{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Armastus Paaridele : praegusel perioodil peaks su suhe elukaaslasega olema väga hea. Te hakkate tegema ühiseid ...

 


 

Armastus

Paaridele : praegusel perioodil peaks su suhe elukaaslasega olema väga hea. Te hakkate tegema ühiseid plaane ning olete samal lainel. Kodune elu toob rahuldust ja õnnehetki.

Vallalised: sa igatsed armastuse järele, see on nüüd selge ja selle üle pole enam mõtet vaielda. Ja ära muretse, sest tänu Veenuse sekkumisele, jõuab see õige inimene juba varsti sinu ellu.

 

Raha

Kasuta seda head Jupiteri aspekti ära selleks, et tegeleda rohkem oma rahaasjadega. Otsi võimalusi raha paigutamiseks. Sa oled tark ja tead, kuidas hoidud liigsest riskist. Hoidu ka suurematest kulutustest.

 

 

Tervis

Päike ja Merkuur tegutsevad su tervise sektoris ning tänu sellele peaksid sa olema heas vormis. Ainult, et kõikide kohta see ei kehti. Neptuun on selles süüdi, ta võib panna su pähe musti mõtteid ja takistada sul rahulikult magamast. Ümbritse end optimistlike inimesega, kes aitavad sul end paremini tunda. 

 

Töö

Praegune periood on väga soodne kõigile neile, kes on otsustanud edasi õppida või minna koolitustele. Teadmiste omandamiseks on praegu õige aeg.

 

Pere

Jupiter soovitab sul hoida rahu oma koduseinte vahel ning hoiduda igasugustest lahkhelidest ning erimeelsusest. Kui sul on naabritega probleem, siis praegu on õige aeg lepituse otsimiseks. 

Kommentaare ei ole