{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horokoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne?

foto : unsplash / Priscilla Du Preez      Planeetide seis m...

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 

 

 Planeetide seis muutub kogu aeg ja sellepärast ei sarnanegi ükski nädal eelmisele. Kui sinul pole aega päevahoroskoope lugeda, siis vaata, milline päev peaks sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne tooma.


JÄÄR - esmaspäev, 11. märts

Viimasel ajal on Uraan ja Jupiter kõik teinud selleks, et Jäära plaanid läheksid vett vedama. Seega tuleb tunnistada, et ta vajab rohkem, kui keegi teine väikest toetust praegusel hetkel. Merkuur ja Pluuto on valmis talle abikäe ulatama. Kuu muudab teda enesekindlamaks ja toob talle häid võimalusi kätte. Esmaspäeval võib Jäär leida lahendused probleemidele, mida ta on juba ammu otsinud. Esmaspäevane päev võib panna teda uskuma imedesse.


SÕNN - komapäev, 13. märts

Komapäeval on palju häid üllatusi varuks Sõnni jaoks! Veenus Kalade märgis liidab oma energia Kuu ja Jupiteriga Sõnnis (kõik taevakehad, mis sümboliseerivad raha ja jõukust). See aga tähendab, et mitmed head võimalused peaksid just kolmapäeval tekkima. Kõikide märkide järgi on see seotud armastuse, raha või isegi kinnisvaraga. 


KAKSIKUD - esmaspäev, 11. märts

Kuu (küllus, viljakus) on esmaspäeval Merkuuriga lähestikku. Merkuur on aga Kaksikute taevakeha ja tänu sellele on enam, kui kindel, et just nädala algus toob neile head õnne kaasa. Ka Pluuto toob Kaksikutele häid võimalusi ja toredaid üllatusi kaasa. 

 

 


VÄHK - kolmapäev, 13. märts

Tervelt kolm taevakeha hoolitsevad kolmapäeval Vähi eest, jälgides, et tal millestki puudust ei tuleks. Veenus, Kuu ja Jupiter viivad kõik Vähi mured ära. Tänu sellele saab Vähike oma hea tuju jälle tagasi.


LÕVI - pühapäev, 17. märts

Kõik Lõvi kahtlused ja hirmud peaksid pühapäeval kaduma nagu imeväel, vähemalt üheks päevaks. Pühapäevane päev võib panna Lõvi suurelt unistama ja nägema oma tulevikku palju paremas valguses. Kõikide märkide järgi peaks ta saama ühe hea uudise, mis teeb ta tuju rõõmsaks. Head uudised peaksid olema aga seotud rahaasjadega.


NEITSI - esmaspäev, 11. märts

Neitsi tunneb end alati hästi, kui Kuu on tema planeedi Merkuuri lähedal. Esmaspäeval on Neitsi jaoks toredaid üllatusi varuks. Jupiter toob talle aga häid uudiseid. 


KAALUD - pühapäev, 17. märts

Sellest ajast, kui Kaalude planeet Veenus on Kalade märgis, näevad Kaalud oma elu palju paremas valguses. Veenus Kalades paneb Kaalude esindaja unistama, muutes teda optimistlikumaks. Pühapäeval toovad aga Kuu (viljakus) ja Saturn (töö, ambitsioonikus) Kaaludele head õnne kaasa. Mitmed head võimalused peaksid tekkima. 


SKORPION - teisipäev, 12. märts

Veenuse sisenemine Kalade märki toob Skorpionile head õnne kaas. Viimasel ajal pole Skorpionikese elu olnud kõige parem, sest Marsi ja Pluuto aspekt on üsna pingeline. Teisipäev paneb teda aga jälle imedesse uskuma. 

 

 


AMBUR - kolmapäev, 13. märts

Jupiter (hea õnn) moodustab hea aspekti Kuu (viljakus) ja Veenusega (suhted), see aga toob Amburitele head õnne kaasa. Tänu sellele on kolmapäeval tema jaoks kõik võimalused avatud. Kolmapäevane päev peaks talle tooma ka mitu head uudist, mis peaksid tegema ta tuju heaks. 


KALJUKITS - kolmapäev, 13. märts

Kaljukitse planeet Saturn moodustab kolmapäeval väga hea aspekti Veenusega. Praegu käimasolev Kalade aeg on Kaljukitsede jaoks üldse soodne. Hea õnne planeet Jupiter hoiab tal silma peal ja saadab talle head energiat. Kolmapäevane päev peaks tulema üle ootuste hea.


VEEVALAJA - laupäev, 16. märts

Laupäev toob Veevalajatele head õnne kaasa. Kuu Õhumärgis toob talle häid võimalusi kaasa. Marss toetab teda kõikides ettevõtmistes.

 

KALAD - teisipäev, 12. märts

Veenus siseneb sellel päeval Kalade märki, tuues neile sellega head õnne kaasa. Ent see pole veel kõik, sest ka pühapäev tõotab tulla väga hea, kuna Neptuun kohtub sellel päeval Päikesega. Hea õnn saadab Kalade esindajat kõikides ettevõtmistes. 



Kommentaare ei ole