{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

  foto : unsplash / Morgan Sessions   Vaatame järele, milli...

 

foto : unsplash / Morgan Sessions

 

Vaatame järele, millised päevad toovad sellel nädalal kõige rohkem õnne. Planeetide seis muutub kogu aeg ja koos sellega muutub ka valitsev energia. Iga päev on erinev. 

Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne? 


JÄÄR - kolmapäev, 20. märts

Kolmapäev on suur ja tähtis päev kõikide Jäärade jaoks, sest Päike siseneb nende konstellatsiooni just sellel päeval. Koos sellega ei alga mitte ainult Jäärade aeg, vaid ka uus astroloogiline aasta. See aga tähendab, et edaspidi on Jäär Päikese kaitse all. Lisaks sellele, tänu Marsile Veevalajas ja Merkuurile Jäära märgis toob kolmapäevane päev Jäärale ühe väga hea ja kaua oodatud uudise. 


SÕNN - laupäev, 23. märts

Laupäevane päev toob vastuse ühele küsimusele, mis on Sõnne viimasel ajal rahutuks teinud või siis hoopis lahenduse ühele probleemile. Koos sellega kaob suur murekoorem Sõnni õlgadelt. 


KAKSIKUD - neljapäev, 21. märts

Merkuur Jäära märgis toob Kaksikutele neljapäeval head õnne kaasa. Lisaks pole Merkuur ainus, soovides Kaksikutele head. Tänu Kuu ja Uraanile peaksid Kaksikud saama neljapäeval ühe väga hea uudise. 

 

 


VÄHK - esmaspäev, 18. märts

Kuu on Vähi enda märgis esmaspäeval ning tal on mõned kingitused varuks oma lemmiku jaoks. Esmaspäevane päev peaks Vähile ühel või teisel moel õnne tooma. 

 

LÕVI - kolmapäev, 20. märts

Kolmapäeval siseneb Lõvi märki valitsev taevakeha Jäära konstellatsiooni - Jäär on aga Lõvi sõbramärk. Lisaks sellele on ka Kuu Lõvi märgis, tänu sellele on teda ees ootamas väga hea päev.

 

NEITSI - laupäev, 23. märts

Veenus ja Saturn on vastasseisus Neitsi märgiga, see paneb aga Neitsi kannatliku meele tõsiselt proovile. Õnneks toob laupäev neile natukenegi head õnne kaasa. Kuu (küllus), Jupiter (hea õnn) ja Uraan (uuendused) aitavad tal oma eesmärke ellu viia. Mitmed head võimalused peaksid sellel päeval tekkima nii eraelus, kui töö juures. Ühel või teisel moel peaks Neitsi saama sellel päeval ka raha juurde. 

 

KAALUD : esmaspäev, 18. märts

Veenuse ja Kuu hea aspekt aitab Kaaludel oma plaane ellu viia esmaspäeval. Uraanil on tema jaoks aga mitu toredat üllatust varuks. 

 

 

 

 

SKORPION - esmaspäev, 18. märts

Neptuun ja Päike moodustavad väga soodsa nurkseisu Skorponi planeedi Pluutoga. Tänu sellele peaks Skorpion leidma võimalused, kuidas lahendada oma probleeme ja saada takistustest üle. Veenus Kalades toob talle aga head õnne kaasa. 

 

AMBUR - kolmapäev, 20. märts

Päike, Kuu ja Merkuur säravad kolmapäeval tulemärkides. Tänu sellele on Amburit kolmapäeval ees ootamas väga hea päev. 

 

KALJUKITS - laupäev, 23. märts

Laupäeval toovad Kaljukitsele õnne Veenus, Jupiter ja Kuu. Kõikide märkide järgi tundub, et Kaljukitse töö hakkab lõpuks ometi vilja kandma. Mitmed head uudised on teda ees ootamas. 


VEEVALAJA - teisipäev, 19. märts

Veenus ja Uraan toovad Veevalajale häid uudiseid teisipäeval. Lisaks peaksid mitmed head võimalused tekkima. 


KALAD - esmaspäev, 18. märts

Päike ja Neptuun (Kalade planeet) moodustavad hea aspekti esmaspäeval Kalade enda märgis. Tänu sellele on kõik võimalused avatud. Lisaks toetavad teda Kuu ja hea õnne planeet Jupiter, mis peaksid talle tooma rahaõnne.

 

Kommentaare ei ole