{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad kõige suurema tõenäosusega lahutavad vähemalt korra, millised on kõige truudusetumad ja millised on kooseluks loodud?

  foto : unsplash / Mantas Hesthaven      Astroloogia aitab...

 

foto : unsplash / Mantas Hesthaven

 

 

 Astroloogia aitab meil mõnikord paljudest asjadest paremini aru saada. Näiteks nendest, mis puudutavad armastust. Tänu sellele saad sa paremini aru saada, miks su kaaslane ühel või teisel moel käitub. Milliste tähemärkide esindajad lahutavad vähemalt korra, millised on kõige truudusetumad ja millised on loodud kooselu jaoks? 


3 tähemärgi esindajad, kes suure tõenäosusega lahutavad vähemalt korra

 

 

 

JÄÄR

Jäärad on impulsiivsed, tavaliselt kõigepealt nad tegutsevad ja alles siis mõtlevad. Sageli muudab ta meelt viimasel hetkel ja võtab selliseid otsuseid vastu, mis võivad muuta kogu tema elu. Ta vajab palju vaheldust oma ellu, on domineeriva isiksusega ning tahab kõike oma elus kontrollida. Tihti juhtub, et ta lõpetab ootamatult oma suhte või teeb midagi, mis ajab ta kaaslase põgenema. Kõikide nende põhjuste pärast lahutab Jäär tavaliselt vähemalt korra oma elus. 


LÕVI

Lõvi on küll väga lojaalne ja truu aga kui ta tunneb end hästi ja turvaliselt oma paarisuhtes, ei pinguta ta enam üldse, et oma suhet hoida. Ta on küll usaldusväärne aga liiga laisk, et oma kaaslast üllatada. Heast südamest sageli ei piisa selleks, et suhet hoida ja selle tõttu paljud Lõvi suhted lõppevadki lahku minemisega. 


KAALUD

Kaalude esindaja otsib oma ellu tasakaalu ja harmooniat. Kui ta tunneb, et tema paarisuhe on ühel või teisel põhjusel tasakaalust väljas ega vasta tema ootustele, siis võib ta selle ära lõpetada. Lisaks on tal veel üks probleem : selle asemel, et oma tunnetest rääkida, kipub ta kõike endas hoidma, kuni ühel hetkel plahvatab. 


Millised on kõige truudusetumad tähemärgid? 

 

 

 

VEEVALAJA

Veevalaja on hästi sõltumatu ja iseseisev, ta tahab palju vaheldust oma ellu. Tal on raske järeleandmisi teha paarisuhtes. Selle asemel, et jagada oma hirme ja tundeid, kipub ta probleemi eirama, mängides jaanalindu. Ning läheb mujale vaatama, see aitab tal mõtelda muudele asjadele. 


KALJUKITS

Kaljukits on natuke enesekeskne, tihti jääb tal empaatiast puudu. Ta oskab küll oma tundeid ühel või teisel moel välja näidata aga võib kaotada pea, kui ta peaks kohtuma inimesega, kelle vastu ta tunneb kohe tugevat külgetõmmet. See imeline hetk võib panna teda unustama kõik muu. 


NEITSI

Neitsi on oma elu väga hästi organiseerinud, talle meeldib, kui kõik tema plaanid on varakult paigas. Ta ei räägi kõikidest oma mõtetest oma kaaslasele ja selle tõttu, kui ta peakski petma, siis oli ta selle juba varem valmis planeerinud. Ehkki hiljem ta eitab kõike, eriti oma süüd. 


AMBUR

Ambur on kannatamatu ja tahab oma elu kogu aeg põnevamaks muuta. Ta tahab, et ta kaaslane oleks võimalikult paindlik ja kannatlik ning tuleks kõikide tema plaanidega kaasa. Sageli on tal raske ühes suhtes vastu pidada, ta kipub ikka varem või hiljem minema mujale, sest talle meeldib olla nagu liblikas ja lennata õielt õiele. Vanusega õnneks ta rahuneb maha.


Millised tähemärgid on loodud paarisuhteks? 

 

 


SKORPION

Skorpion on väga armukade, ta peab enda kallal tõsiselt tööd tegema, et oma kaaslast mitte ära hirmutada. Kui see probleem on aga lahendatud ja ta oma kaaslast usaldama on õppinud, on ta kõige parem kaaslane. 


VÄHK

Vähk on tundlik, mõnikord laseb oma emotsioonidel enda üle võimust võtta. Aga üle kõige hindab ta stabiilsust ja kindlust paarisuhtes, ta teeb alati kõik, mis tema võimuses, et ta kaaslane oleks õnnelik. 


KAKSIKUD

Kaksikute esindaja on tähelepanelik ja hoolitsev, ta on otsekui loodud pereelu jaoks. Tema suhe on kõige tähtsamal kohal tema elus. 


SÕNN

Sõnn on kindel ja usaldusväärne, ta on loodus kooseluks. Abielu tagab talle kindluse- ja turvatunde, mida ta vajab selleks, et olla õnnelik. 


KALAD

Kalade esindaja on romantiline ja suure südamega. Ta on kannatlik ja pika meelega, ta on ideaalne partner igale inimesele, kes otsib tõsist suhet.



 

Kommentaare ei ole