{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Armastus Paaridele: võimalik, et te hakkate sellel nädalal natuke nostalgitsema, eriti need, kes unistavad ...


 

 

Armastus

Paaridele: võimalik, et te hakkate sellel nädalal natuke nostalgitsema, eriti need, kes unistavad natuke teistsugusest elust. Teiste jaoks ei tohiks probleeme üldiselt ette tulla, eriti juhul, kui su elukaaslane on mõistlik ning arukas ja keskendub rohkem tulevikule, kui minevikule.

Vallalised: Kuu muudab sind eriti kirglikuks ja sellepärast on õhus ka armastust. Kõige impulsiivsemad ja tormakamad hakkavad kohe abiellumise peale mõtlema. Ära siiski liiga palju kiirusta.

 

Raha

Katsu organiseerida oma rahaasju paremini ja leida tasakaal. Kui sa oma suurt kulutamist ei jäta, siis võib see sulle probleeme kaasa tuua ühel hetkel ja palju varem, kui sa seda arvatagi võid.

 

 

Tervis

Sa oled hea tervise juures. Tervislik ning tasakaalukas eluviis ongi see, mis tagab sulle rõõmsa tuju. Masendushood ja närvilisus kaovad. Ära unusta regulaarselt sporti teha ja juua piisavalt vett. 

 

Töö

Mõnede töökaaslastega võib minna arvete klaarimiseks, katsu siiski jääda igas olukorras rahulikuks ning diplomaatiliseks. 

 

Pere

Pluuto muudab sind rangemaks, sa ei ole enam nõus kõike ise tegema kodus ja tahad, et igaüks osaleks mingil määral. Ära lase oma headust kurjasti ära kasutada ning jää kindlaks. 

Kommentaare ei ole