{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Armastus Paaridele: mitmed erinevad planeedid tekitavad probleeme ja lahkhelisid sinu paarisuhtesse sellel ...

 


 

Armastus

Paaridele: mitmed erinevad planeedid tekitavad probleeme ja lahkhelisid sinu paarisuhtesse sellel nädalal ja rikuvad sõna otseses mõttes kõik ilusa ära. Sa võid sellepärast muutuda liiga nõudlikuks oma elukaaslase vastu ning näidata välja erakordset mõistmatust. Muuda oma hoiakut, enne kui on liiga hilja.

Vallalised: su armuelus ei lähe kõik üldse hästi, sest Pluuto on praegu jonnakas. Sa elad unistustes ning teed endale õhulosse. Ära jää uskuma kõike, mida sulle räägitakse, sest kõik pole kuld, mis hiilgab. 

 

Raha

Sa peaksid rohkem tegelema oma rahaasjadega. Kui sa ette ei vaata, siis võid sa rahaprobleeme kaasa saada. Seega hoidu ettevaatamatustest ja ole tark.

 

 

Tervis

Sa oled väga heas vormis sellel nädalal tänu Marsile, kes hoolitseb sinu tervise eest. Aga tänu Marsile on sul ka liiga palju energiat ja sa ei püsi pudeliski paigal. Sul võib tekkida lausa tunne, et sul hakkavad tiivad kasvama ja sa oled võimeline mägesid liigutama. Selle vastu aitab, kui sa leiad iga päev aega kõndimiseks ja spordiga tegelemiseks. 

 

Töö

Ära karda oma arvamust avaldada ning tulla oma ideedega lagedale. Praegu oled sa väga hea veenmisoskusega ja võid saada kerge vaevaga kõike, mida sa tahad.

 

Pere

Sa ei lase mitte kellelgi enda eest otsustada, sina teed kõik plaanid ja võtad üksi vastu kõik otsused. 

Kommentaare ei ole