{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Tiiger

    foto : unsplash / Blake Meyer  Tiigri aastad on :...

 

 


foto : unsplash / Blake Meyer


 Tiigri aastad on : 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034...

 

Tiiger on julge, eriti sõnadega. Tiiger asub alati kohe asja juurde. Jääb mulje nagu ei oleks ta teadlik valitsevatest ohtudest. Tiigri iseloom ei ole kõige parem. Talle meeldib olla sõltumatu ja iseseisev, ise otsustada, riskida ja seigelda. Talle ei meeldi konkurents, kuuletumine ja teiste tagarääkimine, eriti siis, kui see puudutab isiklikult teda ennast. Armastuses ei ole Tiiger keegi, kes veedaks kogu oma elu diivanil telekat vaadates, ta igatseb millegi muu järele, tahab muuta iga oma päeva põnevamaks ja sellepärast otsibki tihti vaheldust niipea, kui igavus peale tuleb. Tema soov on olla parim kõiges, ta on valmis selle nimel riskima aga tahab olla alati esimene. Mis puutub rahaasjadesse, siis ta on ettevõtlik ja algatusvõimeline, võimeline riskima tingimusel, et tema on eestvedaja. 

 

Tiigri erakordne saatus

Tiiger on eestvedaja ja mässumeelne. Ta ärritub tihti ja on kogu aeg oma ülemusega eriarvamusel. Tiiger on sellest puust, millest on tehtud revolutsionäärid ja suured juhid. Kahjuks aga - nagu ikka selliste inimeste puhul seda ette tuleb - ei vääri ta alati usaldust, mida talle on antud ja kui ta peaks motiveerima teisi enesele järgnema (nii töö juures, kui armastuses), siis peaksid targemad ja mõistlikumad inimesed kaks korda enne järele mõtlema, kui tegutsema hakkavad ja võib-olla parem mitte Tiigrit kuulama. Sest kõik Tiigri ettevõtmised ei õnnestu. Talle meeldib oma piire katsetada aga kunagi ei tea, mida see enesega kaasa tuua võib. 

 

 

 

Raske on Tiigrile aga vastu panna. Ta on selline juba oma loomuselt, et kõik jäävad teda kuulama, ta äratab oma isiku vastu aupaklikkust ja lugupidamist. Talle enesele ei meeldi kellegi käskudele alluda aga ta ise paneb teisi oma sõna kuulama. Tiigrit austatakse. Mitte keegi ei julge talle tõtt näkku öelda. Isegi siis, kui keegi sooviks talle halba, ei julge ta talle tunnistada, et tegelikult oma sisimas imetleb ta Tiigrit. 

Kui Tiiger suudaks mõtelda enne, kui ta tegutseb ja võtta kuulda teiste nõuandeid, oleks teda suur edu ees ootamas. 

Tiiger on sihikindel ja visa, ta on võimeline võitlema kuni viimase hingetõmbeni ürituse nimel, mis on talle püha. 

Ta on jonnakas ja kangekaelne, tugeva omanditundega ja natuke ihne, kogu aeg kellegagi tülis. Pisiasjade pärast võib ta käituda mõnikord egoistlikult, samas on ta valmis välja näitama, kui suure südamega ta on. Ta on pigem kitsa silmaringiga ega usalda mitte kedagi. 

 

 

 

Tiiger läheb alati edasi, põlates seadusi ja reegleid ning neid, kes istuvad kõrgemal, ta ei kannata konservante ja teeb ise seda, mida hind ihaldab. Kui tal tuleks aga mõni tähtis otsus vastu võtta, võib ta oodata seni, kuni on liiga hilja. 

Tiigrist saaks hea sõjaväejuht või ettevõtja. Ta sobiks isegi ohtliku gängsteri rolli. Talle endale meeldivad sellised valdkonnad, kus on vaja riskida. Sama kehtib ka Tiigri aastal sündinud naiste kohta, kes on alati esimesed rindele minemas või uusi ideid välja pakkumas. 

Raha Tiigrit otseselt ei huvita aga ta võib rikkaks saada. Tal on ärivaistu ja ta oskab tegutseda õigel hetkel. Tiigritel on tavaliselt erakordne saatus (Elisabet  II, Inglismaa kuninganna, kes ei olnud saatuse poolt määratud valitsema).


Armastus

Tegelikult selgub, et Tiiger on tundlik ja emotsionaalne ning armastab palju mõtiskleda. Tiiger on valmis palju armastama aga kuna ta on liiga kirglik, siis toob armastus talle harva õnne. Tiigri aastal sündinud naisel on tavaliselt palju suhteid, mis lõppevad halvasti. 

 

 

 

Tiigri elu etapid

Tiigri elu esimene etapp möödub ilma probleemide ja raskusteta. Teine etapp on aga tormiderohke ja kirglik. Tiigril tuleb lahendada igasuguseid erinevaid probleeme - raha, armastus, peresuhted, lähisuhted - ta ei ole säästetud mitte millegi eest. Kui ta neid probleeme lahendada ei suuda, jäävad raskused teda saatma ka kolmandas elu etapis, mis ometi peaks talle tooma rahu ja harmooniat.

Ent Tiigri elu võib erineda täiesti sõltuvalt sellest, kas ta on sündinud öösel või päeval. Kui ta on sündinud öösel, eriti kesköö ringis, siis on ta kaitstud lõksude eest ja tema elu on kergem, kui nendel Tiigritel, kes on sündinud päevatõusu ajal ja eriti keskpäeva ajal. Sellisel puhul peaks tema elu olema kirglik ja tormiderohke. Kuidas ka ei ole, igavuse üle tal ilmselt kurta pole vaja ja ükskõik, on ta siis sündinud öösel või päeval - rahulikku elu ei maksa tal oodata. 

Ja ega ta ei tahagi seda, et ta elu oleks rahulik. Ta tahabki väljakutseid ja põnevust oma ellu ja seda ta ka saab. 

Tiiger on sündinud õnnetähe all. Mitte kellelgi pole nii palju õnne, kui Tiigril. Hea õnn naeratab talle üsna tihti. 

Kui kodus on Tiiger, siis hoiab see eemal kõik vargad, tulekahju ja halvad vaimud. 

Kaks Tiigrit ühe katuse alla aga ei magu. Ãœks neist peab minema mujale. 



  © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!




Kommentaare ei ole