{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Armastus Paaridele : tänu Neptuuni mõjutusele hakkad sa endale ette kujutama, et su elukaaslasel on keegi teine...

 


 

Armastus

Paaridele : tänu Neptuuni mõjutusele hakkad sa endale ette kujutama, et su elukaaslasel on keegi teine. Tõenäoliselt on aga tegu pelgalt sinu suure ettekujutlusega. Kui sa hakkad liiga palju küsimusi esitama oma elukaaslasele ja nõudma temalt tõendeid, võid sa ise hoopis halba teha. Võta ennast kokku ja ole enesekindlam.

Vallalised: sa tahad sellist armastust nagu filmis. Sa ei lepi enam keskpärasuse ja leigete tunnetega, sa ei taha labasust. Sa tahad tõelist armastust. 

 

Raha

Planeetide mõju soodustab rahalisi tehinguid. Seega leia võimalusi, kuidas oma raha targalt paigutada või investeeri. 

 

 

Tervis

Ãœkski terviseprobleem ei tohiks sind praegu kimbutada, seega ära muretse ise ennast haigeks. Mis puutub energiasse,  siis on sul sellel nädalal jõudu rohkem, kui vaja. Katsu ainult ise tervislikumalt toituda.


Töö

Töö juures ei valitse just kokkuhoidev vaim ja sina ei saa sinna mitte midagi parata. Sellepärast keskendu rohkem oma töökohustuste täitmisele ning ära tee kõigest muust väljagi.


Pere

Sa ärritud iga pisiasja pärast liiga ruttu, kõik ajab sind hetkel närvi. Pluuto halb aspekt on selle kõige taga, sellepärast katsu end paremini kontrollida, kui sa ei taha, et su pereelu selle all kannataks.

Kommentaare ei ole