{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidas toime tulla, kui sul peaksid tekkima erimeelsused ühe või teise tähemärgi esindajaga

    foto : unsplash / Linkeldn Sales Sol...

 

 

foto : unsplash / Linkeldn Sales Solutions


 Iga astroloogiline tähemärk on erinev ja juba selle tõttu on hea teada, kuidas su oma partner, töökaaslane või sõber reageerib erinevates olukordades, see aitab palju paremini ka teisi inimesi mõista ning aru saada nende mõtteviisist. 

Igas peres tuleb sõnelusi ette, kui lained löövad üle pea ja väsimus ligi tikub. Ikka öeldakse sõnu, mida hiljem kahetsetakse. 

Seega on hea teada, kuidas üks või teine tähemärk erinevates situatsioonides reageerib, nii võid sa panna end tema asemele ja leida kiiremini lahendusi. 


Kui su partner on sündinud Jäära tähtkujus : jää rahulikuks

Jäär võib ärrituda ruttu ja olla vihasest peast päris hirmuäratav. Tal ei ole vaja kedagi teist selleks, et vihast põlema minna ja öelda asju, mida ta tegelikult ei mõtle. Õnneks rahuneb ta ka üsna ruttu maha, seega, kui ta peaks ärrituma, lase tal maha rahuneda ja olla omaette, oota, kuni torm üle läheb ja katsu talle rahulikult oma vaatenurk selgeks teha. Kui ta on maha rahunenud, on ta täiesti võimeline oma tegude pärast vabandust paluma. 

 

Kui su partner on sündinud Sõnni tähtkujus : ära suru teda nurka

Kuigi Sõnn ei lase oma emotsioone välja paista, siis ära lase ennast sellest petta, mida sa näed: oma pealtnäha ükskõikse ilme taga varjab ta oma tulist loomust. Kui sa astud üle piiri, võib ta näidata sulle end täiesti uuest küljest. Ta on hästi kangekaelne ja jonnakas, ta võib vihastada nii palju, et tükil ajal enam sinuga ei räägi. Kui sa ta nurka surud, siis ei hakka tema esimest sammu lepituse otsimiseks tegema ja peab veel tükk aega viha. Parem on teha kõik, et pinged kaoksid enne, kui Sõnn vihastada jõuab.

 

Kui su partner on sündinud Kaksikute märgis: õpi ridade vahelt lugema

Talle ei meeldi tülid, sest tema jaoks tundub see nagu aja raiskamine. Ta eelistab kasvõi valetada ja öelda, et kõik on korras, selle asemel, et oodata, kuni olukord võtab liiga suured mõõtmed. Seega õpi ridade vahelt  lugema: kui ta ütleb, et kõik on korras, siis võib-olla see nii ei ole aga ta tahab antud olukorda maha rahustada ja eelistab põgeneda probleemide eest. Kui sa suudad rahulikult aga rääkida ilma karjumata, on ta täiesti valmis sinuga rääkima.

 

Kui su partner on sündinud Vähi tähtkujus: ütle talle selgelt, kuidas sa end tunned

Vähk on oma loomult hästi tundlik ja tal on raske ka endal oma tunnetest aru saada, kui lained üle pea löövad. Ja sellisel puhul võib täitsa juhtuda, et ta ütleb midagi, mis paneb teise end süüdi tundma. Ainuke võimaluse, kuidas panna teda teistele mõtlema ja panna teda rääkima, on öelda selgelt otse välja, kuidas sa end tunned ja millega ta sulle haiget tegi.

 

 

Kui su partner on sündinud Lõvi märgis: ära solva teda

Ehkki tundub pealtnäha, et ta on hästi enesekindel, siis tegelikult võtab ta päris palju asju isiklikult ja kui keegi tema ego puudutab, võib ta vihastada. Ole ettevaatlik seega, mida sa ütled, sest ta võib ruttu ärrituda. Ent ta ei ole sugugi pika vihaga ja võib vajaduse korral vabandada, kui ta on öelnud midagi, mida ta ei mõtelnud.

 

Kui su partner on sündinud Neitsi tähtkujus : ära valeta talle kunagi

Neitsi on vaatleja ja pöörab palju tähelepanu pisiasjadele. Ta ei kannata valetamist silmaotsaski. Kui ta märkab, et sa talle valetad, siis ta võib vihastada. Parem on jääda tema vastu alati siiraks ja kui sul ongi talle midagi ette heita, siis ütle seda rahulikult, ilma seejuures ärritumata. 

 

Kui su partner on sündinud Kaalude märgis: ära tõsta häält

Ta ei talu vaidlemisi ja tülitsemist. Ta teeb kõik, et seda ei juhtuks. Kui ta aga vihastama peaks, siis ta sulgub iseendasse ja on vait. Ta ei suhtle lihtsalt. Ja vaikib jonnakalt, kui sa peaksid talle oma seisukohta selgeks tegema. Katsu temaga ainult rääkida rahulikult, ilma karjumata. 

 

Kui su partner on sündinud Skorpioni tähtkujus : ära reeda teda

Kõikidest sodiaagimärkidest on just tema see, kellega sul ei maksa tüli norima hakata. Ta võib olla pika vihaga ja muutuda väga kurjaks korraga ning salvata üsna teravalt. Lisaks maksab ta alati kätte, kui tal tekib tunne, et keegi mängib tema tunnetega. Parem on mitte teda välja vihastada.

 

 

Kui su partner on sündinud Amburi tähtkujus: ära ole tema vastu ebaõiglane

Ta ei kannata ebaõiglust ja õelust. Sellisel puhul ei taha ta üldse suhelda. Seega räägi selgelt, mida sa tunned ja mida sa temalt ootad, ära kasuta mingeid kahemõttelisi lauseid.

 

Kui su partner on sündinud Kaljukitse tähtkujus: lase tal rääkida

Talle ei meeldi oma tunnetest rääkida ka siis, kui ta elus on rasked ajad ja kui tal on midagi südamel. Mõnikord tuleb teda panna rääkima aga selle jaoks tuleb olla hästi kannatlik ja lasta tal end väljendada rahulikult. 

 

Kui su partner on sündinud Veevalaja tähtkujus : ära kaota temaga ühendust

Talle ei meeldi tühised vaidlused, millel ta ei näe mõtet. Kui su eesmärk on tema aega raisata, läheb ta mujale, et põgeneda probleemide eest. Kui sa tunned, et ta ärritub, siis katsu hoida temaga ikkagi hoolimata kõigest mingit sidet, näiteks pakkudes välja, et te teete midagi koos. Nii saate te omavahel rahulikult rääkida ilma häält tõstmata ning arutada omavahel, kuidas te saaks kõige paremini oma probleemid lahendatud.

 

Kui su partner on sündinud Kalade tähtkujus : võta asjade juhtimine oma kätesse

Ta ei suuda kunagi midagi otsustada, selle asemel hädaldab ta oma elu üle ja tülide korral hakkab ennast haletsema. Ta ei suuda sellisel puhul midagi teha, et olukorda maha rahustada ja võib jääda niimoodi mõneks ajaks täiesti iseendasse mõtlema oma kurva elu üle. Sellisel puhul tuleb teda aidata tal sellest olukorrast väljuda ja selgitada talle, mida sa temalt ootad. 

 

 

 

Kommentaare ei ole