{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Kukk

     Kuke aastad on : 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, 1945 ja 1933. Kuke aastal sündinud inimesed on otsekohesed ja ausad. K...

 

 


 Kuke aastad on : 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, 1945 ja 1933.

Kuke aastal sündinud inimesed on otsekohesed ja ausad. Kalduvad uhkustama ja kiitlema, võivad muutuda agressiivseks. 

Talle meeldib kõik, mis on ilus ja hinnaline. Ta hindab kõrgelt mugavust, välist hiilgust ja kõike seda, mis särab. 

Talle ei meeldi, kui talle ära tehakse mõne konkurendi poolt või kui keegi näeb tema nõrku külgi. 

Armastuses eelistab ta lasta ennast armastada, ise aga armastab ta harva. Ta on kergemeelne ja madala enesehinnanguga. 

Ta tahaks, et teised teda imetleks, teda toetaks ja kiidaks. 

Mis puutub rahaasjadesse, siis kulutab ta üsna palju. 

 

 


Seiklejahingega Kukk

Vietnamis kutsutakse Kuke märki kanapojaks aga see meie Kukekesele sugugi ei meeldi. Sellepärast teeme meiegi nii nagu hiinlased ja kutsume Kukke Kukeks ja seda juba sellepärast, et Kukk tahab, et teda võetaks tõsiselt ja lisaks meeldivad talle meelitused. Kukk on otsekohene ega vali oma sõnu, sageli võib ta olla järsk ja isegi agressiivne. Õnneks tuntakse tema otsekohest loomust ja selle tõttu antakse talle palju andeks. Kukk on muidugi otsekohene ja siiras. Ta ütleb seda, mida ta mõtleb ja ilma keerutamata, mis siis, et tema sõnad võivad teistele haiget teha. Tegelikult on selle otsekohesuse taga aga hoopis Kuke suur ego, sest teda ei huvita absoluutselt see, et ta võib teiste tundeid riivata ega hakka sellepärast oma sõnu valima. Ilmselt see saabki takistuseks, miks ta diplomaadina karjääri kunagi ei tee. 

Mis puutub tema originaalsusesse, siis on see kõigest näilik. Jah, Kukele meeldib silma paista ja ta riietub väljapaistvalt aga tegelikult on ta oma hingepõhjas tõeline konservatiiv, ka oma poliitiliste vaadete ja kulutuste poolest.

Kukk arvab, et tal on alati õigus ja et ta teab, mida ta teeb. Ta äratab usaldust ega leia, et temal kunagi mingit süüd oleks. Nõuandeid on ta harjunud aga heldelt teistele jagama. 

Ta paistab julge ja hingelt seikleja aga ka see on kõigest kujutluspilt, mida ta endast jätta tahab. Tegelikult on ta otsast otsani täis absurdseid ja ebareaalseid plaane, mida ta kogu oma elu üritab ellu viia. Kukele meeldib unistada ja mõtiskleda, kujutada endale ette, et ta on suur kangelane ent sellest kõigest unistab ta oma soojas kodus, istudes mugavasti tugitoolis, sussid jalas. Kukk on lühinägelik filosoof, kelle eluviiside juures pole kohta ootamatustele. 

Ent Kukk ei ole tagasihoidlik ega arg, otse vastupidi. Ta on vapper (ja see seletab nii mõndagi) ja võib näidata välja isegi suurt julgust vajaduse korral. Ta võib panna oma elu ohtu naeratus huulil. Sellepärast saaks temast hea aktivist.

 

 

 

 

Ãœldiselt peavad inimesed teda huvitavaks aga kui nad ette ei vaata, võivad nad pettuda Kukes. Kukk on uhkustaja, kes räägib alati rohkem, kui vaja. Ta leiab alati võimalusi, kuidas silma paista ja särada, on palju meeldivam seltskonnas, kui omavahel olles. 

Kukk on hea vaatleja aga ei ole selle tõttu veel laisk. Vastupidi, ta teeb oma tööd innukalt. Kukk on üldiselt väga töökas ja tahab teha rohkem, kui saab ning võtab enda peale ka sellised töökohustused, mis käivad üle tema võimete. Kui ta nendega toime aga ei tule, siis tunneb ta suurt pettumust. 

Kukk on aktiivne ja hästi teeb. Sest keegi talle raha kandikul kätte ei too. Kukk peab vaeva nägema ja tööd tegema selleks, et oma leiba teenida ja kui pind on soodne, võib ta saada isegi rikkaks. Kukk on aga selline, kes võib ka mitte millestki raha teha. Vietnamlased usuvad, et kuna Kukk on nii sihikindel ja järjepidev, siis on ta võimeline leidma ka kõrbest vihmaussi. Kui Kukk aga peaks jääma unustama ja laisklema nagu ta tahaks seda teha, võib temast saada filosoofilise mõtlemisega töötu, kes käib mööda prügikaste, sest ka see on võimalus, kuidas silma paista. 

Kukele sobivad hästi põllupidamise ja klienditeenindusega seotud ametid. 

Kuna Kukk on aga helde, siis kulutab ta kõik oma teenitud raha ära ja selle tõttu võib tal tekkida rahalisi raskusi. Ta unistab suurelt ja võib ise endale rahaprobleeme kaela tõmmata, kuna säästa ja kokku hoida ta lihtsalt ei oska. 

 

 

 

Armastus

Ka armuelus peaks ta rohkem pingutama selle jaoks, et hoida oma kallima südant ja tundeid. Ent Kukk tunneb sageli pettumust armastusest, sest reaalsus ei ole kunagi nii ilus nagu tema seda tahaks. Ometi on ta alati siiras. 

Kuke aastal sündinud mehele meeldib naiste seltskond, kus ta saab silma paista ja särada, olla armastusväärne, meeldiv ning flirtida. Sellega kõik aga piirnebki. Meeste seltskond talle nii väga ei istu, sest ta peab mehi igavateks. 

Kuke aastal sündinud naisele meeldib aga teiste naiste seltskond ja isegi ametid, kus ta saab naistega suhelda.

 

Kuke elu etapid

Kukel tuleb nii häid kui halbu aegu ette elu kolmes etapis, nii rahaliselt, kui emotsionaalselt. Kukk võib oma elu jooksul kogeda nii vaesust, kui rikkust, ideaalset armastust, kui suuri suhteprobleeme. Vanaduspõlv on õnnelik. 

Levinud uskumuste järgi kaks Kukke ühe katuse alla ei mahu. 



Kommentaare ei ole