{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid jääksid hea meelega vallalisteks

foto : unsplash / Julia Caesar      Kõik inimesed ei leia e...

foto : unsplash / Julia Caesar

 

 

 Kõik inimesed ei leia enda kõrvale õiget inimest, kellega nad tahaksid kogu oma elu veeta. Mõnikord juhtub, et inimesele meeldibki olla rohkem üksi. Põhjus võib aga peituda astroloogilises tähemärgis. 


NEITSI - sündinud perfektsionist

Ilmselt on raske leida teist nii nõudlikku, kui Neitsi. Ta ei lase mitte kedagi oma ellu, kuni ei ole täiesti veendunud, et see inimene on seda väärt. Ta kaitseb natuke liiga palju iseennast ega võta midagi kergekäeliselt : kui Neitsi armastab, siis kogu südamest. Ilmselt see ongi põhjuseks, miks ta ei oska midagi teha poolikult ega vali ka oma partnerit kergekäeliselt. Ta leiab, et parem on olla üksi, kui halvas seltskonnas. 

 

 

Lisaks sellele eelistab ta olla üksi selleks, et mitte kaotada oma identiteeti. See on põhjuseks, miks ta eelistab ka kõike üksi teha ning mängib kättesaamatut. See aga ei tähenda nagu ei huvitaks vastassugu teda üldse, ta hoiab ennast ainult selle inimese jaoks, kes väärib tema tähelepanu ja armastust. 

Kas sa tahad teada, kuidas tema tähelepanu võita? Kõige parem viis selleks on olla sina ise ja oodata, kuni ta tuleb ise sinu juurde. Ära mängi kedagi teist, ära hakka näitama, et sa oled parem ja tublim, kui sa seda tegelikult oled, sest vastasel korral pead sa seda rolli kogu elu mängima edaspidi. 

 

 

 

AMBUR - mitte keegi ei suuda temaga sammu pidada

Ka Amburil on väga raske ennast siduda. Mille pärast? Sest ta on alati valmis kuhugi minema ja midagi tegema. Tal on väga raske paigal püsida. Paarisuhtes võib see aga takistuseks saada. Ta ei ole just kõige stabiilsem ega püsivam. Vastupidi, ta eelistab palju rohkem üheöösuhteid, mis teda millekski ei kohusta. 

Tähtis on aru saada, et Ambur ei ole eriti vastutustundlik. Eriti siis, kui see puudutab paarisuhet. Ambur tahab sõltuda ainult iseendast ja mitte kellestki teisest. Talle ei meeldi jääda liiga kauaks samale kohale ja olla koos sama inimesega. Ära katsugi talle oma arvamust ja tahtmist peale suruda, sest siis läheb ta su juurest lihtsalt minema. 

Kui sa tahad tema südant võita, pead sa olema sama kirglik, kui tema ja valmis minema temaga teise maailma otsa järgmisel hetke. Talle meeldivad inimesed, kes unistavad seiklustest ja otsivad võimalusi, kuidas oma elu põnevamaks muuta. Ta ei talu üksluisust ja rutiini. 

 

 

 

VEEVALAJA - igavesti sõltumatu

Veevalaja jaoks on kõige väärtuslikum ja hinnalisem asi maailmas tema vabadus ja iseseisvus. Ta tahab teha seda, mis talle meeldib ja just siis, kui tal selleks tahtmist on. Ta ei oota kedagi, et midagi teha. Kui tal on mingi soov, siis viib ta selle ellu, kas siis üksi või kellegagi koos. Ta on tõeliselt vaba hing, kes ei pea kinni reeglitest ja seadustest ning kellele ei meeldi elada nii nagu teised. Ka armastuses eelistab ta kergemaid ja lihtsamaid lahendusi. Ilmselt sellepärast Veevalaja jääbki tavaliselt vallaliseks, sest ta ei taha end siduda ega loobuda oma vabadusest. 

Ta on tõeline Õhumärk, ta laseb eluvoogudel ennast kaasa kanda ja naudib iga hetke nii nagu tahab. Kõige hullem tema jaoks oleks, kui ta peab elama reeglitepärast elu. Ta põgeneb nende eest, kes tahavad kõike tema elus kontrollida ja teada saada, mida ta tegi, kus ta oli ja kellega ta oli. 

Kui sa tahad tema südant võita, pead sa varuma kannatlikku meelt ja olema mõistev. Teie suhe ei ole ilmselt nagu iga teine suhe, sest võib-olla ei taha ta, et te koos elate või eelistab vabasuhet... Sa pead teda võtma just sellisena nagu ta on, kui sa tahad temaga koos olla. 

 

Kommentaare ei ole