{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad viivad oma unistused märtsis ellu?

foto pîxabay / congerdesign      Kevade saabumine toob head...

foto pîxabay / congerdesign

 

 

 Kevade saabumine toob head õnne kolme tähemärgi esindajatele. Kes on märtsikuu õnneseened ja planeetide väljavalitud? 

Nende tähemärkide esindajatel on tuul purjedes terve märtsikuu jooksul. Terve kuu peaks hea õnn neid saatma. Uus ja parem algus on nende elus algamas. See pole mitte aastaaja vahetus, mis toob neile õnne, vaid planeetide seis. Märtsikuus liigub Päike Kalade märgist edasi Jäära märki, sellega koos muutub aga valitsev õhkkond. Osade tähemärkide esindajaid on ees ootamas üle ootuste hea kuu. Mitmed suuremadki unistused võivad täituda, asjad hakkavad liikuma õiges suunas, probleemid leiavad lahenduse ning elu muutub jälle ilusaks. Planeetidel on nende jaoks varuks ainult häid üllatusi. 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob märtsikuu suuremat õnne? 




VÄHK

Terve märtsikuu toob Vähkidele suurt õnne kaasa. Aasta algus on nende jaoks olnud üsna pingeline ja stressirohke. Nüüd aga, tänu planeetide energiale, leiab Vähk taas oma hea tuju ja rõõmsa meele üles. Veenuse sisememine Kalade märki (Vähi sõbramärk) toob Vähile head õnne kaasa. Tänu sellele on teda ees ootamas väga hea kuu. Tema asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Mitmed imelised ja õnnelikud kokkujuhtumised peaksid aset leidma. 

Ta leiab võimalusi, kuidas viia oma unistused ellu, mille peale ta on seni julgenud ainult mõelda. Mitmed uksed on avanemas tema ees, uued võimalused tekkimas. Märtsikuu toob Vähile õnne ka armastuses. Kõikide märkide järgi sõlmib ta kasulikke lepinguid, võib saada parema tööpakkumise ning teenida kasumit. Märtsikuu toob talle kaasa häid üllatusi. Võib juhtuda, et tema hea õnn äratab teistes lausa kadedust. 

 

 


KAALUD

Märtsikuu peaks tooma lahendused Kaalude probleemidele, mis on teda viimasel ajal rahutuks teinud. Viimased kuud ei ole olnud tema jaoks kõige paremad, lõpuks ometi peaks tema elu muutuma paremaks. Õnn ei ole enam kaugel. Märtsikuus teab Kaalude esindaja, mida ta tahab ja kuidas seda saada. Ta muutub palju julgemaks ja enesekindlamaks. 

Planeedid toovad talle kätte erakordselt häid võimalusi, tänu millele ta saab oma unistusi ellu viia. Kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. Töö juures on teda head uudised ees ootamas. Kiirustamiseks pole aga põhjust, sest ta saab kõik, mida ta tahab ja seda siis, kui ajastus on õige. Ta võib valida uue suuna oma elus. Kõik läheb paremini, kui ta seda arvatagi oskab. 

 

 


KALJUKITS

Just Kaljukitsele toob märts kõige rohkem head õnne ning edu kaasa. Märtsikuu jooksul sõlmib Kaljukits ühe väga kasuliku lepingu. Märts toob talle kaasa harukordselt häid võimalusi. Sellel aastal peaks üks asi võtma ametlikuma suuna tema elus. Planeedid toovad talle raha aga lausa kandikul kätte. Mõned muutused on teda ees ootamas : kolimine, abielu lepingu sõlmimine, suhte ametlikuks tegemine, pere suurenemine, uus töökoht... Kaljukitse elu on muutumas koos sellega. Juba varsti peab ta kirjutama alla tähtsatele lepingutele. 

Märtsis toovad Kaljukitsele head õnne Jupiter Sõnnis (sõbramärgis) ja Veenus Kalades. Ta leiab võimaluse, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu. Mitmed head võimalused on tekkimas tema teele. Tänu sellele muutub Kaljukits veelgi enesekindlamaks. Kõik tema ettevõtmised peaksid õnnestuma.

 

 



Kommentaare ei ole