{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miks Kaljukitsede elus on töö esimesel kohal ja sina jääd alati teisele kohale

      Armastus mõistuse häält tavaliselt ei kuula. Vähemalt kehtib see kõikide, välja arvatud Kaljukitsede kohta. Kaljukits ...

 


 

 

Armastus mõistuse häält tavaliselt ei kuula. Vähemalt kehtib see kõikide, välja arvatud Kaljukitsede kohta. Kaljukits on viimane maamärkide seast, keda ei saada just kõige parem kuulsus. Kaljukitsede kohta on interneti avarustest otsitud kõige rohkem selle kohta, miks ta nii külm ja jahe teiste vastu on ja miks talle meeldib üksi olla? Meie aga räägime täna sellest, miks sa ei tohiks kinkida oma südant inimesele, kes on sündinud Kaljukitse tähtkujus. 

 

 

 

Milline on Kaljukits armununa? 

Armunud Kaljukits on täpne, korrektne ja nurgeline. Armusuhet sinuga võtab ta kui kasulikku partnerlussuhet, mis tõotab kujuneda väga viljakaks liiduks. Tal on täpne nägemus sellest, mida ta otsib ja mida ta tahab. Ainuüksi sellepärast ei raiska ta hetkegi oma väärtuslikust ajast inimese peale, kes ei vasta tema ootustele. Kui mõned tähemärgid armastavad serenaade ja pikki armastuskirju kirjutada, siis Kaljukits selliste hulka ei kuulu. Ta ei hakka oma tundeid kellegi jalge ette laiali laotama. Ta ei kaota mõistust, käitub arukalt, iga tema samm on välja arvestatud ja kalkuleeritud. Ta ei hakka ennast väsitama selleks, et kedagi teist mängida või teeselda midagi. Ta lepib sellega, et teeb sulle õigel ajal meeldetuletuse, kui tuludeklaratsioon on vaja ära täita, andes sellega märku, et ta sinust hoolib. Ära ootagi, et sul temaga lõbus oleks. Meil on tõesti kahju sulle seda öelda aga Kaljukits ei hakka sinuga mitte iialgi rumalusi tegema. 

 

 

Isegi flirtimine ei ole tema rida. Tal on üldse raske asju rahulikult võtta, sest ta ootab, kuni on jõudnud kindla veendumiseni, et sa talle sobid. Ta on nagu sportlane olümpiamängudel: ta tahab asjaga ühele poole saada võimalikult ruttu ja tema jaoks loeb ainult tulemus. Tema programm näeb ette abielu, laste saamist, kindlustunnet ja stabiilsust. See on kõik, mida ta otsib ja vajab oma kooselus. Üllatuste ja spontaansuse jaoks tema elus ruumi ei ole. Ta on pigem natuke rangevõitu. Oma pealtnäha jaheda kesta taga varjab ta mõningast enesekindluse puudust. Ta ei hakka kunagi mingeid lubadusi andma, kartusest pettumust valmistada. 

 

Milline on Kaljukitse kõige suurem puudus? 

Ta on alati rahulolematu. Isegi, kui ta ütleb, et ta sind armastab ja on sulle truu, on ta ikkagi pahane, et sa ei vasta tema ootustele. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et tal on väga kõrged ootused ja ta on väga nõudlik. Kui sa oled jäänud korra hiljaks, ei anna ta sulle teist võimalust. Sa pead end täielikult temale pühendama või unustama ta igaveseks. Samuti pead sa koostama nimekirja oma eesmärkidest ja plaanidest järgmiseks kümneks aastaks. Ta ei kannata halvasti tehtud tööd ega pooleli jäetud asju. 

 

 

Kui ta tunneb, et sa ei investeeri nii palju, kui tema, jätab ta su sinnapaika. Kui sa ei taha sellist elu elada, kus iga su sammu silmas peetakse ja kõiki su tegusid analüüsitakse, siis parem mine oma teed. Kaljukits ei ole kõige paindlikuma meelega. Ilmselt jooksed sa ise tema juurest ära, kui näed, et ta on koostanud Exceli tabeli, kuhu paneb kirja teie suhte plussid ja miinused. Kooselu temaga on mõnikord tõeline väljakutse.

Kui sa siiski hoolimata kõigest sellest ei hooli ja oled nõus kõigega, siis tea, et sa oled leidnud endale truu kaaslase kogu eluks. Kaljukits ei peta sind kunagi ja on kõikidest sodiaagimärkidest kõige sihikindlam. Ta ei lase sul kunagi kukkuda. Seega valik on sinu : kas sa tahad end siduda selle salapärase inimesega või eelistad katsuda oma õnne mõne teise tähemärgi esindajaga. Arvesta juba ette sellega, et kõigil on oma puudused ja tugevad küljed. Sellepärast sodiaagiring ongi nii hästi tasakaalus. Sa võid saada haiget Amburiga suhtes olla ja pettuda Jäärades. Kõik sõltub tegelikult sellest, kellega sa kõige paremini sobid. 




 

Kommentaare ei ole