{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aasta Veevalaja

     Roti aastal sündinud Veevalaja on väga otsekohene. Tegemist on hästi köitva inimesega, kes tõmbab teiste tähelepanu. Ta...

 


 

 Roti aastal sündinud Veevalaja on väga otsekohene. Tegemist on hästi köitva inimesega, kes tõmbab teiste tähelepanu. Ta on varustatud suure kujutlusvõimega, tal on alati palju häid ideid, ta otsib erinevaid võimalusi, kuidas muuta oma elu huvitavamaks. Ta tahab palju vaheldust. Igav temaga juba ei hakka, ta on lihtsalt nii leidlik inimene. Veevalaja ekstsentriline olek koos Roti ettevaatlikkusega annab kokku üsna omapärase iseloomu. Roti aastal sündinud Veevalaja on pigem rõõmsameelne, mõnikord võib muutuda liiga kannatamatuks ja kangekaelseks. Kui ta ei ole millegagi rahul, siis ta näitab seda välja. Ta on sõltumatu inimene, kes peab kalliks oma vabadust. Väga andekas ja loominguline. Roti aastal sündinud Veevalaja elab oma unistuste ja kujutlusvõime maailmas, talle sobiks hästi kunsti valdkond.

Ta ei ole omakasupüüdlik, ta on valmis ohverdama oma isikliku kasu oma lähedaste heaks. Ta on kõige parem sõber, kes olla võib. Ta on rõõmsameelne, alati valmis kaasa lööma ent võib sattuda tihti kahtlastesse lugudesse. Töö- või isiklike elu probleemide tõttu võib langeda depressiooni. Talle ei meeldi rääkida oma tunnetest ega kahtlustest, sageli isegi kõige lähedasemad inimesed ei saa öelda, et nad teaksid, millele ta mõtleb. Ta on üsna vastuoluline inimene, impulsiivne ja püsimatu. Õnneks ei lase ta depressioonil end kauaks maha murda. Ometi on ta tegelikult optimistlik ja tark inimene.



Ka kõige raskematel hetkedel suudab ta säilitada kaine mõistuse. Ta on energiline ja haarab kõikidest võimalustest kinni, et viia oma plaane ellu. Ta on väga töökas, töö annab tema elule mõtte, ta on tõesti pühendunud töötaja, kui ta saab teha seda, mis talle meeldib. Miinuseks võib olla ainult see, et ta tahab palju vaheldust ja võib selle tõttu vahetada sageli ametiposti. Talle meeldivad uued ideed, ta teeb kõik, mis temast sõltub, et neid ellu rakendada. Roti aastal sündinud Veevalaja ei tee oma tööd raha pärast, vaid selleks, et viia oma unistusi ellu. Materiaalsed väärtused jätavad ta ükskõikseks, tema jaoks on kõige tähtsam maailmas suhted teiste inimestega. Ta armastab oma elu liiga palju selleks, et teha tühja tööd. 

Roti aastal sündinud Veevalaja võib mõnikord üllatada teisi, käitudes nagu suur laps. Tal on alati hästi palju huvitavaid lugusid taskust võtta. Tema ümber on alati palju lapsi. Temast saaks hea õpetaja, kui tal oleks rohkem kannatlikkust ja püsivust. Ta on liiga sõltumatu ja püsimatu selleks, et keskenduda ainult ühele asjale. Ta ei pea oluliseks moraaliküsimusi ega hakka ka teistele ütlema, kuidas nad peaksid elama. Talle meeldivad vabasuhted, ta ei leia, et paber kedagi seoks, ta ise ei kiirusta, et ennast siduda kellegagi. Sageli tunneb ta end üksi ka teiste seas ja tal on tunne, et keegi ei saa temast tegelikult aru. Tal on vähe tõelisi sõpru. 

 

 


Armastus

Ta on alati valmis selleks, et muuta oma elu põnevamaks. Talle meeldib olla armunud, mõtelda muudele asjadele, unustada kõik oma mured, veeta magamata öid, mõtelda ainult ühele inimesele, kaotada söögiisu kellegi pärast.... Ta otsib vaheldust oma ellu. Ta on valmis isegi serenaadi laulma selleks, et võita oma kallima tähelepanu ja leida tee tema südamesse. Ta on loominguline inimene, suhe temaga võib olla nagu tõeline muinasjutt. Suhte alguses, kui ta on armunud, on Roti aastal sündinud Veevalaja nagu tõeline romaanikangelane. 

Kui ta on aga kellegi oma ellu leidnud, võib ta kaotada natukene oma positiivsest hoiakust. Lõppude lõpuks ei ole ta loodud rahuliku ja üksluise elu jaoks ja tal on muidki tegemisi. Otse loomulikult armastab ta oma lapsi, talle meeldib lastega mängida, aga see ei tähenda veel, et ta viitsib lastega tegeleda. Talle meeldib panna teisi naerma küll, kui ta peaks aga mingit igavat töökohustust täitma, muutub see tema jaoks väsitavaks. Ta tahab vaheldust oma ellu ega tunne häbi, kui tal samal ajal peaks olema mitu rauda tules. 

 

 


Töö

Ta on hästi andekas inimene, ta sobiks hästi kirjanikuks või ajakirjanikuks. Kirjatöö on tema valdkond. Ta on hästi intelligentne, suure ja kõrgelt arenenud kujutusvõimega. Ta on valmis välja nuputama tuhandeid uusi lugusid iga päev. Ta on võimeline töötama ka ise ettevõtjana. Temast saaks hea kirjanik, näitleja, artist. Igasugune loominguline töö sobib talle. 

Ta on ka salapärane inimene. Nii hõivatud oma isiklike mõtetega, et unustab sageli kõik muu ega pööra tähelepanu sellele, mis tema ümber toimub. Tööd tehes võib ta mõtelda ainult tööasjadele, ta on tõesti eeskujulik töötaja. Kui ainult vajadus vahelduse järele ei paneks teda nii tihti uut töökohta otsima. Õnneks aga leiab ta alati uue ja parema töökoha, mille jaoks on ta valmis jällegi ohverdama kogu oma elu.

Kommentaare ei ole