{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Armastus Paaridele : Ära hakka oma elukaaslasega rivaalitsema. Katsu kohe kõik probleemid ära laheneda, enn...


 

 

Armastus

Paaridele : Ära hakka oma elukaaslasega rivaalitsema. Katsu kohe kõik probleemid ära laheneda, enne kui arusaamatused tekivad. Ole mõistvam ja võta kõike võimalikult rahulikult.

Vallalised: oled sa üritanud analüüsida seda, miks su suhted seni pole toiminud? See aitaks sul edaspidi vältida samade vigade tegemist. 

 

Raha

Võta härjal sarvist ning lahenda kohe oma rahaprobleemid ära, mis ei lase sul rahuliku südamega magada. Mida kauem sa ootad, seda suuremaks muutuvad su probleemid. Ainult nii,  võid sa leida lahenduse oma muredele. 

 

 

Tervis

Ainuke taevakeha, mis praegu su tervist mõjutab, on Päike. Päike aga on elujõu ning tervise sümbol. Ja see omakorda tähendab, et muretsemiseks pole sul põhjust, sest järgmisel nädalal peaksid sa olema väga heas vormis. Ainult sa pead paremini vaatama, kuidas oma ülevoolavat energiat kulutada, et see sind närviliseks ei muudaks ning stressi su ellu kaasa ei tooks. 

 

Töö

Tänu Saturni mõjutusele võid sa olla hajameelsem ning lohakam, selle tõttu võid sa suuri vigu korda saata. Katsu paremini keskenduda.

 

Pere

Kui sa kavatsed kolida lähiajal, siis praegu on õige aeg selleks, et leida endale oma unistuste kodu. 

Kommentaare ei ole