{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jäärad, kas te teate, mida teie tähemärk teist räägib?

  foto : pixabay / Darkmoon Art     Kui sa oled sündinud J...

 

foto : pixabay / Darkmoon Art

 

 

Kui sa oled sündinud Jäära tähemärgis, siis vaata, millised on sinu tugevad ja nõrgad küljed ja loe lähemalt, kuidas sinu astroloogiline tähemärk mõjutab su isiksust.


Milline iseloom sul on? 

Sa oled keevavereline ja järsk. Sul on kindlad ideed ja arvamused, mida sa ei muuda mitte kunagi. Sul on oma arusaamine, oma maailmanägemus, mis iseloomustab just sind. Sa oled võitleja, kes kaitseb ennast ise ega vaja selleks kellegi teise abi. Sa oled võimeline motiveerima teisi suurtele tegudele. Oma nooruse tulisuse säilitad sa palju kauem, kui teised, sulle meeldib elada ja elu nautida. Sa oled sensuaalne ja kirglik ning otsid oma ellu vaheldust. Sinu armuelu on alati täis üllatusi. Sa eelistad vabasuhet ja teha seda, mida hing ihaldab. Sa oled selline nagu sa oled ega hakka keerutama ega kedagi teist mängima. Sulle meeldib mängida aga sina oled see, kelle reeglite järgi tuleb mängida.

 

 

 


Sinu tugevad küljed

Niipea, kui  sa sündisid, karjusid sa tugeva häälega, nõudes endale seda, mille järele sul õigus oli. Sa oled vastutustundlik ja põlgad neid, kes oma kohustuste eest põgenevad. Sind ei peata läbikukkumised ja raskused, sa leiad alati võimaluse, kuidas tõusta nagu fööniks tuhast ja tõestad kogu maailmale, milleks sa võimeline oled. Sa oled vallutaja, sulle meeldib võita, sa tahad olla esimene kõiges ja kutsud teisi endale järgnema. Sul on väga head ideed, sa pead alati oma lubadustest kinni. Sa toetad oma lähedasi nii heas, kui halvas. Sa ei jäta kedagi hätta, kes on sulle kallis. 


Millised on sinu soovid? 

Sa unistad sellest, et sul oleks kümme suhet korraga ja tavaliselt see nii ongi. Sa oled riskialdis, tõeline ideaal ja tahad oma ego maksma panna. Sa unistad suurest karjäärist. Mis puutub rahasse, siis tahaksid sa panna rohkem kõrvale, et su hing oleks rahulikum aga elu võtab oma ja elada on kallis. Sa tahad elada suurejooneliselt ja ei oska endale midagi keelata. Sa oled nagu tulesäde, mis kütab su kirge.


Millised on sinu puudused? 

Me tahaksime väga öelda, et sinul ei ole ühtegi puudust aga tegelikult see nii ei ole. Mõnikord tegutsed sa hetkel ajel ilma mõtlemata ja teed asju, mida sul hiljem tuleb kahetseda. Kui su plaanid läbi ei lähe, siis sa ärritud ja muutud agressiivseks. Sa oled impulsiivse loomusega ja ei näe sellepärast märke, mida elu sulle saadab ja mis on sulle hoiatuseks mõeldud. Sa oled sodiaagi kõige esimene märk ja sümboliseerid ego. Armastuses ei piisa sulle sageli ühe inimese tähelepanust, hoolimata kõikidest pingutustest ja armastusest, millega su kaaslane sind ümbritseb. Ise oled sa aga helde selle vastu, keda sa armastad ja oled valmis teda üle külvama kõige kallimate kingitustega. 

 

 

 


Armastus

Sa oled sodiaagiringi esimene märk ja selle tõttu ettevõtliku vaimuga. Sind valitseb planeet Marss ise, tänu millele sa oled täis head energiat ja elujõudu. Üle kõige kardad sa igavust. Sa ei kannata rutiini ja üksluisust. Sa oled alati valmis midagi tegema ja kuhugi minema, sa oled alati valmis uuteks kogemusteks. Sul on raske koos olla apaatsete ja flegmaatiliste inimestega, kes midagi otsustada ei suuda. Sulle meeldib südameid vallutada ja sind ei saa pidada truuduse verstapostiks. Ent sa oled aus, sest ausus kuulub sinu põhimõtete hulka. Sa ei oska valetada. 


Milline on sinu välimus? 

Su silmad säravad alati kummaliselt nagu oleksid seal peidus sädemed, sul on ilusad ja korrapärased näojooned. Sa hingad kiiresti. Sul on ilusad kulmud, mis lisavad ilmekust su näole. 


Mida teised tähemärgid sulle õpetavad? 

Jäär : ta julgustab sind võistlema ja võitma. Temaga koos tunned sa ennast võrdsena võrdsete seas.

Sõnn : ta õpetab sulle, kuidas paremini oma elu organiseerida. 

Kaksikud : ta on võimeline sind ära võrgutama, tema huumorimeel meeldib sulle. 

Vähk : ta toob sind koju tagasi

Lõvi : ta võlub su täiesti ära, sa imetled teda. 

Neitsi : ta on kohusetundlik aga sul hakkab temaga igav. Tema loogika meeldib sulle.

 

 

 

 

Kaalud : tema headus meeldib sulle millegipärast, temast saab sinu hea sõber

Skorpion : ta on sama kirglik nagu sina, sa ei õpi teda kunagi õieti tundma

Ambur : tema üksi teab, mida teha, et panna sind naeratama, kui masendus sulle ligi tikub. 

Kaljukits : ta on sinu hea sõber, kellele sa räägid kõikidest oma muredest. Ta mõjub rahustavalt.

Veevalaja : ta teeb sinust ka revolutsionääri, koos olete te valmis suurteks tegudeks.

Kalad : ta on liiga peenetundeline sinu jaoks.

 

Kommentaare ei ole