. Ta ootab oma lähedastelt sõnakuulelikku käitumist. 

 

 

 

Töö

Ta armastab oma tööd. Armastab sedavõrd, et on võimeline unustama kõik muu selle kõrvalt, loomulikult tingimusel, et antud töö teda köidab. Ta lähedased võivad teha talle etteheiteid nii palju, kui tahavad, ta ei hakka kunagi oma tööd ohverdama isegi pere huvides. Ta on enesekindel ega karda otsuseid vastu võtta. ta on sündinud juhtima, sellepärast saakski temast väga hea ülemus. Ta on vastutustundlik. Mõnikord kangekaelne ja jonnakas ent ta oskab teistega koostööd teha. 

Lapsepõlvest saadik on ta valmistanud ette oma tulevikku. Ta ei karda unistada, ta on seadnud endale kõrged eesmärgid. Ta on ambitsioonikas, kohusetundlik, töökas, tänu sellele saavutab alati edu. Ta meeldib teistele, ta teeb omalt poolt kõik, et leida ühist keelt oma kolleegidega. Tal on raske teha mööndusi, ent ta on piisavalt tark ja kannatlik. Kolleegidega suhe on hea. Ta võiks töötada ükskõik, millisel ametipostil, ent juhtival kohal tunneks ta end kõige paremini. 

Kommentaare ei ole