{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 Feng Shui kuldreeglit majandusliku seisu parandamiseks : vaata oma aknad üle!

foto : unsplash / Nathan Fertig      Feng Shui õpetuse järg...

foto : unsplash / Nathan Fertig

 

 

 Feng Shui õpetuse järgi mõjutab välisenergia meie harmooniat. Juba ainuüksi sellepärast tuleb kanda hoolt oma akende eest, sest aknad on tõeliseks avauseks välismaailmale. 

Feng Shui järgi ei ole aknad vaid lihtsad avaused seinas, mis lasevad sisse valguse ja õhu - akendel on eriline sümboolika. Feng Shui on iidne Hiina õpetus, mis seisneb ruumide õiges kujundamisest, et suurendada õnne ja heaolu ent samuti ka tervist ja küllust oma elus. Feng Shui õpetuse järgi on aknad tõeliseks energia allikaks, mille eest tuleb kanda eriliselt hoolt. Aknaid peetakse ühenduspunktiks selle vahel, mis on sees ja mis on väljas. 

Kasutades Feng Shui õpetusi energiavoolu parandamiseks, on võimalik tõmmata oma ellu rikkust ja jõukust. Need Feng Shui reeglid aitavad sul tõmmata ligi raha.

 

 


Puhtad aknad

Esimene samm külluse suunas on vaadata oma aknad üle. Tähtis on, et aknad oleksid puhtad. Aja jooksul kogunev mustus, tolm ja triibud blokeerivad positiivse energiavoolu ja selle tõttu ei leiagi raha sinu juurde teed. Lisaks sellele tuleb jälgida, et akende ees ei oleks suuremaid mööbliesemeid, sest energial tuleb lasta vabalt ringelda - ka see aitab kaasa raha manifesteerimisel. 


Kardinad ja rulood

Kardinatel ja ruloodel ei ole ainult dekoratiivse eesmärgiga, sest ka see, milliseid kardinaid sa oma koju valid, võib mõjutada energiavoolu. Feng Shui järgi on vaja valida selliseid kardinaid, mille värv ja materjal on harmoonias selle ruumi energiaga. Rikkust ja jõukust soodustavad aga erksa värviga kardinad. 


Taimed

Ka taimed kannavad energiat edasi. Taimedest võib olla palju kasu, kui sa tahad jõukust ligi tõmmata oma ellu. Asetades taimed akende juurde, ei soodusta see mitte ainult õhu puhastamist, vaid parandab ka positiivset energiavoolu kodus. Selle jaoks on aga kõige parem valida lopsakad taimed, mille lehed on ümara kujuga - miks mitte õnnebambus või siis rahapuu (turdleht), mis sümboliseerivad jõukust ja rikkust.

 

 


Vee-elemendid

Vesi sümboliseerib Feng Shui järgi rikkust, sellepärast võiks panna akende juurde või aknalauale lausa midagi, mis aitaks aktiveerida head energiat, mis omakorda tõmbab rikkust ligi. Väga hästi sobivad selleks värske veega täidetud lillevaasid või siis pisikesed toa purskkaevud. Vett tuleb tihti vahetada, sest seisev vesi ei ole hea. 

 

Akende asetsus

Idapoole asuvad aknad saavad päikesetõusu energia, mis annab jõudu ja stimuleerib. Lõunapoole asuvatest akendest paistab aga terve päeva päike, see võib soodustada majanduslikku kasvu ja samuti elujõudu. 

Aknad on midagi enamat, kui lihtsad avaused seintes, sest läbi akende liigub energiavool koju. Läbi väikeste ja lihtsate muutuste on võimalik vähendada ruumi negatiivsust ja suurendada positiivsust. Feng Shui põhimõtete rakendamine on aidanud paljudel muuta oma elu paremaks.




Kommentaare ei ole