{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas imeline veebruarikuu lõpp

  foto : pixabay / Pezibear    Veebruari teine pool toob er...

 

foto : pixabay / Pezibear

 

 Veebruari teine pool toob erakordselt head õnne kaasa nende tähemärkide esindajatele, keda on ees ootamas mitmed head üllatused.

Veebruar on aasta kõige lühem kuu. Selle aasta veebruaril on varuks häid üllatusi kahe tähemärgi esindajale, nimelt kõikidele neile, kes on sündinud Amburi ja Sõnni tähtkujus. 

 

AMBUR

Kuu algus ei olnud Amburi jaoks just kõige parem.Võib-olla oli see üks ebameeldivust tekitav vahejuhtum, halb mälestus või halvad suhted teistega, mis rikkusid selle veebruarikuu alguse ära. Nüüd aga aitab enesehaletsemisest ja ohvri mängimisest. Kallis Ambur, võta ennast kokku, kõik saab korda. Veenus sisenemine Veevalaja märki toob sulle head õnne kaasa. Kõik su probleemid leiavad lahenduse. 

 

 


SÕNN

Sõnni tähemärgi esindajatele toob veebruarikuu teine pool palju imelisi hetki kaasa. Sõnnil pole üldse veebruarikuu vastu midagi, kõigepealt vastlapäev maitsvate kuklitega, millest ta kunagi ära ei ütle, seejärel romantiline valentinipäev, mis on samuti talle hingelähedane. Selle aasta veebruarikuu on tema vastu aga eriti armuline, sest Veenus Veevalajas peaks talle tooma kaasa nii õnne, kui armastust. Hea õnne planeet Jupiter ja Päike hoolitsevad selle eest, et Sõnnil kõik hästi läheks. Kuu lõpus peaks tal vedama rohkem, kui tavaliselt. Positiivne energia saadab Sõnni kuni märtsikuu alguseni. Tänu planeetide toetusele suudab ta mitmed oma plaanid ellu viia.

Kommentaare ei ole