{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see loom, keda sa pildil kõige esimesena näed, võib paljastada nii mõndagi sinu tõelise loomuse kohta

      Oled sa juba kuulnud midagi inimese sisemisest minast? Tegemist on meie kõige sügavama indentiteediga. Sellega, mis k...

 

 


 

Oled sa juba kuulnud midagi inimese sisemisest minast? Tegemist on meie kõige sügavama indentiteediga. Sellega, mis koosneb sinu minevikust, traumadest ja kõigest sellest, mille tõttu sa täna  oledki just selline nagu sa oled. Sinu sisemises minas on varjul palju saladusi ja isegi natuke müsteeriumit, mis väljenduvad sinu igapäevases käitumises. Selles isiksusetestis aitame me sul välja selgitada, milline on sinu sisemine mina. Millist looma näed sina sellel pildil kõige esimesena? Seejärel vaata mida see sinu tõelise loomuse kohta räägib. 


KOER

 

 

Kui kõigepealt nägid sa sellel pildil koera, siis tähendab see, et sa oled oma loomuselt rahulik inimene. Sinu sisemine mina on teinud rahu sinu tormilise minevikuga. Sa oled õppinud terveks ravima oma emotsionaalseid haavu. See ei tähenda nagu poleks neid haavu enam olemas, tänaseks päevaks on jäänud ainult armid. Sa ei taha muuta oma elu liiga keeruliseks ja eelistad lihtsust. 

Sinu suhted teiste inimestega on samuti lihtsad. Sa teed kõik endast oleneva, et su suhted oleksid normaalsed. Su lähedased hindavad sind, kõik tunnevad end sinuga koos hästi ja turvaliselt. Sa oled nii rahulik, et paned ka teisi oma muresid unustama. Sa tahad eemale hoida draamadest ja konfliktidest. Sinu arust on alati võimalik omavahelisi asju arutada rahulikult, ilma häält tõstmata ja teisi solvamata. Sa kohaned hästi igas olukorras. Sinuga on lihtne läbi saada, sest sul ei ole harjumust otsida oma ellu probleeme juurde. 


HIIR

 

 

Kui sa nägid kõigepealt hiirt pildi peal, siis on sinu sisemine mina pigem impulsiivne. See tähendab, et sa võtad sageli otsuseid vastu viimasel hetkel. Sa ei mõtle kaks korda enne, kui hakkad midagi tegema. Sama kehtib ka selle kohta, mida sa räägid. Selle tõttu võid sa aga endale probleeme kaela tõmmata, sest sa oled pigem otsekohene. Sa ütled alati välja, mida mõtled. Katsu siiski meeles pidada, et alati ei maksa kõike välja öelda. Sinu sõnad võivad teinekord teha haiget ja olla solvavad, lisaks sellele tuleb sul tihti kahetseda seda, mida sa oled öelnud. Parem oleks, kui sa õpiksid valima seda, mida sa ütled. 

Sinu sisemine mina on samuti ektravertne. Sa oskad inimestega suhelda ja uute tutvuste loomine ei valmista sinu jaoks mingit raskust. Sa suhtled kõikide inimestega, sõltumata kellegi positsioonist. Sa tead, kuidas panna inimesi ennast hästi tundma. Sind ei huvita suurt teiste arvamus. Sa oled küll hea suhtleja aga ei lase ennast nii kergesti teiste arvamusest mõjutada. See aga tähendab, et sa oled tugeva enesehinnanguga. See tuleb sulle elus aga kasuks. Sul tuleb ainult olla selgem oma soovides ja ootustes, nii töö juures, kui eraelus. Teised ei saa aimata sinu soove ja tahtmisi, kui sa neile sellest ei räägi. 


KASS

 

 

Need, kes nägid pildi peal kõige esimesena kassi, on pigem mõõduka sisemise minaga. See tähendab, et nad on leidnud oma hinges teatud tasakaalu. See ei ole tulnud üleöö vaid on nõudnud aega aga sa oled õppinud selle ajaga ennast paremini kuulama. Sa ei tee enam midagi, mida sa ei taha. Kui sa ei taha midagi teha, siis sa lihtsalt ei tee seda ja ongi kõik. On neid, kes peavad sind egoistiks, heites sulle ette, et sa mõtled liiga palju enese peale aga sina lihtsalt näed asju teistmoodi. Sa oled võtnud otsuseks mõtelda enda peale kõigepealt ja alles siis kõigele muule, puudutab see siis sinu era- või tööalast elu.

Oli aeg, kui sa tegid kõik, et teistele meeldida, unustades seejuures isegi iseenda. Aastaste jooksul oled sa otsustanud ennast muuta, sest sa ei tundnud enam ennast ära ja sul oli tunne, et sa ohverdasid iseennast teiste pärast. Nende pärast, kes isegi ei hinnanud seda, mida sa nende heaks tegid. See, et sa nüüd veedad rohkem aega üksi, kui teistega, ei hirmuta sind üldsegi. Sest üksi olles saad sa olla sina ise. Sa ei sõltu mitte kellestki ja kõik, mida sa tahad, on tunda end hästi. Sa oled optimist. Isegi, kui su on tunne, et kõik ei lähe sinu soove kohasel, oled sa õppinud selles nägema midagi positiivset. Oma lähedaste arvates oled sa hea inimene, kellega on mõnus koos olla.

 

Kommentaare ei ole