{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

  foto : unsplassh/ Edu Lauton    Vaatame järele ka sellel ...

 

foto : unsplassh/ Edu Lauton

 

 Vaatame järele ka sellel nädalal, milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne!


JÄÄR - reede, 23. veebruar

Peale sündmusterohket neljapäeva, mil leiab aset Marssi ja Veenuse konjunktsioon, toob reedene päev Jääradele lõpuks ometi head õnne kaasa. Jäära planeet Marss on Veevalaja märgis ja sellel päeval eriti aktiivne. Marss toetab reedel Jäära kõikides ettevõtmistes.


SÕNN - pühapäev, 25. veebruar

Hea õnne planeet Jupiter saadab Sõnnile pühapäeval head energiat, aidates tal oma plaane ellu viia. Lisaks on Päike ja Saturn omavahel heas ühenduses sellel päeval. Kõikide märkide järgi peaks Sõnn nädalavahetusel saama lausa mitu head uudist. 


KAKSIKUD - neljapäev, 22. veebruar

Marsi ja Veenuse kohtumine leiab aset 22. veebruaril. Kui kõik teised tähemärgid peavad selle tõttu olema ettevaatlikud, siis Kaksikutele toob selline planeetide seis hoopis head õnne kaasa. Kaksikute planeet Merkuur on lisaks viimast päeva Õhumärgis. Kõikide märkide järgi leiab Kaksikute esindaja neljapäeval lahenduse vähemalt ühele oma probleemile. 

 

 


VÄHK - esmaspäev, 19. veebruar

Kuu on esmaspäeval Vähi konstellatsioonis. See peaks viimasele head õnne kaasa tooma. 


LÕVI - laupäev, 24. veebruar

Sellel nädalal on lausa kolm planeeti Lõvi märgiga vastasseisus ehk opositsioonis. Ent see ei tähenda õnneks midagi, sest kaks neist saadavad Lõvile head energiat : Päike ja Merkuur. Laupäevane päev peaks Lõvile häid üllatusi kaasa tooma. 


NEITSI - pühapäev, 25. veebruar

Ehkki Merkuur Kalades on Neitsile kaasa toonud pingeid, siis 24. veebruaril särab Neitsi märgis täiskuu, mis peaks talle head õnne kaasa tooma. 


KAALUD - pühapäev, 25. veebruar

Kaalude esindajat ei ole ees ootamas kõige parem nädal. Tema elu võivad raputada sellel nädalal Veenus, Marss ja Pluuto. Õnneks saab ta pühapäeval hinge tagasi tõmmata, sest Kuu toob talle head õnne kaasa. 

 

 

 


SKORPION - esmaspäev, 19. veebruar

Päike siseneb esmaspäeval Kalade märki (Veemärki), kinkides Skorpionile ilusa päeva. Esmaspäev peakss Skorpionile kaasa tooma vähemalt ühe hea uudise. 


AMBUR - reede, 23. veebruar

Tänu Marsile saab Ambur reedel head energiat juurde, mille abil oma plaane ellu viia. See aitab tal pühkida kõik takistused teelt ja leida lahendused oma probleemidele. 


KALJUKITS - esmaspäev, 19. veebruar

Tänu Saturni väga heale aspektile, saadab Kaljukitse terve nädala alguse hea õnn. Lisaks toetab Jupiter Sõnnis kõiki tema ettevõtmisi. 


VEEVALAJA - pühapäev, 25. veebruar

Veevalaja planeet Uraan hoolitseb nädalavahetusel erilise hoolega Veevalaja eest. Uraan moodustab hea aspekti Päikesega Kalades. Merkuur ja Jupiter toovad samuti Veevalajale head õnne, hoolitsedes selle ees, et viimane oleks õigel ajal, õiges kohas. 

 

KALAD - esmaspäev, 19. veebruar

Kalad on oodanud seda päeva kannatamatusega, sest Päike siseneb sellel päeval Kalade märki, kuhu ta jääb terveks kuuks. Päikese on aga Kalade jaoks mitu toredat kingitust varuks selleks päevaks. 

Kommentaare ei ole