{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks sa ei saa nende tähemärkide esindajatele mitte kunagi midagi öelda

foto : pexels / Karolina Grabkowska     Kui sa peaksid neil...

foto : pexels / Karolina Grabkowska

 

 

Kui sa peaksid neile midagi ütlema, hakkavad nad kas nutma või karjuma. Väga raske on nendega rahulikult rääkida. Võimatu on neile üldse midagi öelda  - anda nõu, vahetada mõtteid või kasvõi küsida midagi. Süüdi on selles kindlasti planeedid.

Sodiaagiringis on häid õpilasi, kes on alati korralikud ja siis on need, kes teevad alati ainult oma tahtmist. On tähemärke, kes oskavad kuulata ja mõista seda, mida neile öeldakse ja on neid, kes saavad alati kõigest valesti aru ja tõlgendavad omamoodi. Kas sina oled ka väsinud mõne oma lähedasega rääkimast, sest kui palju sa ka talle nõu ei anna, ta ei taha midagi kuulda ega muuda ennast kunagi? Sa ei saa ka aru, miks ta alati solvub, kui sa talle heast südamest midagi ütled. Kindlasti on selles süüdi selle inimese astroloogiline tähemärk. 

 

 


Selle tähemärgi esindaja ei võta kunagi kuulda sinu nõuandeid

JÄÄR

Tema teab nagunii kõike teistest paremini. Jäär on sodiaagi esimene märk, sellepärast ta leiabki ilmselt, et on loodud teisi juhtima. Ta tahab kõike kontrollida ega karda midagi. Kui ta on endale midagi pähe võtnud või kui ta on mõne sinusse puutuva asja suhtes arvamus tehtud, siis annab ta sulle seda teada ühel või teisel moel. Tema ise aga ei taha midagi kuulda. Ta on natuke kangekaelne ja jonnakas, pisut enesekeskne ja üldse selline jäärapäine. Ta ei kuula, ta tegutseb ja alles hiljem mõtleb oma tegude tagajärgede peale. See pole tema süü, süüdi on hoopis Jäära märki valitsev planeet Marss, mis teda kogu aeg tõukab järjest suurematele tegudele. Näed ju ise, et sellisel moel ei ole tal lihtsalt aega kuulata sinu soovitusi ja sellest pole mitte mingit kasu, nagu hane selga vesi. Ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Või isegi, see annab talle vajalikku jõudu ja energiat, et tõestada sulle seda, et temal on alati õigus, mis ka ei ole ja sina eksid. 

Jäär on võistleja, üdini ambitsioonikas, kes tahab oma ellu väljakutseid. Ta tahab tõestada kogu maailmale, et tema on kõige parem ja kõige tugevam, sellepärast ta lähebki täiesti lukku, kui sa katsuksid talle midagi öelda. Mitte et ta ei kuul aga ta lihtsalt teab kõike paremini, kui teised. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, on ta valmis kõigeks ja kuuleb ja näeb kõike, mis vaja, et oma eesmärke ellu via. Parem on sellisel puhul varavalges ärgata, et temaga rääkida. Armastuses võib see talle kahju teha, töö juures tuleb aga kasuks. Just tänu oma sihikindlusele ja järjepidevusele jõuab Jäär kaugele, selle tõttu ta ongi sündinud teisi juhtima. 

 

 


Selle tähemärgi esindaja võtab kõike isiklikult ja solvub kergesti

VÄHK

Kõik teavad, kui tujukas ta on. Ilmselt tahavad nad juba praegu teada saada, miks nemad selles nimekirjas jälle on. Nad võtavad kõike isiklikult. Aga just see lisabki neile võlu juurde ja muudab neid nii meeldivateks. Kui sa aga mõtled, miks nad sellised on, siis vastust tuleb otsida planeetidelt. Kuu on Vähi märki valitsev taevakeha, Kuu ongi selles süüdi, et Vähk on nii tundlik. Lisaks on Vähk ka Veemärk, nii nagu Kalad ja Skorpion. Sellepärast võtabki Vähk kõike nii südamesse.

Sa arvasid, et teed head, kui ütled, et esmaspäeva õhtul ei maksa tal külla inimesi kutsuda, parem on oodata nädalavahetuseni. Oleksid sa ette teadnud, mis juhtuma hakkab! Ta ei suuda isegi teeselda, et kõik on korras. Iga tema sõna ja liigutus on tõend armastusest, ta annab ühe osa oma hingest kandiku peal sulle. Kui sa teed talle märkuse, on see sama nagu paneksid sa küsimärgi alla tema hea südame, tema tunded ja armastuse. Õnneks rahuneb ta ruttu maha. Mossitab natuke, nutab ja on pärast jälle rõõmus.

 



Selle tähemärgi esindajale meeldib teistega vastuollu minna

VEEVALAJA

Veevalaja on mässumeelne oma hinges ja sellepärast ei teegi ta midagi nii nagu teised. Kui kõik räägivad, kui hea üks film olla võib, siis Veevalaja leiab, et see film pole vaatamist väärt. Kui tema lemmik laulja kogub korraga liiga palju tuntust, läheb otsib ta endale teise lemmiku. Kui sa ütled talle jah, ütleb tema sulle ei. Ja nii edasi. Veevalaja tahab olla originaalne ent läheb seejuures tihti liiale. Ja on üldse kõva peaga. Ta ise usub ka, et kui sa midagi väidad, peab tõde peituma kusagil mujal. Veevalaja ei kuula kunagi või pigem, ta ei kuulab seda, mida sa talle ütled, et siis teha oma äranägemise järgi. 

Erinevalt Kalade esindajast, kes vastab sulle lihtsalt, et ta ei saanud aru või vabandab, et ta unustas ära, mida sa talle soovitasid, meeldib Veevalajale teistega vastuollu minna. 

"Aga mis see muudab? " või "Mis vahet sellel on? ", on tema vastus, kui sa temalt küsid, miks ta ei teinud seda tööd nii nagu sina seda palusid.  Kui töö tehtud, siis tõesti ei ole vahet. Veevalaja märki valitseb Uraan, ilmselt selle tõttu Veevalaja ongi selline mässumeelne. Ta võitleb enda ja teiste vabaduse eest ja tahab elada oma äranägemise järgi. Raske on teda mõistusele tuua või katsuda teda veenda milleski. Talle meeldib kõnesid pidada, tal on alati vajalikud argumendid varuks nii, et õigus jääks tema poolele. Ta elab oma isiklike reeglite järele ja kui kellelegi ei meeldi, mis siis ikka. Ta on väsitav ja kurnav ent inspireerib paljusid.

Kommentaare ei ole