{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sõprus saab läbi. Märgid, mis viitavad, et teie teed on lahku minemas

    foto : pexels / Karyme França     Kahjuks see nii on, et nii nagu armusuhted, võivad ka sõprade vahelised suhted varem võ...

 


 
foto : pexels / Karyme França

 

 

Kahjuks see nii on, et nii nagu armusuhted, võivad ka sõprade vahelised suhted varem või hiljem lõppeda. Sellel on mitmed erinevad põhjused, miks su sõber on hakanud sinust eemale hoidma. Sageli on selle põhjuseks mõni suurem elumuutus. Kui tegemist on aga sinu jaoks olulise inimesega, võid sa näiteks ise rohkem pingutada, et uurida, kuidas tal läheb. Mõnikord aga juhtub, et su sõber on lihtsalt keeranud lehte oma elus. Sellisel puhul ei jää sul muud üle, kui olukorraga leppida ja leida endale sõpru, kellega sa paremini sobid. Millised märgid aga viitavad sellele, et su sõber on hakanud sinust eemalduma? 


1. Ta ei tunne enam huvi sinu elu vastu

Tavaliselt lobisesite te tundide kaupa, rääkides viimasest nädalavahetusest ja kõigest muust. Kui töö juures mõni probleem tekkis, võisid sa rääkida sellest oma sõbrale teades, et sa sind alati ära kuulab, mõistab ja lohutab. 

Kui su sõber sind enam ei kuula ja on liiga hõivatud selleks, et sulle nõu anda, võib selle põhjuseks olla see, et see teda lihtsalt enam ei huvita. See on üks esimesi märke, mis annab märku sellest, et inimene ei taha enam sinuga lähedast suhet. Loomulikult võib ka juhtuda, et su sõber tõesti on hetkel väga hõivatud ja tal tõesti ei ole hetkegi vaba aega, mille tõttu ta ei saa sinuga kohe rääkida. Sellisel puhul on tegemist aga mööduva nähtusega. Parim võimalus, kuidas seda teada saada, on võtta aega ja rääkida. 

 

 


2. Su sõber ei kutsu sind enam

Ära muretse, kui aeg-ajalt juhtub nii, et su sõber käib ilma sinuta väljas. Selles ei ole midagi imelikku, see on isegi täiesti normaalne. Nii nagu paarisuhtes, on ka sõprade puhul hea, kui igal sõbral on ka oma isiklikud sõbrad ning teha asju ilma teiseta (et paremini teineteist leida seejärel) 

Kui sa aga tunned, et sa oled täiesti kõrvale lükatud ja sa üldse enam oma sõbraga kokku ei saa, siis ilmselt on ta hakanud sinust eemale hoidma, tehes seda nii hästi või halvasti, kui oskab. Kui sa märkad, et su sõbral on uued tuttavad, kellega ta rohkem läbi käib, kui sinuga, kui ta käib kohtades, kuhu ta sind kunagi ei kutsu, siis on see märk sellest, et teie vahel on mingi probleem. 

 

 


3. Ta ei räägi sulle enam oma elust

Juba mõnda aega on ta lihtsalt vait ega räägi sulle midagi, mis tema elus toimub. Ta ei räägi sulle oma muredest ega rõõmudest, ei jaga oma saladusi ega päevasündmusi. Kui ta ei usalda sind enam, peaksid sa võtma aega, et rääkida sellest temaga, et võita tema usaldus tagasi. Või on see lihtsalt märgiks, et ta on hakanud sinust eemalduma. 

Parim lahendus selles olukorras oleks temaga otse rääkida, et hoida arusaamatusi ja möödarääkimisi ära, mis võivad lihtsalt kaasa tuua mõttetuid vaidlusi. 


4. Ta leiab alati mingi vabanduse, kui sa tahad temaga kokku saada

Loomulikult ei pea sa kohe muretsema, kui su sõbral pole sinu jaoks aega. Võib täiesti juhtuda, et ta on väsinud ja tahab puhata. Sellepärast ei pea sa veel tema peale pahane olema. 

Kui ta aga ei vasta enam su kõnedele või vastab heal juhul paari päeva pärast (või mitte kunagi), leiutades täiesti kummalisi vabandusi selleks, et mitte sinuga kohtuda, siis võib see olla märgiks, et sa peaksid natuke tagasi võtma ja mitte ennast peale suruma. Selleks, et täiesti kindel olla, peaksid sa temaga sellest muidugi rääkima, kui ta aga ei vasta sulle enam, siis on aeg lasta minna. 

 

 


5. Ta kritiseerib sind kogu aeg

Talle ei meeldi sinu käitumine ja ta nagu otsib põhjuseid, et sinuga tülli minna. Võib-olla jah oled sina selles süüdi ja pead ennast muutma. Aga võib ka juhtuda, et ta ei tunne ennast enam sinuga hästi ja teie erinevused tekitavad pingeid. 

Kuidas ka ei ole, enne, kui sa hakkad ennast süüdistama või lased endale liiga teha, katsu temaga rääkida. Vaata, kuidas ta seda võtab, kuidas ta reageerib sellele ja kuula teda. Võib-olla on tegemist lihtsalt ühe arusaamatusega. 


6. Ta on solvunud

Kõikide inimeste elus tuleb ette halbu päevi. Ainult, et kui mõne aja möödudes ta ikka veel mossitab edasi iga kord, kui te kokku saate, siis on midagi lahti. 

Kui sulle tundub, et su sõber on koos sinuga solvunud ja rahulolematu, teistega aga naeratav ja lõbus, siis on teie omavahelises suhtes midagi lahti. 


7. Ta eirab sind süstemaatiliselt

See on selge märk sellest, et teie sõprus on lõpusirgel. Kui sa märkad, et su sõber sind väldib ja eirab ega varjagi seda, on see märk sellest, et sul pole enam midagi loota. 

Kui sa oled aga teinud midagi tema vastu, mille pärast on tal põhjust sinu peale pahane olla, siis on lugu teine. Sellisel puhul pead sa temalt vabandust paluma või lahendama oma erimeelsused temaga. 

Vastasel korral pead sa leppima sellega, et teie sõprus on läbi. Iga suhe on erinev ja seda nii armastuses, kui sõpruses. Kui suhe saab läbi, eelistavad paljud sellest otse rääkida, teised aga vaikselt eemalduda.

 

Kommentaare ei ole